Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Vinylgulv for alle rom

Vinylbelegg er et praktisk og slitesterkt gulv for kjøkken andre steder i boligen der gulvet utsettes for røff bruk. Med nye design som passer like godt i stuen og soverommet, flytter vinylgulvene inn i boligens alle rom.

 • <b>3D:</b> «Cube Tile» har et grafisk, tredimensjonalt mønster og kommer i to ulike farger.

  Foto: Tarkett

 • <b>NATURTRO TREGULV: </b>Starfloor Click Lime Oak Light Beige har et tidløst naturlig mønster i form av vakre eikeplanker som gir en varm følelse til rommet.

  Foto: Tarkett

 • <b>KUBISTISK: </b>Kontrastene skaper kreative mønstre med 3D-effekt. Vinylgulvet heter Tarkett Trend Cube Tile Blue.

  Foto: Tarkett

 • <b>FLERHJØRNINGER: </b>Designet «Henna» bygger på hexagonformede fliser med betongfarge og tatoveringseffekt. Belegget lages i tre ulike gråfarger.

  Foto: Tarkett

 • <b>NYE MØNSTRE: </b>Praktisk vinylgulv med oppdatert design. Gulvet heter Tarkett Trend Prism Blue.

  Foto: Tarkett

Annonse
Annonse
KUBISTISK ILLUSJON

KUBISTISK: Kontrastene skaper kreative mønstre med 3D-effekt. Vinylgulvet heter Tarkett Trend Cube Tile Blue.
(Tarkett)

At vinylbelegg er et slitesterkt og robust gulv, perfekt egnet for kjøkken og entré, er ingen nyhet. Men vinylgulv av ulike slag kan brukes i boligens alle rom. Tarkett lanserer nå nye design innen både banebelegg og klikk-vinyl for bruk i hjemmets ulike rom. Nyhetene består i forskjellige geometriske mønstre i en balansert fargeskala, som tilfører rommet elementer av kreativitet og lekenhet, i tillegg til vinylmaterialets andre gode egenskaper.

– Mønstrene passer godt både på soverom, barnerom og i stuen, sier Ingeborg Bigum Borgen, markedssjef hos Tarkett AS.

Trendy banebelegg og klikk

Trend-kolleksjonen er et banebelegg med gode bruksegenskaper og tidsriktige design. De nye mønstrene er blant annet inspirert av marokkanske fliser og sekskantede betongfliser. Banebelegg kan brukes i hjemmets alle rom, og passer veldig godt i barnerom, stue, kjøkken, gang og soverom.

Klikk-vinylgulvet Starfloor Click kommer også i flere oppdaterte design. Blant nyhetene finner du blant annet to nye tremønstre med preget overflate: «Alpine Oak» og «Lime Oak», og et tredimensjonalt kubemønster som skaper en optisk effekt over gulvet. Teksturen og den matte overflaten gjør at gulvet ser svært naturtro ut.

Vinylgulv 3D-mønster

3D: «Cube Tile» har et grafisk, tredimensjonalt mønster og kommer i to ulike farger.
(Tarkett)

Gode egenskaper

NATURTRO TREGULV

NATURTRO TREGULV: Starfloor Click Lime Oak Light Beige har et tidløst naturlig mønster i form av vakre eikeplanker som gir en varm følelse til rommet.
(Tarkett)

Både Starfloor Click og Trend-kolleksjonen er ftalatfrie og bidrar til et godt innemiljø. De er robuste og slitesterke og samtidig komfortable å gå og stå på. En spesiell overflatebehandling  gjør dem enkle å rengjøre og sørger for meget lite behov for vedlikehold. Starfloor Click legges uten bruk av lim, og hvis eksisterende gulv er plant og hardt i overflaten kan det legges over det gamle gulvet.

FLERHJØRNINGER

FLERHJØRNINGER: Designet «Henna» bygger på hexagonformede fliser med betongfarge og tatoveringseffekt. Belegget lages i tre ulike gråfarger.
(Tarkett)

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon:

Tarkett

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]