Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Tarkett annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Før du begynner

Puss opp på lavbudsjett

  •  
  •   Publisert:
  INTAG, Jordan, Nordsjö, Tapethuset, Teppeabo
Det er fullt mulig å pusse opp uten å måtte bruke opp alle feriepengene. Her er fem tips til deg som vil få mye ut av lite.

1. Mal med en ny farge

Å male om én - eller flere vegger i en ny farge, gir en rask fornyelse av rommet. Gjør du malerjobben selv, blir også kostnaden bare maling og verktøy. 

LES OGSÅ: Mal veggen på rekordtid.

Puss opp på lavbudsjett - maling
NYE VEGGER: Når du vil ha en ny stil, start med å male en vegg i en helt ny farge. (Foto: Jordan)

2. Pynt opp med nye puter og gardiner

Et hjem uten puter, pledd og gardiner er ikke et hjem. Det er fordi det er med på å skape stemning i rommet. Velger du fargerike tekstiler, vil også rommet få ny atmosfære. All tekstil er også med på å dempe akustikken og lydene i rommet. Og det finnes utrolig stort utvalg av stoffer til gardiner, puter og møbler.

Puss opp på lavbudsjett - tekstiler
TEKSTILER: Et hjem må ha puter og pledd. Velger du fargerike tekstiler, vil det smitte over på resten av rommet. Disse er fra Sanderson/INTAG. (Foto: INTAG)

3. Nytt salongteppe

Ikke vær redd for å velge et salongteppe med farge. Det vil skape ny lød til rommet. Et stort salongteppe er også perfekt for deg som vil gi rommet ulike soner. 

Puss opp på lavbudsjett - teppe
SALONGEN: Et nytt teppe i stuen gjør underverker. Velg et teppe som er så stort at det dekker stuemøblene. Dette er fra Teppeabo. (Foto: Teppeabo)

4. Skift farge i taket

I stedet for å male alle veggene, vil en ny farge i taket gjøre underverker. En ny farge i taket vil endre oppfattelsen av rommet i stor grad. Taket vil dessuten oppleves som høyere om du velger en annen farge enn på veggene. 

Puss opp på lavbudsjett - takmaling
TØFFE TAK: Et tak må ikke være hvitt. Når du endrer fargen i taket, vil også rommet forandre seg. (Foto: Nordsjö)

5. Få nytt tapet på veggen

Henger du opp tapet på veggen, vil rommet bli nytt på rekordtid. Utvalget er enormt og du du kan få akkurat den stilen og det utrykket du ønsker deg. Tapet finnes i alle prisklasser, og velger du et tapet som tåler en trøkk, kan du fint tapetsere også på de mer utsatte stedene i boligen, som over kjøkkenbenken. 

Puss opp på lavbudsjett - tapet
RASK FORANDRING: Med tapet på veggene blir rommet som nytt. Og du ser resultatet med en gang. Dette tapetet og tekstilene er fra Harlequin, som føres av Tapethuset. (Foto: Tapethuset)
Les også Slik finner du den rette malingen

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Før du begynner

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: