Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

I tiden: Gladhipster

Trives du best når det er liv og røre rundt deg? Vil du ha moderne omgivelser som gir energi? Da er kanskje det lekne fargescenariet Gladhipster noe for deg!

 • Gladhipster. Aksentfarger, fra topp til bunn: S 1050-Y90R, S 1060-R20B, S 0520-R20B, S 0520-R90B, S 1040-R90B, S 1050-Y. Hovedfarger, fra topp til bunn: S 2010-B30G, S 3040-B70G, S 6030-R90B, S 7020-Y80R, S 4050-Y80R

  Foto:

 • Fargepalett for Gladhipster. Aksentfarger til venstre og hovedfarger til høyre.

  Foto:

 • Lette og glade aksentfarger slår an en kvikk og optimistisk tone. Tapet fra INTAG.

  Foto:

 • Geometriske mønstre på lys bakgrunn. En «nøktern» og nordisk touch. Tapet fra Borge.

  Foto:

 • Loppisfunn og småmøbler malt i friske farger gir en personlig twist. Fargen er fra Nordsjø.

  Foto:

 • Et tekstil som minner om gamle ferieminner. Tekstilet er fra Tapethuset.

  Foto:

Annonse
Annonse
Fargepalett for Gladhipster. Aksentfarger til venstre og hovedfarger til høyre.

Fargepalett for Gladhipster. Aksentfarger til venstre og hovedfarger til høyre.

Det andre scenariet ifi.no sitt trendpanel har satt sammen, kalles Gladhipster. Trendpanelet har tatt utgangspunkt i farger og materialer som er aktuelle nå, og satt sammen fire fargescenarier. Det første ble kalt Sofistikert Eleganse, der ønsket om luksus står i sentrum. Gladhipster-scenariet går i en mer leken retning. Er dette fargepaletten for deg?

Dette kan forhåpentligvis hjelpe deg til å bli trygg på hva du liker. Da kan du unngå mange feilkjøp! Nedenfor kan du lese mer om fargescenariet Gladhipster.

Gladhipster

Denne personligheten er temperamentsfull og leken, positiv til framtiden og nysgjerrig på det som er nytt. Stilen er urban og skandinavisk, med et snev av bohem. Her vises identitet gjennom design og farger, og det er en blanding av nytt og gammelt.

Energisk personlighet

Geometriske mønstre på lys bakgrunn. En «nøktern» og nordisk touch. Tapet fra Borge.

Geometriske mønstre på lys bakgrunn. En «nøktern» og nordisk touch. Tapet fra Borge.

Atmosfæren er lys, lett og energisk. Her er det en tydelig forkjærlighet for skandinavisk og moderne design, og ekte, genuint håndverk. Uttrykket er rent og ryddig, men likevel med sjel og personlighet. Det enkle og litt nøkternt skandinaviske blandes med innslag av «loungemøbler» og tekstiler, og helheten blir mykere og koselig. Loppisfunn finnes det også her, da helst malt i en knall farge for å piffe opp og understreke det lekne og litt humoristiske uttrykket.

Slanke møbler

Loppisfunn og småmøbler malt i friske farger gir en personlig twist. Fargen er fra Nordsjø.

Loppisfunn og småmøbler malt i friske farger gir en personlig twist. Fargen er fra Nordsjø.

Møblene er lette og flyttbare. De er slanke og spiller på lag med farger og mønstre, slik at helheten blir lys, lett og litt kvikk, uten å bli masete. Her er det mye som fanger oppmerksomheten og røper beboernes interesser.

Friske farger

Hovedfargene er rolige og heller mot jordfarger, mens aksentene er lette og glade og befinner seg i den kulørsterke delen av fargetriangelet. Her blandes farger og mønstre på en frisk og uredd måte. De friske fargene løper ikke løpsk, de balanseres og holdes på plass av rikelige innslag av lyst treverk.

Sett sammen ditt eget moodboard, og lek deg med farger her!

Oppdatert: 17.12.2019  

Nøkkelord:

Farger, etniske innslag, innslag av rødt/rosa, loungemøbler, gardiner, «wood is the new black”, treverk for å dempe farger, DIY, småmøbler, 3D, mønster og tekstur, gjenbruk, dempede jordfarger som sprites opp med noen kulørsterke innslag.

Fargescenarier:

Sofistikert Eleganse

Bohemglam

Metrourban

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]