Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Beslagsboden annons
Annonse
Beslagsboden annons

Sorte detaljer trendy på badet

Sorte detaljer på badet er trendy, sofistikert og elegant. Gi ditt bad en oppgradering med sort.

 • Sorte detaljer trendy på badet

  Foto: Coram Nordic/Rørkjøp

 • <b>VELVÆRE:</b> Store fliser, lyst treverk, sorte detaljer og grønne planter. Her er alt rett, og som skapt for å få litt ekstra velvære inn på badet. Flisene er Bagno Antracit 90x90, Riv Vit 60x60 og Hexa Wildsage fra Norfloor.

  Foto: Norfloor

 • <b>DUSJ:</b> Sorte detaljer er trendy på badet. Her er dusj Newform fra Korsbakken, føres av Rørkjøp.

  Foto: Korsbakken/Rørkjøp

 • <b>SPA:</b> Kombinert med aqua-fargede fliser, er de sorte detaljene perfekte for å skape spafølelsen på badet. Fliser er Opal Aqua fra Golvabia.

  Foto: Golvabia

 • <b>ELEGANT:</b> Ta inn en liten touch av tøff eleganse med sorte detaljer, for eksempel med denne kranen fra Grohe, som føres av Rørkjøp.

  Foto: Grohe/Rørkjøp

 • <b>LUKSUS:</b> De sorte detaljene, sammen med de mørkeblå veggene og gullmosaikk, gir en følelse av hverdagsluksus. Her dusjtoalett fra Geberit.

  Foto: Geberit

 • <b>MONOLITH:</b> Geberit Monolith toalettmoduler finnes i ulike farger, og er enkle å matche din stil. Her sammen med Geberit Tuma.

  Foto: Geberit

Annonse
Annonse
Sort dusj

DUSJ: Sorte detaljer er trendy på badet. Her er dusj Newform fra Korsbakken, føres av Rørkjøp.
(Korsbakken/Rørkjøp)

Sort på badet er en av de store baderomstrendene nå for tiden. Brukt riktig kan sorte detaljer gi et elegant, luksuriøst og sofistikert preg – eller et røft og industrielt uttrykk. Det kommer an på hva du kombinerer det med. 

Sorte detaljer skaper dypde og er også enkelt å kombinere med andre farger. Og særlig nå som vi bruker mer og mer farger også på badet, er det viktig med sorte kontraster for å stramme opp litt.

Mange muligheter

Sort kran

ELEGANT: Ta inn en liten touch av tøff eleganse med sorte detaljer, for eksempel med denne kranen fra Grohe, som føres av Rørkjøp.
(Grohe/Rørkjøp)

Innredning, servant, kran, møbler, fliser, tekstiler, dusjvegger, betjeningsplate – you name it; mulighetene er mange.

Her viser vi ulike måter du kan bruke sort i interiøret på badet. Kombiner gjerne mer enn én sort detalj, så kan du skape en fin helhet i rommet.

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]