Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Tarkett annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Derfor er klikkvinyl det perfekte kjøkkengulvet

  •  
  •   Publisert:
  Pergo
Klikkvinyl er en favoritt på kjøkkenet. Det er fordi de har en rekke fordeler som gjør dem godt egnet for flater der enkel rengjøring har høy prioritet.

Det er viktig å velge gulv ikke bare utifra utseende, men også tenke på egenskapene. Og på kjøkkenet gjelder det å velge et gulv som tåler en trøkk, som er slitesterkt og enkelt å rengjøre. Pergo drar her fram fem grunner til at du bør vurdere vinyl på kjøkkengulvet når du skal pusse opp.

1. Enkelt å rengjøre

På kjøkkenet søler vi både mat, olje, vann og rødvin på gulvet. Derfor krever det også hyppigere rengjøring enn gulvene i de fleste andre rom i huset. Vinyl er enkelt å både feie, støvsuge og motte, og gulvet blir hygienisk rent i en fei. Vinylgulv er også motstandsdyktig mot flekker, så dette er absolutt et gulv å vurdere hvis du liker et lettstelt hus.

2. Bunnsolid kvalitet

Robust klikkvinyl på kjøkkenet
ROBUST: Oljesprut, vannsøl og tallerkener som går i gulvet – kjøkkengulvet må tåle det meste. Da er vinyl et godt alternativ. Pergo

Mer enn noe annet rom i huset, blir kjøkkenet utsatt for harde påkjenninger. Skarpe kniver faller med eggen ned, vi søler musserende vin på gulvet og mister tunge kjeler. Kjøkkengulvet settes på prøve hver dag. Takket være at Pergos vinylgulv har det beskyttende toppskjiktet Protective TitanV, tåler gulvet det aller meste.

3. Fuktighetsbestandig

Ikke bare er de slitesterke og enkle å rengjøre; vinylgulv er også vannbestandige og forhinderer skader på gulvet.

4. Ideelle for oppussing

Klikkvinyl er tynt og enkelt å legge, og er derfor et perfekt gulv til alle prosjekter. Ofte kan du fint legge det oppå ditt eksisterende gulv, og hva blir vel enklere enn det?

5. En attraktiv løsning

Mange moderne boliger har åpne planløsninger, der kjøkken og stue er kombinert. I disse tilfellene er vinyl ideelt, fordi du fint kan bruke det samme gulvet i den åpne kjøkkenløsningen, spisestuedelen og stuedelen. Du slipper altså å velge en mellomløsning mellom pent og praktisk. Du kan få begge deler!

Vinylgulv på kjøkkenet
LEKKERT: Vinyl er ikke bare praktisk, det er også lekkert å se på, og passer like godt på stua som på kjøkkenet. Pergo

Dette ble brukt:

  • Pergo Vinyl Modern Plank – PERGO
Les også En gulvgigant med hjerte for innovasjon

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: