Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Historiefortelling til veggs

Nordic Compositions er en ny tapetkolleksjon fra Fiona Wall design. Den forteller historien om nye nordiske vegger.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Historiefortelling til veggs

Foto: Fiona/Flügger

Uansett om du skal skrive en roman, formgi en skulptur, regissere et teaterstykke eller designe en tapetkolleksjon, er sammenhengen  – idéen om hvordan verket skal henge sammen avgjørende.

For den svenske designeren Teija Bruhn er nettop komposisjon viktig. Hun har sine røtter i det nordligste Finland, og har arbeidet med tapet- og tekstildesign for blant annet Decor Maison og kunder i Japan gjennom snart 17 år.

Dele på Pinterest DESIGNER

Foto: Fiona/Flügger

DESIGNER: Teija Bruhn har lang er erfaring med design av tapet og tekstil. Nå har hun laget en kolleksjon for Fiona wall design, inspirert av Norden.

Dele på Pinterest SAMSTEMT

Foto: Fiona/Flügger

SAMSTEMT: Bruhn har lagt vekt på å sette sammen en fargeskala som er behagelig for øyet, og samtidig både avdempet og mer kraftfull.

Annonse

40 ulike tapeter

Tapetkolleksjonen «Nordic Compositions», som Teija Bruhn har tatt frem for Fiona Wall design, forteller en historie om kontraster. Kolleksjonen består av seks designarbeider: «Delicate Fern», «Whispering Branch», «Diva», «Nordic Baroque», «Intermezzo», «In Bloom». I alt der det 40 tapeter i kolleksjonen.

Her er botaniske mønstre og design med industriell inspirasjon. Både detaljrike og enkle. Det myke og det rå, og det lyse og det mørke. Disse kontraster bindes sammen av spesielle farger som skaper assosiasjoner til vår nordiske arv. En arv som også er skapt på bakgrunn av kontraster.

Dele på Pinterest KONTRASTER

Foto: Fiona/Függer

KONTRASTER: Kolleksjonen inneholder både botaniske motiver og mer industrielt inspirerte design.

Fortellingen om deg

– Med tapetene fra «Nordic Compositions» kan du lage din egne, personlige komposisjon. Og den må ikke være perfekt – det viktigste er at den uttrykker deg. Forteller din historie, skriver Fiona wall design i en pressemelding.  

Designeren Teija Bruhn har en spesiell lidenskap for den nordiske designarven, og stikkordet for arbeidet hennes er holdbarhet og ettertenksomhet. Fargene er hentet fra naturen,og de korte nordiske årstidene. Kjølige og myke farger som representere vinteren, deler plassen med vårens, sommerens og høstens eksplosive farger.

Bruhn har lagt vekt på å sette sammen en fargeskala som både er behagelig for øyet og samtidig både avdempet og mer kraftfull.

Dele på Pinterest KJØLIG

Foto: Fiona/Flügger

KJØLIG: Fargene i boken er både kjølige og varme – dempede og eksplosive.

LES OGSÅ
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
Annonse
Annonse
[Some text some message]