Kategorier

Meny

Konto

I tiden: Gladhipster

Trives du best når det er liv og røre rundt deg? Vil du ha moderne omgivelser som gir energi? Da er kanskje det lekne fargescenariet Gladhipster noe for deg!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
I tiden: Gladhipster

Foto: Borge, Nordsjö, INTAG, Fantasi Interiør, Fibo-Trespo, Storeys, Butinox, Tapethuset

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det andre scenariet ifi.no sitt trendpanel har satt sammen, kalles Gladhipster. Trendpanelet har tatt utgangspunkt i farger og materialer som er aktuelle nå, og satt sammen fire fargescenarier. Det første ble kalt Sofistikert Eleganse, der ønsket om luksus står i sentrum. Gladhipster-scenariet går i en mer leken retning. Er dette fargepaletten for deg?

Dette kan forhåpentligvis hjelpe deg til å bli trygg på hva du liker. Da kan du unngå mange feilkjøp! Nedenfor kan du lese mer om fargescenariet Gladhipster.

Dele på Pinterest Fargepalett for Gladhipster. Aksentfarger til venstre og hovedfarger til høyre.

Fargepalett for Gladhipster. Aksentfarger til venstre og hovedfarger til høyre.

Dele på Pinterest Lette og glade aksentfarger slår an en kvikk og optimistisk tone. Tapet fra INTAG.

Lette og glade aksentfarger slår an en kvikk og optimistisk tone. Tapet fra INTAG.

Gladhipster

Denne personligheten er temperamentsfull og leken, positiv til framtiden og nysgjerrig på det som er nytt. Stilen er urban og skandinavisk, med et snev av bohem. Her vises identitet gjennom design og farger, og det er en blanding av nytt og gammelt.

Energisk personlighet

Atmosfæren er lys, lett og energisk. Her er det en tydelig forkjærlighet for skandinavisk og moderne design, og ekte, genuint håndverk. Uttrykket er rent og ryddig, men likevel med sjel og personlighet. Det enkle og litt nøkternt skandinaviske blandes med innslag av «loungemøbler» og tekstiler, og helheten blir mykere og koselig. Loppisfunn finnes det også her, da helst malt i en knall farge for å piffe opp og understreke det lekne og litt humoristiske uttrykket.

Dele på Pinterest Geometriske mønstre på lys bakgrunn. En «nøktern» og nordisk touch. Tapet fra Borge.

Geometriske mønstre på lys bakgrunn. En «nøktern» og nordisk touch. Tapet fra Borge.

Slanke møbler

Møblene er lette og flyttbare. De er slanke og spiller på lag med farger og mønstre, slik at helheten blir lys, lett og litt kvikk, uten å bli masete. Her er det mye som fanger oppmerksomheten og røper beboernes interesser.

Friske farger

Hovedfargene er rolige og heller mot jordfarger, mens aksentene er lette og glade og befinner seg i den kulørsterke delen av fargetriangelet. Her blandes farger og mønstre på en frisk og uredd måte. De friske fargene løper ikke løpsk, de balanseres og holdes på plass av rikelige innslag av lyst treverk.

Sett sammen ditt eget moodboard, og lek deg med farger her!

Dele på Pinterest Loppisfunn og småmøbler malt i friske farger gir en personlig twist. Fargen er fra Nordsjø.

Loppisfunn og småmøbler malt i friske farger gir en personlig twist. Fargen er fra Nordsjø.

Dele på Pinterest Med ifi.no sitt moodboard kan du sette inn egne bilder og teste farger til du finner det som passer deg.

Med ifi.no sitt moodboard kan du sette inn egne bilder og teste farger til du finner det som passer deg.

Nøkkelord:

Farger, etniske innslag, innslag av rødt/rosa, loungemøbler, gardiner, «wood is the new black”, treverk for å dempe farger, DIY, småmøbler, 3D, mønster og tekstur, gjenbruk, dempede jordfarger som sprites opp med noen kulørsterke innslag.

Fargescenarier:

Sofistikert Eleganse

Bohemglam

Metrourban

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]