Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Beslagsboden annons
Annonse
Beslagsboden annons

8 tips for et plettfritt bad

Djevelen sitter i detaljene!

 • <b>PLETTFRITT: </b>At badet ser rent og fresht ut er viktig for trivsel og velvære. Med smarte valg og gode hjelpere er det lettere enn mange tror å holde baderommet fint over tid.

  Foto: Norfloor

 • <b>DUSJ-DO</b>Et toalett som både vasker og tørker deg, og som samtidig fjerner lukt gjør toalettbesøket til en luksuriøs oppelvelse.

  Foto: Geberit

 • <b>LETTVASKET:</b> Spray på middel, la det virke i cirka ett minutt og tørk over med våt klut eller svamp. Skyll med kaldt vann.

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • <b>KLART GREP:</b> Rengjør rustfritt stål og fjern fingermerker. Spesialmidler forhindrer at det blir nye merker neste gang du tar i kranen.

  Foto: Grohe/Rørkjøp

 • <b>TILDEKKET:</b> Slipp lyset inn, men stopp innsynet med selvklebende vindusfolie.

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • <b>LIM DET OPP!:</b> Med lim som festemiddel slipper du å lage hull i fliser og membran. Ombestemmer du deg, eller vil flytte på ting etterlater du ingen spor i veggen.

  Foto: Casco

Annonse
Annonse

Vær obs på de små tingene på badet. Da løser du mange problemer før de oppstår. 

Her er åtte tips for et godt fungerende bad:

1. Helt topp «der nede»

Dusj-do

DUSJ-DOEt toalett som både vasker og tørker deg, og som samtidig fjerner lukt gjør toalettbesøket til en luksuriøs oppelvelse.
(Geberit)

La dobesøket bli en velværeopplevelse! Velg et toalett som fjerner vond lukt, gjørdeg ren med vann og tørker deg skånsomt med luft.

Dette er snarveien til spa-følelse på hjemmebadet.

2. Glassklart

Dusjveggene skitnes raskt til av såperester som det kan være vanskelig å fjerne. Med en desinfiserende og rengjørende bad- og dusjrens på sprayflaske får du klart glass.

Lettvasket dusj

LETTVASKET: Spray på middel, la det virke i cirka ett minutt og tørk over med våt klut eller svamp. Skyll med kaldt vann.
(Chera Westman/ifi.no)

3. Ingen fingeravtrykk

Klart grep med rustfritt stål

KLART GREP: Rengjør rustfritt stål og fjern fingermerker. Spesialmidler forhindrer at det blir nye merker neste gang du tar i kranen.
(Grohe/Rørkjøp)

rustfritt og børstet stål synes fingermerker, fett og støv godt. Spesialmidlerfor stål og metall gjør skinnende rent, ogmotvirker ny tilsmussing.

Etterpå får flaten fin glans uten skjolder og striper.

4. Innsynsfritt

Vinduer på badet gir deilig utsyn og god tilgang på dagslys. Skjerm for nysgjerrige blikk utenfra med vindusfolie.

Vindusfolie på badet

TILDEKKET: Slipp lyset inn, men stopp innsynet med selvklebende vindusfolie.
(Chera Westman/ifi.no)

5. FUKTSIKKER MONTERING

Lim på fliser på badet

LIM DET OPP!: Med lim som festemiddel slipper du å lage hull i fliser og membran. Ombestemmer du deg, eller vil flytte på ting etterlater du ingen spor i veggen.
(Casco)

Knagger og dorullholdere trenger ikke å skrus opp. Bruk lim, så unngår du å lage hull i membranen og du holder den fuktsikre veggen intakt.

6. TETTE FUGER = RENE FUGER

I den porete fugemassen mellom flisenesetter smuss og såperester seg lett. Impregneringen gjør fugene tette og letteå holde rene.

Pent og trygt med fugeimpregnering

PENT OG TRYGT: Fugeimpregneringen gjør at fugen ikke trekker til seg vann og såperester.
(Chera Westman/ifi.no)

7. FRESHE FUGER

Muggfritt med våtromssilikon

MUGGFRITT: Cascos våtromssilikon er antimuggbehandlet og brukes til fuging mellom fliser mot gulv og i hjørner, eller andre fuger i våtsoner.
(Casco)

Hvis mykfugene er blitt stive, sortprikkete eller misfarget av alder og mangelfull rengjøring, kande skiftes ut eller fornyes.

8. LA DET RENNE FRITT

Velg et sluk som er lett å rengjøre. Og rens det ofte. Renner vannet tregt, eller lukter det kloakk på badet, renses rørene med kjemikalier.

Rennesluk

RENNESLUK:Geberits gulvrenner både ser godt ut og er enkle å rengjøre.
(Geberit)

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]