Kategorier

Meny

Konto

Voksne mønstre for de små

Barneromstapeter trenger ikke å være nusselige. De kan også være tøffe, lekre eller lekne, og kan faktisk like godt finnes i en voksenkolleksjon! Her er et utvalg nyheter, som passer like godt for liten som for stor!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Voksne mønstre for de små

Foto: Astex, Borge, Flügger, Fantasi Interiør, Intag, Green Apple, Tapethuset og Storeys

Det er ikke slik at barneromstapet er ensbetydende med Ole Brumm, biler eller noe fra et rosa Disney-univers. Det finnes mange lekne tapeter som barna godt kan leve lenge med

Her er et lite utvalg til inspirasjon for deg som ønsker et øelemt tapet som fungerer for barn og voksne i alle aldre: 

Dele på Pinterest Striper går aldri av moten. Og de kan like godt brukes liggende som stående. Tapetet er fra Harlequins/Tapethusets kolleksjon Levande.

Striper går aldri av moten. Og de kan like godt brukes liggende som stående. Tapetet er fra Harlequins/Tapethusets kolleksjon Levande.

Dele på Pinterest Tøff som en tiger! Også utenfor Hundremeterskogen finnes tigre – disse er ikke fullt så bumpete som vennen til Brumm, men de er nokså tøffe! Fra Coordonnee/Green Apple.

Tøff som en tiger! Også utenfor Hundremeterskogen finnes tigre – disse er ikke fullt så bumpete som vennen til Brumm, men de er nokså tøffe! Fra Coordonnee/Green Apple.

Dele på Pinterest Hvem vil ikke ha en rosa flamingo? Dette vakre og morsomme tapet blir en pryd for enhver vegg! Tapetet er fra Sanderson/Intag.

Hvem vil ikke ha en rosa flamingo? Dette vakre og morsomme tapet blir en pryd for enhver vegg! Tapetet er fra Sanderson/Intag.

Dele på Pinterest Fantasifulle fugler i fine farger for alle med humoren og barnesinnet i behold! Fra Fantasi Interiørs kolleksjon Nature.

Fantasifulle fugler i fine farger for alle med humoren og barnesinnet i behold! Fra Fantasi Interiørs kolleksjon Nature.

Dele på Pinterest Å sove under stjernehimmelen er å sove godt! Barnets fantasi tegner figurer og finner opp historier blant stjernekonstellasjonene på vegger og tak. Tapet er fra Cole & Son/Borges kolleksjon Whimsical.

Å sove under stjernehimmelen er å sove godt! Barnets fantasi tegner figurer og finner opp historier blant stjernekonstellasjonene på vegger og tak. Tapet er fra Cole & Son/Borges kolleksjon Whimsical.

Dele på Pinterest Stemorsblomsten er en av de tidligste og vakreste sommerblomstene.  Motivet er romantisk og feminint, og passer bra i rommet både til liten og stor. Tapetet er fra Botanic Garden av Flügger.

Stemorsblomsten er en av de tidligste og vakreste sommerblomstene. Motivet er romantisk og feminint, og passer bra i rommet både til liten og stor. Tapetet er fra Botanic Garden av Flügger.

Dele på Pinterest Over skyene skinner alltid solen! Skyene her er litt naivt tegnet, og ser ut som om de er stemplet over veggen. Tapetet er fra Eijffinger/Astex ’ barnekolleksjon Tout Petit.

Over skyene skinner alltid solen! Skyene her er litt naivt tegnet, og ser ut som om de er stemplet over veggen. Tapetet er fra Eijffinger/Astex ’ barnekolleksjon Tout Petit.

Mer informasjon

Astex

Borge

Flügger

Fantasi Interiør

Green Apple

Intag

Storeys

Tapethuset

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]