Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Imponerende vinyl for enhver smak

Tre, betong, marmor – naturlig, vakkert, tøft. Med det store utvalget av slitesterke og lekre vinylgulv, kan du gi boligen akkurat det uttrykket du vil.

 • <b>TØFT:</b> De nye flisdesignene er perfekte for deg som ønsker en tøff og minimalistisk atmosfære. Her i designet «Lys Beige Betong».

  Foto: Pergo

 • <b>HELE VEIEN:</b> Skap en stilig vri på interiøret ved å la vinylgulvet pryde veggene også, så får du et moderne marmor-uttrykk fra gulvet og opp!

  Foto: Pergo

 • <b>STORT:</b> Imponerende flisformat for et storartet utseende.

  Foto: Pergo

 • <b>EKTE:</b> Det ser og føles ut som ekte tre, men har egenskapene til vinylgulvet.

  Foto: Pergo

 • <b>BREDT:</b> Med Pergo Modern Plank får du et vinylgulv som er bredere og større, som gir volum til rommet og et trendy utseende.

  Foto: Pergo

 • <b>MØRKT:</b> Liker du det mørkt eller lyst, bredt eller smalt, minimalistisk eller maksimalistisk – det er lett å finne noe for deg i det store utvalget.

  Foto: Pergo

Annonse
Annonse
Marmor på gulv og vegg

HELE VEIEN: Skap en stilig vri på interiøret ved å la vinylgulvet pryde veggene også, så får du et moderne marmor-uttrykk fra gulvet og opp!
(Pergo)

Ønsker du et slitesterkt og robust gulv, med et flott og autentisk utseende, enkelt renhold og minimalt vedlikehold, bør du vurdere vinyl på gulvet. Og med Pergos store utvalg av flotte vinylgulv er det enkelt å finne et som passer deg og ditt hjem.

– Ved første blikk vil du legge merke til den autentiske strukturen og det naturlige, detaljrike designet. Tenk så på den enkle leggingen og det beskyttende toppsjiktet, så forstår du hvorfor det kan være et utmerket valg for hjemmet ditt, sier John-Magne Pedersen, daglig leder for Pergo i Norge.

Stilriktig og lekkert

Enten du vil ha det moderne eller klassisk, elegant eller tøft, lyst eller mørkt – så finnes noe for deg. Ønsker du for eksempel en røff og minimalistisk «look», gir de nye flisdekorene betong, betong terazzo og marmor et rått uttrykk.

– Maksimer minimalismen! De nye dekorene gir en spennende vri til enhver stil. Og det imponerende flisformatet gir en storartet atmosfære, sier Pedersen.

Flisformat vinylgulv

STORT: Imponerende flisformat for et storartet utseende.
(Pergo)

Autentisk og stort

Vinyl ser ut som tre

EKTE: Det ser og føles ut som ekte tre, men har egenskapene til vinylgulvet.
(Pergo)

Ønsker du deg heller et flott tregulv hjemme, men med vinylgulvets praktisk egenskaper? Med dagens vinylgulv kan du få nettopp det også. For med de virkelighetstro detaljene og den naturlige strukturen, vil det både se og kjennes ut som ekte treverk.

Trenden de siste årene har vært preget av «jo større, jo bedre». Og med Pergos Modern Plank, kan du få «tregulv» som er bredere og lengre enn noen gang.

– Vinylgulvene i dette store formatet gir volum til rommet. Våre nye, moderne planker lar deg skape interiøret du har drømt om, sier Pedersen.

I tillegg til flisformatet og Modern Plank, har også Pergo formatet «Classic Plank» i ulike tredekorer.

Gode egenskaper

Vinylgulv i gangen

ENTRÉ: Vinylgulv som tåler en støyt er perfekte i utsatte rom, som for eksempel entreen.
(Pergo)

Det er altså lett å finne et gulv som passer deg og din stil i det store utvalget av vinylgulv. Men utseende er ikke alt.

– Gulvene er ikke bare stilriktige, de er også svært holdbare og perfekte for en aktiv og moderne livsstil, forklarer Pedersen.

I tillegg til å leve lenge og tåle mye, er vinylgulvene fra Pergo vannbestandige, enkle å holde rene, helt ftalatfrie og svært lette å legge med en patentert klikkskjøt. I tillegg tåler de solens varme.

– Gjennom kontroll over hvert steg i produksjonen og hvilke materialer som brukes, kan vi garantere produktstabilitet som overgår bransjestandarden, forteller Pedersen.

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]