Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse

Seks trendy flisvalg

Vil du innrede badet med de hotteste flisene, er dette tips du bør få med deg. Eller hvorfor ikke bruke dem på kjøkkenet, i stuen eller i gangen?

cloud_download
fullscreen
 • <b>HOTTE FLISER:</b> Trender kommer og går også når det kommer til keramiske fliser. Her er en guide til det mest trendy i flisbutikken nå.

  Foto: Norfloor

 • <b>TRENDY:</b> Pusser du opp for å bo lenge, er du ikke like avhengig av å tilfredsstille alle smaker. Da kan du velge fliser etter eget hode.

  Foto: Norfloor

 • <b>TÅLER ALT:</b> Terrazzofliser brukes gjerne i flyplassterminaler og på kjøpesentre, men kan like godt brukes i private hjem, både utendørs og inne.

  Foto: Norfloor

 • <b>TERRAZZO:</b> Dagens store interesse for tidløse materialer, funkisarkitektur og modernisme, har ført til at de spettete flisgulvene med terrazzo-utseende er tilbake i trendbildet.

  Foto: Golvabia

 • <b>LUKSUS:</b> Fliser med marmorlook ser meget eksklusivt ut. Spesielt vis de er i stort format. Disse er 1,2 meter x 2,4 meter store.

  Foto: Norfloor

 • <b>MARMOR:</b> Marmor er et tidløst materiale som oser av eksklusivitet. Med keramiske marmorfliser får du et lettstelt gulv.

  Foto: Golvabia

Annonse

Keramiske fliser er et slitesterkt og vedlikeholdsfritt materiale som holder så lenge du liker stilen. Er du i det trendy hjørnet, er dette en guide til de mest gangbare stilene på flis som er å få i dag. Flisene kan brukes både på vegger og gulv på badet, kjøkkenet, stuen, soverommet og gangen. Noen fliser kan til og med brukes på veranda og balkong.

Trendy

TRENDY: Pusser du opp for å bo lenge, er du ikke like avhengig av å tilfredsstille alle smaker. Da kan du velge trendy fliser etter eget hode.
camera_alt (Norfloor)

1. Terrazzo

Terrazzo på soverom

TÅLER ALT: Terrazzofliser tåler det meste og gir en trendy look hjemme.
camera_alt (Norfloor)

Terrazzo er opprinnelig en type betong med knust naturstein der overflaten slipes slik at det oppstår et mosaikkmønster i grafisk retrostil. Keramiske fliser med terrazzoutseende kommer enten som ekte terrazzo eller som imitasjoner eller terrazzolignende steindesign. Terrazzofliser brukes gjerne i flyplassterminaler og på kjøpesentre, men kan like godt brukes i private hjem, både utendørs og inne. 

Terrazzo-fliser

TERRAZZO: Dagens store interesse for tidløse materialer, funkisarkitektur og modernisme, har ført til at de spettete flisgulvene med terrazzo-utseende er tilbake i trendbildet.
camera_alt (Golvabia)

2. Marmor

Luksus med marmorfliser

LUKSUS: Fliser med marmorlook ser meget eksklusivt ut. Spesielt vis de er i stort format. Disse er 1,2 meter x 2,4 meter store.
camera_alt (Norfloor)

Et baderom innredet i marmor oppleves luksuriøst. Keramiske fliser med marmorutseende går nesten ikke å skille fra ekte vare, men siden de er av Porcellanato-kvalitet har de høy slitestyrke og lavt vannopptak, og får hverken sprekker eller trenger impregnering. Også imitasjoner av andre typer stein, slik som travertino og Ceppo di Gre er populære.

Marmor

MARMOR: Marmor er et tildøst materiale som oser av eksklusivitet. Med keramiske marmorfliser får du et lettstelt gulv.
camera_alt (Golvabia)

3. Betong

Industristil med betongfliser

INDUSTRISTIL: Gi stuen et industrielt preg med betonglignende fliser.
camera_alt (Golvabia)

Vegger og gulv som ser ut som om de var av støpt betong fås også med keramisk flis. Kanskje har de til og med med «merker» etter forskalingen i overflaten. Eller hvorfor ikke et diskret, utvasket, mønster på toppen? Moderne produksjonsteknologi har åpnet en verden av muligheter til å tolke grafiske mønstre og teknikker fra tekstil- og tapetsektoren til fliser. Betongfliser kommer i mange størrelser, og med både varme og kalde gråfarger. 

