Kategorier

Meny

Konto

Dristig fargevalg på badet

Det er ingen regel som sier at veggene på badet må være lyse. Velger du malte vegger på badet har du mulighet for å skifte farge dersom du får lyst på forandring.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Dristig fargevalg på badet

Foto: Bjørg Owren/ifi.no, Trine Midtsem/ifi.no

Du kan også tillate deg å være litt mer dristig i valg av farger enn om du setter opp fliser som skal vare i 15-20 år.  For det er ingen regel som sier at veggene på badet må være lyse. Det mener i hvert fall eieren av dette badet som er svært fornøyd med sine nesten sorte vegger

- Selv om det ikke er noen regel, virker det neste sånn. For da jeg oppgav fargekoden da jeg skulle få blandet malingen, lurte de fælt på om den var riktig, forteller hun. 

Nesten sort

Men visst var koden S 7502-B riktig og hun var svært så sikker i sin sak. Hovedfargen i leiligheten for øvrig var lys, og hun ønsket at badet skulle bryte med dette. Her skulle det være litt wow-effekt når man åpnet døren.

Tidlig i planleggingen forelsket hun seg i noen mønstrete gulvfliser, og for å få budsjettet til å balansere ble det malte vegger, unntatt i dusjsonen, der det er samme flis som på gulvet.  En kombinasjon som viste seg å gi akkurat den atmosfæren hun ønsket.

Dele på Pinterest De mørke veggene gir den perfekte stemningen.

De mørke veggene gir den perfekte stemningen.

Smart med maling

- Selv om jeg var sikker, hadde jeg i bakhodet at jeg kunne male om igjen dersom det ble helt forferdelig, ler hun og legger til at det er en stor fordel med maling. Lett å justere og lett å male om, i tillegg til et mangfold av farger. Her er fargen valgt ut ifra mønsteret på flisene. 

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]