Kategorier

Meny

Konto

Brungrå Rakle populær veggfarge for 2021

Leter du etter en moderne veggfarge som skaper god hjemmefølelse? Sjekk ut fargen Rakle.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Brungrå Rakle populær veggfarge for 2021

Foto: Happy Homes

Denne gråbrune fargen er nettopp kåret til årets farge 2021 av kundene hos Happy Homes. Den er interessant fordi den kommer som en ny basisfarge. Fargen Rakle passer i alle rom både til stuevegger, soverom, kjøkken og gang. Til og med husets minste kan få en god sovehule omfavnet av denne allsidige fargen. 

Dele på Pinterest Stue med vegger malt i fargen HH Rakle, kombinert med interiør i grønt og gylne høstfarger.

Foto: Happy Homes

GOD BASISFARGE: Veggene i stuen er malt i fargen HH Rakle, Årets farge 2021 fra Happy Homes. Fargen er en allsidig basisfarge og passer fint sammen med grønt og gylne høstfarger. 

Trendy med brunt

Blått og grønt har i flere år vært blant de mest populære fargene i kombinasjon med hvitaktige og grå fargenyanser. Nå kommer brunaktige og beige farger for fullt som interiørfarger her hjemme. Dette er helt i tråd med internasjonale trender, og en ventet utvikling.

Lene Høiseth tror at vi i tiden framover vil få en oppblomstring i bruken av varme farger hjemme        

Dele på Pinterest Stue malt med Fargen HH Rakle. Stue i røff retrostil.

Foto: Happy Homes

ALLSIDIG BASISFARGE: Fargen Rakle er brun med et grålig hint. Den egner seg godt som veggfarge i mange stilarter. Her i et retroinspirert miljø.

Farge som gir god hjemmefølelse

– Etter at bruken av blått og grønt har økt gjennom flere år, er det naturlig at vi søker mot varmere farger. For å få et mer personlig hjem velger vi også ulike farger fra rom til rom, sier hun.

Hun beskriver brunfargen Rakle som en allsidig og god basisfarge som passer i de fleste rom.

– Det er en veggfarge som vil gi en god hjemmefølelse og skape et moderne uttrykk, sier hun.

Dele på Pinterest Stue malt med HH Rakle i kombinasjon med grønt.

Foto: Happy Homes

GOD KONTRAST: Fargen HH Rakle kommer fra den røde delen av fargesirkelen, og passer fint i kombinasjon med grønne planter og ulike grønne fargenyanser. Dette er en kombinasjon som skaper en  rolig atmosfære.

En god veggfarge

–  Det er en fin, lun og varm brunfarge med et grålig hint. Den passer fint sammen med rustfarger og andre høstfarger. Den er også fin mot grønt og sennepsfarger. Den er rett og slett en allsidig god basisfarge for et hyggelig og moderne interiør i 2021. 

Fargeforslag til fire rom

En farge er ikke nok alene til å skape et hyggelig rom. For å vise hvordan fargen kan kombineres med ulike farger og mønster for å skape ulik stil og atmosfære, har Lene satt sammen fire materialkollager som du kan studere under her.

–  Rakle er selvsagt super på veggene i stuen, men den er også flott som basisfarge på kjøkken, gang, barnerom og soverom, Det er en farge som kan vinkles i mange retninger, avrunder hun.  

Her kommer de fire forslagene:

1. STUE OG KJØKKEN – KLASSISK OG SPENNENDE

– Klassisk og spennende, sier Lene om dette forslaget. Rakle er nydelig til varme nyanser.

Her viser hun den sammen med ulike tre tapeter med forskjellig utrykk, som vil skape stilen og god hjemmefølelse.

Dele på Pinterest Kollage: Fargen HH Rakle er kombinert med fargene HH Orkide og HH Basilikum. Tapet: Borås, Newbie nr 7474. Teppe: Intag, Jabo nr 2628-280

Foto: Happy Homes

DETTE ER BRUKT: Fargene Rakle HH og Iris HH kombinert med: Ensfarget tapet fra Casadeco, Natte Nr 101572490, Lys tapet  Borosan 17 Nr 33535, fra Borås. Fargerikt tapet fra Wall Consept: Panthera nr 220121.

BARNEROM – SØT OG DUS

Rakle er fin til én eller flere vegger på barnerom. Her kombineres den med røde nyanser og komplementær kontrast i grønt. Tapetet kommer som prikken over i-en og løfter fram både stilen og stemningen.

Dele på Pinterest Forslag til barnerom: Vegger males i HH Rakle og kombineres med tapet.

Foto: Happy Homes

DETTE ER BRUKT: Fargen HH Rakle er satt sammen med fargene HH Orkide og HH Basilikum. Tapet: Borås, Newbie nr 7474. Teppe: fra INTAG, Jabo nr 2628-280

HALL OG GANG – FARGERIK OG LIVLIG

I dette forslaget er Rakle basisfarge til en tapet som skaper liv og personlighet. Kombinert med nabofargene gult og grønt blir det perfekt match, som gir en god helhet        

Dele på Pinterest Fargen HH Rakle i et forslag for hall og gang

Foto: Happy Homes

DETTE ER BRUKT: Fargene HH Rakle, HH, Ringblomst og HH Koriander. Tapet: Apelviken Nr 33001 fra Wall Consept.

SOVEROM – RØFF OG ROLIG

Denne kollagen består av forskjellige gule nyanser og ulike teksturer. HH Rakle er basisfarge og dempet sort er tatt inn for å ramme inn det hele. 

Dele på Pinterest Materialcollage med fargen HH Rakle i kombinasjon med tepper til soverom.

Foto: Happy Homes

DETTE ER BRUKT: Farger HH Rakle, HH Reinfann, HH Kongle, HH Sort Fløyel, Teppe mønstret, fra Inhouse; Harlequin, Rhythm Saffron Nr 409906, Teppe fra INTAG, Jabo nr 2628-180.

LES OGSÅ
Mer informasjon

TRENGER DU HJELP ?

– Trenger du hjelp til å sette sammen farger og materialer til en helhet du liker, så ta kontakt. Vi har butikker over hele landet, og mange gode rådgivere, sier Lene Høiseth. Og dersom det ikke er en butikk i nærheten av deg så hjelper vi likevel til.

<p><b>LENE HØISETH: </b>Butikkene til Happy Homes har foruten maling, tapet og gulv også et godt utvalg av tekstiler.</p>

Foto: Robert Walmann/ifi.no

LENE HØISETH: Butikkene til Happy Homes har foruten maling, tapet og gulv også et godt utvalg av tekstiler.

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]