Kategorier

Meny

Konto

Læring på veggen til skolestart

Kunne poden trengt litt ekstra motivasjon og ny giv til skolestart? Med enkle grep kan du inspirere til læring – rett på veggen!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Læring på veggen til skolestart

Foto: Borge, Fantasi Interiør

Skolestart er en ideell tid for fornyelse på barne- og ungdomsrommet. Nytt år, nye muligheter, og åpne sinn etter mange uker med fri. 

- Dette er tiden for å skjerpe oppmerksomheten. Fokus på å lage en god arbeidsplass for lekser eller studier hjelper til på motivasjonen og gir en ny giv, sier Birgit Torkildsby hos tapetleverandøren Borge.

Innen tapetverdenen er det mange morsomme motiv som kan gjøre nettopp dette.

- Her gjelder det å tilpasse etter nivå. Det finnes alt fra fargestifter til førskolebarna og alfabetet til dem som skal begynne på skolen for første gang, til mer tekniske ting til dem som befinner seg høyere opp. For eksempel en flymotor til ingeniørspiren, det periodiske system til realfagentusiasten eller kroppens anatomi til den som sikter seg inn på medisinstudiet. Verdenskart er også alltid aktuelt, nesten uansett alder, tipser Torkildsby.

Dele på Pinterest Borge tilbyr en morsom vri for den som sikter seg inn på en utdannelse innen medisin og andre helseyrker.

Borge tilbyr en morsom vri for den som sikter seg inn på en utdannelse innen medisin og andre helseyrker.

Fort gjort

Tapetsering er overraskende fort gjort, spesielt om det kun er én vegg som skal dekoreres. Noen stor kostnad utgjør det heller ikke.

- Å tapetsere én vegg er ingen stor sak, det er gjort på et par timer. Spesielt ved bruk av tapettyper der lim påføres rett på veggen, er det enkelt å få et fint resultat selv. Dette er noe man klarer uten store krav til nevenyttighet, sier Bjørg Owren, kreativ leder hos ifi.no.

Mange fototapetdesign kan spesialbestilles i ønsket størrelse, noe som gjør det enkelt å tilpasse bildet til rommet som skal dekoreres.

Dele på Pinterest Kart er aktuelt nesten uansett alder. Med denne varianten fra Fantasi Interiør kan man utforske alle verdenshjørner rett fra barne-/ungdsomsrommet.

Kart er aktuelt nesten uansett alder. Med denne varianten fra Fantasi Interiør kan man utforske alle verdenshjørner rett fra barne-/ungdsomsrommet.

Dele på Pinterest Til en førsteklassing som straks skal i gang med å lære å lese, er alfabetet fra Borge både aktuelt og dekorativt.

Til en førsteklassing som straks skal i gang med å lære å lese, er alfabetet fra Borge både aktuelt og dekorativt.

Mer informasjon

Borge

Fantasi Interiør

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]