Betongfliser

BETONG: Fliser med betonglook kommer enten som ensfargede eller mønstrete.
camera_alt (Norfloor)

4. Trelook

Fuktbestandig trefliser

FUKTBESTANDIG: Med keramiske fliser kan du få et problemfritt «tregulv» også på badet.
camera_alt (Golvabia)

Treimitasjoner er og har i flere år vært i vinden. Fliser med trelignende struktur i overflaten kan til forveksling ligne på ekte tre, så mye at du nesten må ned for å kjenne. Treimitasjoner gir baderommet et lunt og trivelig utseende, samtidig som du får flisens slitestyrke og fuktbestandighet. Akkurat som for tregulv, der brede og lange plank er populært, vokser treflisene i format.

Fliser ser ut som parkett

PARKETT: Treimitasjoner i keramisk flis kan se så ekte ut at du nesten må kjenne på det for å innse at det ikke er et tregulv, men noe annet og mer slitesterkt.
camera_alt (Golvabia)

5. Vintage

Lettstelt med vintage fliser

LETTSTELT: Fordelen med moderne keramisk flis fremfor sementbaserte fliser, er at de ikke trekker vann, trenger impregnering og er lett å holde rent.
camera_alt (Golvabia)

Splitter nye fliser kan se ut som om de har 100 år på nakken eller mer. Historiske flismønstre finnes i en rekke ulike design – fra orienten, med grafiske mønstre eller med ujevn farging – og holder stadig popularitetsnivået høyt oppe. Fordelen med glaserte fliser fremfor sementbaserte fliser, er at de ikke trekker vann, og er lett å holde rent.

Vintage

VINTAGE: Fliser i gammel stil er pop. Mønstrene kan være hentet fra franske slott, basarer i Tyrkia, gamle norske bygårder eller marokkanske tradisjoner.
camera_alt (Golvabia)

6. Klassisk

Moderne

MODERNE: Fremhev form og mønsterlegging med markerte fuger.
camera_alt (Golvabia)

Den klassiske hvite flisen er fortsatt aktuell. Den moderne versjonen finnes både i matt og blank utførelse, med slett eller ujevn overflate. De settes i forbandt eller legges i chevron- eller fiskebeinsmønster. Stilen passer like godt til moderne innredninger som til en mer landlig stil. 

Dette ble brukt

Hovedbilde/HOTTE FLISER:

Fliser: Am Parade – NORFLOOR

remove_circle_outline
TRENDY:

Gulvfliser: Am Parade – NORFLOOR

remove_circle_outline
TÅLER ALT:

Gulvfliser: Am Parade – NORFLOOR

remove_circle_outline
TERRAZZO:

Hvit flis: Terrazzo, Vit 25x25 – GOLVABIA

remove_circle_outline

Grå flis: Terrazzo, Grå 25x25 – GOLVABIA

remove_circle_outline

Sort flis: Terrazzo, Svart 25x25 – GOLVABIA

remove_circle_outline
LUKSUS:

Veggfliser: I Classici di Rex – NORFLOOR

remove_circle_outline
MARMOR:

Gulvfliser: Marmi Bardiglio 45x45 – GOLVABIA

remove_circle_outline
INDUSTRISTIL:

Gulvfliser: Concrete Light Grey 60x120 – GOLVABIA

remove_circle_outline
BETONG:

Flis venstre: Betonepoque White-Grey Emma 20x20 – NORFLOOR

remove_circle_outline

Flis midten: Betonepoque White-Grey Ines 20x20 – NORFLOOR

remove_circle_outline

Flis høyre: Betonepoque White-Grey Amelie 20x20 – NORFLOOR

remove_circle_outline
FUKTBESTANDIG:

Gulvfliser: Lodge Grigio 15x90 – GOLVABIA

remove_circle_outline
PARKETT:

Gulvfliser: Living Noce 7,5x45 – GOLVABIA

remove_circle_outline
LETTSTELT:

Gulvfliser: Empoli Perugia Rosso 20x20 – GOLVABIA

remove_circle_outline
VINTAGE:

Veggfliser: Artisan Blå dekor 33x33 – GOLVABIA

remove_circle_outline
MODERNE:

Veggfliser: Line – GOLVABIA

remove_circle_outline
KLASSISK:

Veggfliser: Old Tradition Vit 7,5x15 – GOLVABIA

remove_circle_outline
Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse
Annonse
[Some text some message]