Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Safari og superhelter på gutterommet

Sønnen er svært opptatt av løver og tegneseriehelter, og mor lot seg inspirere av dette da hun pusset opp gutterommet og valgte farger. Den varmgule fargen fant hun opp selv, og har døpt den til «Lion Heart». Nå inngår den i Nordsjös digitale palett Nordic Colours 2018.

cloud_download
fullscreen
 • <b>BARNEVENNLIG: </b>Katrine Lindgjerdet brukte Nordsjö Perform+ Easy2Clean – en rengjøringsvennlig og robust maling som fungerer godt på barnerom. Den malte flaten får også matt overflate.

  Foto: Katrine Lindgjerdet@hvitelinjer/Nordsjö

 • <b>FORNØYD: </b>Sønnen som fikk nytt rom elsker både løver og Batman, og ble superfornøyd med mors oppussingsprosjekt.

  Foto: Katrine Lindgjerdet@hvitelinjer/Nordsjö

 • <b>INGEN ER LIK: </b>Det finnes flere måter å dele en vegg i flere farger, og Katrine valgte ulike metoder for veggene på sønnens rom. En vegg er delt omtrent på midten, med et røft skille laget med liten malerull.

  Foto: Katrine Lindgjerdet@hvitelinjer/Nordsjö

 • <b>FARGEPALETT: </b>Nordsjö Nordic Colours 2018 er en fargekolleksjon med ni farger skapt av like mange nordiske interiørbloggere. Alle har valgt hver sin signaturfarge, som de tror vil prege interiøret i tiden fremover.

  Foto: Katrine Lindgjerdet@hvitelinjer/Nordsjö

 • <b>RETT STREK: </b>På veggen ved sengen brukte Katrine Lindgjerdet maskeringstape for å lage et rent skille mellom fargene.

  Foto: Katrine Lindgjerdet@hvitelinjer/Nordsjö

 • <b>SUPERHELT: </b>Sønnens favoritter – løver og Batman – ble inspirasjonskilden når interiørbloggeren Katrine Lindgjerdet malte gutterommet og tilpasset det en større gutt.

  Foto: Katrine Lindgjerdet@hvitelinjer/Nordsjö

Annonse
Annonse
PALETT

FARGEPALETT: Nordsjö Nordic Colours 2018 er en fargekolleksjon med ni farger skapt av like mange nordiske interiørbloggere. Alle har valgt hver sin signaturfarge, som de tror vil prege interiøret i tiden fremover.
camera_alt (Katrine Lindgjerdet@hvitelinjer/Nordsjö)

På bloggen hviteliljer.no og Instagramkontoene @hvitelinjer og @white.interior inspirerer Katrine Lindgjerdet over 600 000 følgere med sine fortellinger og bilder fra eget hjem.

Nordsjö valgte ut henne som en av ni influensers som fikk plukke ut en egen farge til fargekartet Nordic Colours 2018.

LES OGSÅ: Bloggernes favorittfarger blir egen kolleksjon

I sønnens interesse

INGEN ER LIK

INGEN ER LIK: Det finnes flere måter å dele en vegg i flere farger, og Katrine valgte ulike metoder for veggene på sønnens rom. En vegg er delt omtrent på midten, med et røft skille laget med liten malerull.
camera_alt (Katrine Lindgjerdet@hvitelinjer/Nordsjö)

– Da vi skulle velge ut farger til paletten, hadde jeg barnerommet til sønnen min Sander i tankene. Det skulle få seg en «make over» og bli litt mer «stor gutt»-rom, derfor var det viktig for meg å ta hensyn til interessene hans. Sanders store helt er Batman, og han er veldig glad i løver, så da ble dette inspirasjonskildene for meg, sier Katrine Lindgjerdet.

Den varmgule fargen hun landet på, skaper både energi og lunhet. Fargen fikk navnet «Lion Heart» og brukes sammen med den mørkt grå fargen «Dragon Heart». Fargene på gutterommet står i sterk kontrast til hjemmet i øvrig, som er innredet i nøytrale farger på vegger og møbler.

– Han elsker det! Han er så stolt at han vil at alle som ringer på døra skal komme inn å se på rommet hans. Nå har han fått et rom som passer til alderen, og det er mye mer praktisk med de ulike sonene, sier mor.

LES OGSÅ: Fargerikt barnerom uten knallfarger

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]