Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Tarkett annons
Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Annerledes fargeverktøy

  Flügger
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Når Flügger nå lanserer et nytt fargekart, gjør de det i form av en vifte med prøver tilpasset ulike rom og flater i boligen. Kartet består av 100 interiørfarger, alle tatt frem av selskapets fargearkitekt Anne Christensen.
Fargeviften er delt inn i seksjoner, og består totalt av 100 intreriørfarger.
Fargeviften er delt inn i seksjoner, og består totalt av 100 intreriørfarger.

Flüggers nye interiørfargekart er bygget opp som en fargevifte og er tenkt å brukes som et nyttig verktøy ved fargesetting og for å kombinere ulike farger på forskjellige flater. Viften består av 100 nye farger, som er delt inn i kategorier etter oppgaver. Her finnes både farger for store flater og hele rom, aksentfarger og farger for tak og lister.

– Designet av fargekartet er det samme som vårt Stilhistoriske fargekart som har vært meget populært, sier Lone Kisbye Bjørslev, PR-manager i Flügger. 

Egen fargearkitekt

Fargen «Daydream» er en av de nye fargene i fargekartet fra Flügger.
Fargen «Daydream» er en av de nye fargene i fargekartet fra Flügger.

Det stilhistoriske fargekartet består av farger for ute og inne fra forskjellige stilepoker og arkitekturstiler, og ble lansert i 2015 i forbindelse med at selskapet lanserte serien Archaia, med malinger og behandlinger for antikvariske bygninger og bygningsvern.

Alle farger i viften er designet av Flüggers fargearkitekt Anne Christensen, og er delt opp i avsnitt etter behov og oppgaver. 

Mettede og kulørte farger

«Ballet shoes» er en av fargene i Flüggers fargekart.
«Ballet shoes» er en av fargene i Flüggers fargekart.

Seksjonen Favourite Colours består av 20 hvite og nøytrale farger, som er spesielt egnet til tak, dører, omramminger og vinduspartier. Delen Grey Shades består av 20 gråfarger som trekker svakt mot sand, blått, rødt, grønt eller brunt.

De 40 mettede fargene i seksjonen Nordic Colours er beregnet for bruk på enkelte vegger og større flater, samt godt egnet for monokrom fargesetting av hele rom.

Fargeverktøyet inneholder også en seksjon med 20 spreke og kulørte farger, spesielt utvalgt for dekorative innslag og som aksentfarger. I denne seksjon som blir kalt Accent Colours finnes farger med navn som «Happy go Lucy» eller «Marry me». 

«Warm Grey» er en av de nye fargene i Flüggers interiørfargekart.
«Warm Grey» er en av de nye fargene i Flüggers interiørfargekart.

Mer informasjon

Flügger

Les også Moderne og enkel bevaring - for den som kan

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: