Kategorier

Meny

Konto

Tenk smart når du planlegger badet

Det er lett å la drømmene ta overhånd når man skal pusse opp badet. Er du lur, tenker du også praktisk oppi det hele. Planlegging er en viktig del av prosessen og åpner for spennende løsninger du kanskje ikke kjente til!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Tenk smart når du planlegger badet

Foto: Geberit

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Toalettet er et eksempel på at det kan være smart å tenke før man handler. Dersom du sørger for strømtilførsel der du ønsker å plassere toalettet, ligger det plutselig til rette for flere løsninger. Hva med å installere et dusjtoalett, som rengjør deg med lunkent vann og gjør toalettpapiret overflødig? Hygienisk er det også.

Apropos hygiene – hva med en berøringsfri betjeningsplate, som skyller automatisk ned når du forlater toalettet? Den finnes i flere farger, som enkelt tilpasses rommet.

- Berøringsfrie løsninger kommer det stadig mer av – spesielt på betjeningspanelet for spyling av toalettet. Mange ønsker berøringsfritt av hygieneårsaker, forteller Wenche Sydhagen hos Geberit.

Dele på Pinterest Den berøringsfrie betjeningsplaten Sigma80 fra Geberit

Den berøringsfrie betjeningsplaten Sigma80 fra Geberit

Vegghengt toalett

Kanskje ønsker du deg vegghengt toalett, og så er det ikke mulig å skjule sisternen bak veggen. Det finnes likevel råd! Toalettmodulen Monolith Plus fra Geberit, for nettopp vegghengt toalett, erstatter en synlig sisterne og skjuler all sanitærteknologien bak en herdet glassplate. Den kobles enkelt til eksisterende vann- og avløpsrør når du pusser opp. I tillegg har den luktavsug, som hindrer vond lukt i å spre seg i rommet.

Dele på Pinterest AquaClean Sela dusjtoalett på Monolith toalettmodul - begge fra Geberit

AquaClean Sela dusjtoalett på Monolith toalettmodul - begge fra Geberit

Dusjgulv uten avløp

Ofte er sluket i dusjen plassert slik at man ikke kan unngå å tråkke på det, noe som kan være en smule ubehagelig. Derfor har Geberit utviklet et veggsluk, Walldrain, som er festet på en ramme som settes i veggen. Dekslene leveres som blankforkrommet, i hvitt og i rustfritt stål.

- Med et tradisjonelt sluk på gulvet må man sikre fall fra alle fire kanter, men ved å sette sluket på veggen slipper man dette, sier Sydhagen.

Mer informasjon:

www.geberit.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]