Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Fornyelse av tregulv

Artikler

Den 30 år gamle gulnede stueparketten harmonerte ikke med det nye kjøkkengulvet. I stedet for å kjøpe nytt, slipte og behandlet huseierne parketten, slik at gulvene nå står i stil med hverandre.

Lakk kan være redningen det gamle gulvet ditt trenger. I denne videoen kan du se hvor enkelt det er å få et nylakkert gulv.

Skal du lakkere eller male gulvet i sommer? Ta det før du drar på ferie, da får gulvet god tid til å herde før det tas i bruk.

Enkelt vedlikehold er nøkkelen til fremgang for Osmo. Selskapet er ledende leverandør av hardvoksoljer for industriell påføring på gulv, og for forbrukere som vil ha en smussavvisende og slitesterk flate med naturlig utseende på gulv, kjøkkenbenk, møbler og vegger både i og utenfor boligen.

Om det nye gulvet du skal legge er av tre, eller delvis av tre, må du ta hensyn til at dette er et levende materiale.

Parkett, laminat, vinyl, linoleum, gummi, kork, tepper og teppefliser – alle disse gulvvariantene stiller krav til underlaget de legges på.

Gulv med innbygget støtdemping gjør kokkeleringen til en behagelig opplevelse også for beina! Harde gulv kan gjøre vondt for knær og rygg når vanlige kjøkkenaktiviteter som baking og matlaging og den etterfølgende oppvasken medfører mye ståing.

Er du lei det gulnede tregulvet, men kvier deg for å skifte det? Vurder maling som et alternativ! En ny farge eller dekor på gulvet kan forandre rommet fra lyst til mørkt og gi det en helt ny atmosfære.

Når den gamle eikeparketten eller det gamle furugulvet virkelig begynner å tape sin fordums prakt, finnes det heldigvis en måte å fornye gulvflatene som verken er spesielt kostbar eller spesielt vanskelig. Slik farger du gulvet med olje.

Å male gulvet er en rask og enkel vei til nytt gulv. Det er lett å få det pent, og prosessen er helt uproblematisk. Stadig flere får nå øynene opp for hvilken effekt fornyelse av gulvet kan gi.

Flere artikler

Finn din nærmeste  

Tarkett annons