Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Beslagsboden annons
Annonse
Beslagsboden annons

Grønt er skjønt hjemme

Våren og sommeren bringer med seg herlige grønnfarger ute. Det gjør oss godt. Ta med fargene i interiøret, så får du nyte dem også inne.

 • <b>TEPPE:</b> Med et grønt teppe og noen grønne planter er mye gjort! Dette er fra Jacaranda/Intag.

  Foto: Intag

 • <b>LIVLIG:</b> Grønn natur gjør noe med oss. Så hvorfor ikke ta det med inn? Tapet fra Borge.

  Foto: Borge

 • <b>HAGE:</b> Hagen er manges favorittsted om våren og sommeren. Ta med litt av hagen inn, for eksempel med dette tapetet fra Fantasi Interiør, fra kolleksjonen med det passende navnet

  Foto: Fantasi Interiør

 • <b>LETT:</b> Grønt har mange ansikter. Dette duse, blågrønne tapetet fra Eijffinger/Storeys gir en deilig følelse.

  Foto: Storeys

 • <b>LEKENT:</b> Lekent, lett og uten tvil sommerlig med dette ananas-tapetet fra Borge.

  Foto: Borge

 • <b>LUNT:</b> Med en mørk, rolig grønnfarge på et tapet med tekstur, kan du skape en lun stemning.

  Foto: Storeys

Annonse
Annonse
Grønne planter på tapetet

LIVLIG: Grønn natur gjør noe med oss. Så hvorfor ikke ta det med inn? Tapet fra Borge.
(Borge)

Vi elsker naturen. Så da er det kanskje ikke så rart at grønt har vokst til å bli en stor og populær interiørfarge de siste årene. Og det er slett ikke bare plantene som kan være grønne! Du kan ta med grønt inn på tapetet, i veggfargene, på teppet og på tekstilene. Hvor mye og hvilke grønnyanser du velger, kommer an på egen smak. Men litt grønt i alle rom er godt for oss.

Det er nemlig ikke bare ute vi kan nyte godt av de deilige, grønne fargene. Ta de med inn, så får du grønt året rundt. Det gjør oss godt.

Mange ansikter

Dus, lys grønn

LETT: Grønt har mange ansikter. Dette duse, blågrønne tapetet fra Eijffinger/Storeys gir en deilig følelse.
(Storeys)

Grønt er absolutt ikke bare grønt. Du har utrolig mange nyanser og toner å velge mellom. Lyse, lette grønnfarger med mye gult i gir assosiasjoner til sommer og sol. Med mye blått i kan det bli luftig og svevende. Dype grønnfarger kan skape en lun stemning, mens de mer friske, knalle fargene kan gi et lekent interiør.

Dosering

Grønn stol

FRISKT INNSLAG: En stol trukket i et friskt, grønt tekstil gjør susen i et lyst rom. Tapet og tekstiler fra Thibaut/Green Apple.
(Green Apple)

Hvor mye grønt skal være i rommet? Det er det ingen fasit på. For noen kan én enkel stol trukket i et grønt tekstil være nok. Eller kanskje en pute eller to. Eller et teppe. Da kan grønn fungere som aksentfarge og være med å friske opp interiøret. Ønsker du mer grønt, er det virkelig ingen begrensninger. Grønn er en behagelig farge, og liker du den grønnfargen du har funnet, så hvorfor ikke gå hele veien?

Farger, mønster og tekstur

Sprek grønnfarge på tapetet

SPREKT: En sprek grønnfarge gir energi til hjemmet. Tapet fra Eijffinger/Storeys.
(Storeys)

Når du lar deg inspirere av naturens farger, kan du også la deg inspirere av hvordan naturen består av fargespill, ulike mønstre og ulik tekstur. Naturen er ikke én farge. Og maler du veggen grønn eller henger opp et ensfarget grønt tapet, uten å varierer med noe annen tekstur, farger eller mønstre, kan det fort bli kjedelig. Så la det matte møte det blanke og det grønne møte andre farger – farger som harmonerer eller som kan skape kontrast. Og lek deg gjerne med mønster!

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]