Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Velg vinyl i våtrom

Med våtromsvinyl på baderomsgulvet får du et mykt, varmt og slitesterkt gulv som samtidig fungerer som membran. At det også både er er fint og lett å holde rent gjør det til en favoritt.

cloud_download
fullscreen
 • <b>HEL VED:</b> Prosjektvinyl består av samme materiale tvers igjennom. Utseendet skapes av fargevariasjoner, spetter og marmorering.

  Foto: Tarkett

 • <b>MARMOR:</b> Marmorutseende er ikke kun forbeholdt ekte vare. Du kan like godt få et potte tett våtrom med vinyl som ser ut som marmor. Her er brukt Aquarelle Marble Carrare White fra Tarkett.

  Foto: Tarkett

 • <b>GÅ FOR KOMPETANSE: </b>Akkurat som ved bruk av andre typer membran, er det viktig å la erfarne fagfolk stå for installasjon og nødvendig dokumentasjon av produktene som brukes. Derfor må du bruke en håndverker til å installere gulvbelegg på badet. Velg da gjerne en mesterbedrift.

  Foto: Tarkett

 • <b>HOLDER TETT: </b>Vinyl er en enkel, vanntett og rimelig løsning. Både installasjonstiden og materialkostnaden er lav, og badet holder tett i mange år uten for mye vedlikehold.

  Foto: Gerflor

 • <b>TRYKT MØNSTER: </b>Våtromsbelegg i konsumentklassen har et trykt dekorsjikt og preget overflate som gjør at gulvet kan ha alle typer design.

  Foto: Gerflor

 • <b>HYGIENISK:</b> Våtromsbelegg kan brukes både på gulv og vegg i baderom og vaskerom. Det er et slitesterkt materiale som er fullstendig vanntett og lett å holde rent.

  Foto: Gerflor

Annonse
Annonse
Gå for kompetanse

GÅ FOR KOMPETANSE: Du må bruke en håndverker til å installere gulvbelegg på badet. Dette gulvet er iQ Optima Neutral Black fra Tarkett.
camera_alt (Tarkett)

De praktiske fordelene taler et tydelig språk: Våtromsvinyl er membran og overflateprodukt i ett og samme materiale. Det gjør det enkelt og oppdage eventuelle skader med blotte øyet. At gulvet er tett også etter fem, ti eller 20 års bruk kan testes med en vakuumpumpe.

Velger du vinyl på badet, får du altså en fuktsikker og prisgunstig løsning.

Variert design

Trykt mønster

TRYKT MØNSTER: Våtromsbelegg i konsumentklassen har et trykt dekorsjikt og preget overflate, som dette Gerbad Calypso fra Gerflor..
camera_alt (Gerflor)

Men også estetisk har våtromsvinyl mange fordeler. Det finnes et hav av ulike design og farger å velge blant. Smårutete mosaikk, keramiske fliser i storformat, historiske fliser, orientalsk design, betong eller terrazzo, eller hvorfor ikke et eksklusivt tregulv? Alt er mulig med vinylbelegg. Finner du ikke det du søker blant leverandørenes forbrukerkolleksjoner, er de omfattende kolleksjonene med homogen prosjektvinyl også tilgjengelig via håndverkeren.

Marmorert effekt

Hel ved

HEL VED: Prosjektvinyl består av samme materiale tvers igjennom. Utseendet skapes av fargevariasjoner, spetter og marmorering. Dette er iQ Megalit fra Tarkett.
camera_alt (Tarkett)

Utseendet lages av et printet sjikt med et bilde av høy kvalitet, og overflaten har en preging som understreker mønsterets utseende. Det gjør at gulvet ser svært ekte ut.

I homogen vinyl består belegget av det samme materialet tvers igjennom, med et beskyttende og rengjøringsvennlig sjikt på toppen. Det gjør at beleggene ser ut som det de er – nemlig vinyl; ensfarget eller tilnærmet ensfarget, eller med fargeeffekter fra flerfargede spetter eller marmorering.

Gå trygt

Noen kvaliteter har ekstra ruhet i overflaten som gjør gulvet mindre glatt, som gir en ekstra beskyttelse mot fallskader.

Med vinyl er det lett å tørre litt mer; mønster og litt store grafiske elementer er populært. Dette er design litt utenom det vanlige, som kan være kostbart å få til med for eksempel tradisjonelle valg.

Ingen knall og fall

INGEN KNALL OG FALL: Noen kvaliteter har ekstra ruhet i overflaten som gjør gulvet mindre glatt, som gir en ekstra beskyttelse mot fallskader. Dette er Surestep Laguna fra Forbo Flooring.
camera_alt (Forbo flooring)

Oppdatert: 17.12.2019  

Tips!

Test tettheten!

Med en vakuumpumpe kan en takstmann eller en gulvlegger når som helst teste om våtromsvinylen er tett. Det kan for eksempel være aktuelt den dagen du skal selge boligen, eller når du vurderer behovet for oppussing.

Dette ble brukt

Hovedbilde/MARMOR:

Vegg: Aquarelle Marble Carrare White – TARKETT

remove_circle_outline

Gulv: Aquarelle Marble Carrare White – TARKETT

remove_circle_outline
GÅ FOR KOMPETANSE:

Gulv: iQ Optima Neutral Black – TARKETT

remove_circle_outline
HOLDER TETT:

Gulv: Vinyl fra GERFLOR

remove_circle_outline
TRYKT MØNSTER:

Gulv: Gerbad Calypso – GERFLOR

remove_circle_outline
HEL VED:

Gulv: iQ Megalit – TARKETT

remove_circle_outline
INGEN KNALL OG FALL:

Gulv: Surestep Laguna – FORBO FLOORING

remove_circle_outline
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]