Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse

Slitesterke rom med vinyl

Vinyl er i vinden. Ikke så rart, siden dette gulvet tåler lek og moro i alle rom. I tillegg er det lett å holde rent.

cloud_download
fullscreen
 • <b>«EKTE» TREVERK:</b> Vinyl som ser ut som treverk. Alt finnes i vinyluniverset. Her er vinylgulv Modern Plank fra Pergo.

  Foto: Pergo

 • <b>HOS BARNA:</b> Vinyl med lyddempende bakside gir stillhet og god gangkomfort. Bildet viser Tarkett Texstyle Apunara Oak.

  Foto: Tarkett

 • <b>I GANGEN:</b> Velg et vinylgulv som har en beskyttende overflatebehandling som forhindrer at smuss og skitt fester seg. Her ser du Texstyle Almeria Fawn fra Tarkett.

  Foto: Tarkett

 • <b>PERSONLIG:</b> Med vinylbeleggets mange ulike design, kan du enkelt få et unikt og kult kjøkken. Det mønstrede gulvet er HQR fra Gerflor.

  Foto: Gerflor

 • <b>PÅ KJØKKENET:</b> En god arbeidsstilling på kjøkkenet krever et gulv som er mykt og behagelig å stå på. Her vises Tarkett Extra Stylish Concrete i fargen Light Grey.

  Foto: Tarkett

Annonse

Vinyl er slitesterkt materiale som er enkelt å rengjøre. Det kommer godt med i rom der det skjer mye. Som i et kjøkken, i entreen eller på barnerommet.

Stort designunivers

Vinylprodusentene tilbyr et imponerende utvalg innen mønstre og fargenyanser. Det du ønsker, finner du – enten det er treutseende eller et gulv som ser ut som stein. Alt finnes i vinyluniverset.  

En drøm på kjøkkenet

Vinylgulv på kjøkkenet

PÅ KJØKKENET: En god arbeidsstilling på kjøkkenet krever et gulv som er mykt og behagelig å stå på. Her vises Tarkett Extra Stylish Concrete i fargen Light Grey.
camera_alt (Tarkett)

I et kjøkken vil vinylgulvet gjøre jobben enklere. Særlig med tanke på vedlikehold og rengjøring. Med en porefri overflate vil ikke smuss og skitt feste seg. I tillegg kan vinylen legges med gulvvarme, noe som gjør gulvet lunt og godt.

Gull i gangen

Entreen er også et rom som må tåle en trøkk. Vinyl på gulvet er ikke bare lekkert. Det er også et materiale som tåler norske forhold. Her kan du trygt trampe inn med skitne støvler, våte skisko og møkkete klær. Vinylgulvets enkle vedlikehold gjør det lett å leve. 

Vinyl som ser ut som tre

«EKTE» TREVERK: Vinyl som ser ut som treverk. Alt finnes i vinyluniverset. Her er vinylgulv Modern Plank fra Pergo.
camera_alt (Pergo)

Sov i ro

Vinylgulv på barnerommet

HOS BARNA: Vinyl med lyddempende bakside gir stillhet og god gangkomfort. Bildet viser Tarkett Texstyle Apunara Oak.
camera_alt (Tarkett)

Også på barnerommet er vinyl et godt alternativ. Dette er gulvet som tåler lek og moro. Med vinyl på gulvet blir riper og flekker aldri et problem. Og velger du et vinylgulv med akustikkdempende bakside sørger det også for ro når barnet skal sove.  

Oppdatert: 17.12.2019

Dette ble brukt

Hovebilde/I GANGEN:

Gulv: Texstyle Almeria Fawn – TARKETT

remove_circle_outline
PÅ KJØKKENET:

Gulv: Extra Stylish Concrete Light Grey – TARKETT

remove_circle_outline
«EKTE» TREVERK:

Gulv: Vinyl Modern Plank – PERGO

remove_circle_outline
HOS BARNA:

Gulv: Texstyle Apunara Oak – TARKETT

remove_circle_outline
PERSONLIG:

Mønstret gulv: HQR – GERFLOR

remove_circle_outline
Annonse
Obligatorisk felt
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
interiorkupp annons
[Some text some message]