Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Tarkett annons
Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Slitesterke rom med vinyl

  •  
  •   Publisert:
  Tarkett, Pergo, Gerflor
Vinyl er i vinden. Ikke så rart, siden dette gulvet tåler lek og moro i alle rom. I tillegg er det lett å holde rent.

Vinyl er slitesterkt materiale som er enkelt å rengjøre. Det kommer godt med i rom der det skjer mye. Som i et kjøkken, i entreen eller på barnerommet.

Stort designunivers

Vinylprodusentene tilbyr et imponerende utvalg innen mønstre og fargenyanser. Det du ønsker, finner du – enten det er treutseende eller et gulv som ser ut som stein. Alt finnes i vinyluniverset.  

En drøm på kjøkkenet

Vinylgulv på kjøkkenet
PÅ KJØKKENET: En god arbeidsstilling på kjøkkenet krever et gulv som er mykt og behagelig å stå på. Her vises Tarkett Extra Stylish Concrete i fargen Light Grey. Tarkett

I et kjøkken vil vinylgulvet gjøre jobben enklere. Særlig med tanke på vedlikehold og rengjøring. Med en porefri overflate vil ikke smuss og skitt feste seg. I tillegg kan vinylen legges med gulvvarme, noe som gjør gulvet lunt og godt.

Gull i gangen

Entreen er også et rom som må tåle en trøkk. Vinyl på gulvet er ikke bare lekkert. Det er også et materiale som tåler norske forhold. Her kan du trygt trampe inn med skitne støvler, våte skisko og møkkete klær. Vinylgulvets enkle vedlikehold gjør det lett å leve. 

Vinyl som ser ut som tre
«EKTE» TREVERK: Vinyl som ser ut som treverk. Alt finnes i vinyluniverset. Her er vinylgulv Modern Plank fra Pergo. Pergo

Sov i ro

Vinylgulv på barnerommet
HOS BARNA: Vinyl med lyddempende bakside gir stillhet og god gangkomfort. Bildet viser Tarkett Texstyle Apunara Oak. Tarkett

Også på barnerommet er vinyl et godt alternativ. Dette er gulvet som tåler lek og moro. Med vinyl på gulvet blir riper og flekker aldri et problem. Og velger du et vinylgulv med akustikkdempende bakside sørger det også for ro når barnet skal sove.  

Kreativt design med vinylgulv
PERSONLIG: Med vinylbeleggets mange ulike design, kan du enkelt få et unikt og kult kjøkken. Det mønstrede gulvet er HQR fra Gerflor. Gerflor

Dette ble brukt:

Hovebilde/I GANGEN:
  • Gulv: Texstyle Almeria Fawn – TARKETT
PÅ KJØKKENET:
  • Gulv: Extra Stylish Concrete Light Grey – TARKETT
«EKTE» TREVERK:
  • Gulv: Vinyl Modern Plank – PERGO
HOS BARNA:
  • Gulv: Texstyle Apunara Oak – TARKETT
PERSONLIG:
  • Mønstret gulv: HQR – GERFLOR
Les også Personlig, praktisk og pent med vinylgulv

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: