Kategorier
Meny
Konto
Annonse
HappyHomes annons

Grønt er skjønt hjemme

cloud_download
fullscreen
 • Grønt er skjønt hjemme

  Foto: Borge, Green Apple, Tapethuset, Intag, Fantasi Interiør, Storeys, Flügger, Golvabia, Butinox, Nordsjö, Pure & Original

 • Grønt er skjønt hjemme

  Foto: Intag

 • Grønt er skjønt hjemme

  Foto: Borge

 • Grønt er skjønt hjemme

  Foto: Fantasi Interiør

Våren og sommeren bringer med seg herlige grønnfarger ute. Det gjør oss godt. Ta med fargene i interiøret, så får du nyte dem også inne.

Annonse
Grønne planter på tapetet

LIVLIG: Grønn natur gjør noe med oss. Så hvorfor ikke ta det med inn? Tapet fra Borge.

Vi elsker naturen. Så da er det kanskje ikke så rart at grønt har vokst til å bli en stor og populær interiørfarge de siste årene. Og det er slett ikke bare plantene som kan være grønne! Du kan ta med grønt inn på tapetet, i veggfargene, på teppet og på tekstilene. Hvor mye og hvilke grønnyanser du velger, kommer an på egen smak. Men litt grønt i alle rom er godt for oss.

Det er nemlig ikke bare ute vi kan nyte godt av de deilige, grønne fargene. Ta de med inn, så får du grønt året rundt. Det gjør oss godt.

Mange ansikter
Dus, lys grønn

LETT: Grønt har mange ansikter. Dette duse, blågrønne tapetet fra Eijffinger/Storeys gir en deilig følelse.

Grønt er absolutt ikke bare grønt. Du har utrolig mange nyanser og toner å velge mellom. Lyse, lette grønnfarger med mye gult i gir assosiasjoner til sommer og sol. Med mye blått i kan det bli luftig og svevende. Dype grønnfarger kan skape en lun stemning, mens de mer friske, knalle fargene kan gi et lekent interiør.

Dosering
Grønn stol

FRISKT INNSLAG: En stol trukket i et friskt, grønt tekstil gjør susen i et lyst rom. Tapet og tekstiler fra Thibaut/Green Apple.

Hvor mye grønt skal være i rommet? Det er det ingen fasit på. For noen kan én enkel stol trukket i et grønt tekstil være nok. Eller kanskje en pute eller to. Eller et teppe. Da kan grønn fungere som aksentfarge og være med å friske opp interiøret. Ønsker du mer grønt, er det virkelig ingen begrensninger. Grønn er en behagelig farge, og liker du den grønnfargen du har funnet, så hvorfor ikke gå hele veien?

Farger, mønster og tekstur
Sprek grønnfarge på tapetet

SPREKT: En sprek grønnfarge gir energi til hjemmet. Tapet fra Eijffinger/Storeys.

Når du lar deg inspirere av naturens farger, kan du også la deg inspirere av hvordan naturen består av fargespill, ulike mønstre og ulik tekstur. Naturen er ikke én farge. Og maler du veggen grønn eller henger opp et ensfarget grønt tapet, uten å varierer med noe annen tekstur, farger eller mønstre, kan det fort bli kjedelig. Så la det matte møte det blanke og det grønne møte andre farger – farger som harmonerer eller som kan skape kontrast. Og lek deg gjerne med mønster!

Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse

Siste artikler

Annonse
[Some text some message]