Kategorier

Meny

Konto

Ferdig vegg på rekordtid

Med Casco WallCraft går det raskt å sparkle på de fleste underlag. Sparkelmassen er spesielt utviklet for ombygging og renovering, og med ny emballasjetype på 4 kg i PE-poser er holdbarheten dobbelt så lang.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Ferdig vegg på rekordtid

Foto: Sika

Fra Sika Norge får du Casco Wall som er et nytt konsept innen lim og sparkelprodukter fra Casco. Her finnes produkter for både utendørs- og innendørs bruk, og for våte og tørre rom.

Ved flekk- og skjøtsparkling under ombygginger og renoveringer brukes gjerne Casco WallCraft, som er en harpiksmodifisert veggsparkelmasse basert på hvit sement. WallCraft brukes uten primer på de fleste underlag, og fester godt på både fliser på kjøkken og bad, glassfiberstrie, mur og andre veggflater.

Dele på Pinterest Casco WallCraft

Foto: Sika

SLETT VEGG: Etter herding, kan overflaten slipes, tapetseres, males eller bearbeides på annen måte. Casco WallCraft kan påføres i sjikttykkelser på opptil 20 mm per sjikt.

Holdfast på vanskelige underlag

– Bruk WallCraft for å sparkle over gamle veggfliser. Det er en gunstig løsning for rimelig renovering av både baderom og sprutsonen på kjøkkenet, sier Arne-Johnny Tveraabak, Markedssjef hos Sika Norge.

Sparkelen er finkornet og lett å slipe, og gir en fin overflate. Etter herding, kan overflaten slipes, tapetseres, males eller bearbeides på annen måte. Casco WallCraft kan påføres i sjikttykkelser på opptil 20 mm per sjikt.

– Med WallCraft kan du legge holdfaste og sikre sparkelsjikt på de fleste flater, også vanskelige underlag. Du kan skrapsparkle, sparkle, slipe og få en slett flate klar for maling eller tapet i løpet av dagen, sier Tveraabak.

Dele på Pinterest fra fliser til slett vegg

Foto: Sika

OPPUSSING: WallCraft er godt egnet til jobben med å gjøre en fliskledd vegg slett. 

Ny emballasje, lekkert design

Casco har også tatt i bruk en ny type små-emballasje i PE-poser, som dobler holdbarheten på pulverproduktene. De nye små-emballasjene er poser laget av PE-plast, og har moderne design. Posen forhindrer lekkasje og støv fra posen, samtidig som den gjør oppbevaringen fuktsikker. I PE-emballasje øker holdbarheten for Casco WallCraft fra 6 til 18 måneder. Emballasjestørrelsene er 1, 2 og 4 kg. 20 kg sekker er fortsatt i papir.

Andre produkter som også får ny små-emballasje i poser er HusFix, HusFix Rapid, Cement Rapid, og WallFiller.

Dele på Pinterest bedre emballasje

Foto: Sika

NYTT DESIGN: WallCraft og flere pulverprodukter har fått ny, forbedret emballasje som øker holdbarheten på produktet. 

LES OGSÅ
Mer informasjon

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]