Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Tarkett annons
Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Flislegging av gulv

Artikler

Om du er ønsker et garasjegulv som holder seg tørt og vakker, kan plastfliser være løsningen. Flisene legges løst oppå betonggulvet og klikkes bare sammen med hverandre som et puslespill.

Baderommet ble nytt med enkle løsninger. Flis på flis på gulvet ble lagt i diagonalt sjakkrutet leggemønster. Borden på baderomveggen ble likså godt spraylakkert i ønsket farge. Penger spart- og et nytt, lekkert bad står klart.

Stadig flere vil ha store fliser på baderommet, og flisene blir bare større! Men det stiller gjerne andre tekniske krav til dusjsonen og avrenningen.

Gulv med innbygget støtdemping gjør kokkeleringen til en behagelig opplevelse også for beina! Harde gulv kan gjøre vondt for knær og rygg når vanlige kjøkkenaktiviteter som baking og matlaging og den etterfølgende oppvasken medfører mye ståing.

Er du en av mange som ønsker deg fliser på gulvet? Flislegging er et oppussingsarbeid mange middels nevenyttige faktisk kan klare selv. Har får du noen gode tips å ta med til flisbutikken!

Keramiske fliser i trapper er både praktisk og lekkert, men være oppmerksom på at det fins egen fliser som skal benyttes til dette.

Grusete sko, sølete støvler og vått regntøy er hverdagskost for gulvet i gangen. De fleste gulv er imidlertid ikke beregnet for slik røff behandling, og kan ta skade. Fliser er godt egnet som ganggulv - og du kan fint legge det selv.

Å legge fliser er en kunst - og det kan bli et kunstverk. Antoni Gaudís mosaikker og flisbelagte hus og uteområder i Spania er vakre beviser på akkurat det. Å legge fliser ute i et værhardt klima er også en kunst. Nå kommer denne trenden mer og mer til Norge også.

Å flislegge er ikke vanskelig. Det viktigste er underlaget. Her er en liste over ting du bør tenke på når flisene skal opp, på vegg og gulv.

Finn din nærmeste