Kategorier

Meny

Konto

Annerledes fargeverktøy

Når Flügger nå lanserer et nytt fargekart, gjør de det i form av en vifte med prøver tilpasset ulike rom og flater i boligen. Kartet består av 100 interiørfarger, alle tatt frem av selskapets fargearkitekt Anne Christensen.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Annerledes fargeverktøy

Foto: Flügger

Flüggers nye interiørfargekart er bygget opp som en fargevifte og er tenkt å brukes som et nyttig verktøy ved fargesetting og for å kombinere ulike farger på forskjellige flater. Viften består av 100 nye farger, som er delt inn i kategorier etter oppgaver. Her finnes både farger for store flater og hele rom, aksentfarger og farger for tak og lister.

– Designet av fargekartet er det samme som vårt Stilhistoriske fargekart som har vært meget populært, sier Lone Kisbye Bjørslev, PR-manager i Flügger. 

Dele på Pinterest Fargeviften er delt inn i seksjoner, og består totalt av 100 intreriørfarger.

Fargeviften er delt inn i seksjoner, og består totalt av 100 intreriørfarger.

Egen fargearkitekt

Det stilhistoriske fargekartet består av farger for ute og inne fra forskjellige stilepoker og arkitekturstiler, og ble lansert i 2015 i forbindelse med at selskapet lanserte serien Archaia, med malinger og behandlinger for antikvariske bygninger og bygningsvern.

Alle farger i viften er designet av Flüggers fargearkitekt Anne Christensen, og er delt opp i avsnitt etter behov og oppgaver. 

Dele på Pinterest Fargen «Daydream» er en av de nye fargene i fargekartet fra Flügger.

Fargen «Daydream» er en av de nye fargene i fargekartet fra Flügger.

Mettede og kulørte farger

Seksjonen Favourite Colours består av 20 hvite og nøytrale farger, som er spesielt egnet til tak, dører, omramminger og vinduspartier. Delen Grey Shades består av 20 gråfarger som trekker svakt mot sand, blått, rødt, grønt eller brunt.

De 40 mettede fargene i seksjonen Nordic Colours er beregnet for bruk på enkelte vegger og større flater, samt godt egnet for monokrom fargesetting av hele rom.

Fargeverktøyet inneholder også en seksjon med 20 spreke og kulørte farger, spesielt utvalgt for dekorative innslag og som aksentfarger. I denne seksjon som blir kalt Accent Colours finnes farger med navn som «Happy go Lucy» eller «Marry me». 

Dele på Pinterest «Ballet shoes» er en av fargene i Flüggers fargekart.

«Ballet shoes» er en av fargene i Flüggers fargekart.

Dele på Pinterest «Warm Grey» er en av de nye fargene i Flüggers interiørfargekart.

«Warm Grey» er en av de nye fargene i Flüggers interiørfargekart.

Mer informasjon:

Flügger

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]