Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Tarkett annons
Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Velg vinyl i våtrom

  Tarkett
Med våtromsvinyl på baderomsgulvet får du et mykt, varmt og slitesterkt gulv som samtidig fungerer som membran. At det også både er er fint og lett å holde rent gjør det til en favoritt.
Gå for kompetanse
GÅ FOR KOMPETANSE: Du må bruke en håndverker til å installere gulvbelegg på badet. Dette gulvet er iQ Optima Neutral Black fra Tarkett. Tarkett

De praktiske fordelene taler et tydelig språk: Våtromsvinyl er membran og overflateprodukt i ett og samme materiale. Det gjør det enkelt og oppdage eventuelle skader med blotte øyet. At gulvet er tett også etter fem, ti eller 20 års bruk kan testes med en vakuumpumpe.

Velger du vinyl på badet, får du altså en fuktsikker og prisgunstig løsning.

Holder tett
HOLDER TETT: Vinyl er en enkel, vanntett og rimelig løsning. Både installasjonstiden og materialkostnaden er lav, og badet holder tett i mange år uten for mye vedlikehold. Gerflor

Variert design

Trykt mønster
TRYKT MØNSTER: Våtromsbelegg i konsumentklassen har et trykt dekorsjikt og preget overflate, som dette Gerbad Calypso fra Gerflor.. Gerflor

Men også estetisk har våtromsvinyl mange fordeler. Det finnes et hav av ulike design og farger å velge blant. Smårutete mosaikk, keramiske fliser i storformat, historiske fliser, orientalsk design, betong eller terrazzo, eller hvorfor ikke et eksklusivt tregulv? Alt er mulig med vinylbelegg. Finner du ikke det du søker blant leverandørenes forbrukerkolleksjoner, er de omfattende kolleksjonene med homogen prosjektvinyl også tilgjengelig via håndverkeren.

Marmorert effekt

Hel ved
HEL VED: Prosjektvinyl består av samme materiale tvers igjennom. Utseendet skapes av fargevariasjoner, spetter og marmorering. Dette er iQ Megalit fra Tarkett. Tarkett

Utseendet lages av et printet sjikt med et bilde av høy kvalitet, og overflaten har en preging som understreker mønsterets utseende. Det gjør at gulvet ser svært ekte ut.

I homogen vinyl består belegget av det samme materialet tvers igjennom, med et beskyttende og rengjøringsvennlig sjikt på toppen. Det gjør at beleggene ser ut som det de er – nemlig vinyl; ensfarget eller tilnærmet ensfarget, eller med fargeeffekter fra flerfargede spetter eller marmorering.

Gå trygt

Noen kvaliteter har ekstra ruhet i overflaten som gjør gulvet mindre glatt, som gir en ekstra beskyttelse mot fallskader.

Med vinyl er det lett å tørre litt mer; mønster og litt store grafiske elementer er populært. Dette er design litt utenom det vanlige, som kan være kostbart å få til med for eksempel tradisjonelle valg.

Ingen knall og fall
INGEN KNALL OG FALL: Noen kvaliteter har ekstra ruhet i overflaten som gjør gulvet mindre glatt, som gir en ekstra beskyttelse mot fallskader. Dette er Surestep Laguna fra Forbo Flooring. Forbo flooring

Dette ble brukt:

Hovedbilde/MARMOR:
  • Vegg: Aquarelle Marble Carrare White – TARKETT
  • Gulv: Aquarelle Marble Carrare White – TARKETT
GÅ FOR KOMPETANSE:
  • Gulv: iQ Optima Neutral Black – TARKETT
HOLDER TETT:
  • Gulv: Vinyl fra GERFLOR
TRYKT MØNSTER:
  • Gulv: Gerbad Calypso – GERFLOR
HEL VED:
  • Gulv: iQ Megalit – TARKETT
INGEN KNALL OG FALL:
  • Gulv: Surestep Laguna – FORBO FLOORING

Tips!

Test tettheten!

Med en vakuumpumpe kan en takstmann eller en gulvlegger når som helst teste om våtromsvinylen er tett. Det kan for eksempel være aktuelt den dagen du skal selge boligen, eller når du vurderer behovet for oppussing.

Les også Vanntett med riktig montert våtromsvinyl

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: