Kategorier

Meny

Konto

Parkett i naturlige nyanser

Velger du et parkettgulv, kan du enten få et lyst eller mørkt gulv, brede plank, bord med tre staver eller flere ulike overflatebehandlinger. Nå vokser kolleksjonen Shade ytterligere med flere tidsriktige gulv.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Parkett i naturlige nyanser

Foto: Tarkett

Kolleksjonen Shade fra Tarkett, består av en lang rekke parkettgulv i ulike design, farger, tykkelser og bredder.

– Gulvet er overflatebehandlet med lakk eller hardvoksolje i forskjellige nyanser, og Tarkett har hatt fokus på å beholde de naturlige fargene i trevirket, sier Ingeborg Bigum Borgen hos Tarkett.

Dele på Pinterest Italiensk brun

Foto: Tarkett

ITALIENSK BRUN: Navnet Shade kommer av kolleksjonens spenn i farger, fra det lyse og delikate Eik Snow Flake Plank til det mørke og spennende Eik Italian Brown (vist på bildet).

Dele på Pinterest RIPEFRITT

Foto: Tarkett

RIPEFRITT: Lasert eller oljet i forskjellige nyanser, og kan slipes dersom det oppstår hakk og riper etter lang tids bruk.

Tregulv, naturligvis!

Shade finnes i 32 ulike utførelser i ask og eik som på ulike måte gjenspeiler naturens eget design med elegante og naturlige fargetoner. Kolleksjonen er nylig utvidet med syn design i nøye utvalgt eik. Her er både lyse og mørke gulv, gulv med synlige kvister i overflaten og en oppbygging som gjør at gulvet kan slipes og er derfor et bærekraftig valg også på lang sikt.

Designet er autentisk og upretensiøst, og både ser ut og er i tråd med naturen.

– I likhet med alle Tarketts parkettgulv, kan også Shade-gulvene resirkuleres. Samtidig som man inviterer naturen inn, tar man også et miljøvennlig valg for planeten vår, sier hun.

 

Dele på Pinterest Snøhvit

Foto: Tarkett

SNØHVIT: Tarkett Shade Eik Snow Flake Plank er et bærekraftig alternativ behandlet med hvitlasert matt lakk. Andre varianter er overflatebehandlet med hardvoksolje.

Dele på Pinterest Ta med naturen inn

Foto: Tarkett

TA MED NATUREN INN: Tarkett utvider nå sortimentet i kolleksjonen Shade, med enda flere vakre og tidsriktige nyanser.

Takler norsk vinter

Kolleksjonen bærer preg av å være ekte og ærlig, og alle gulvene i serien er laget av nøye utvalgt eik og ask.

Tre er et naturlig materiale, som påvirkes av luftfuktigheten  i rommet. Med over 130 års erfaring fra treverk og nordisk klima, er Tarketts gulv stabilt hele året. Gulvene legges med et brukervennlig 2-lock klikksystem uten lim, og er funksjonelle og bærekraftige gulv – tilpasset det nordiske klimaet.

Dele på Pinterest Nyanserikdom

Foto: Tarkett

NYANSERIKDOM: Shade er en kolleksjon med elegante parkettgulv som uttrykker treets lunhet gjennom varme og naturlige fargenyanser. Det brede og varierte utvalget skaper flere muligheter for vakre og lune rom i harmoni med ulike interiørstiler.

Dele på Pinterest 32 ULIKE GULV:

Foto: Tarkett

32 ULIKE GULV: Shades elegante gulv leveres med et bredt utvalg av naturlige farger. Kolleksjonen er trendy, funksjonell og holdbar, og du kan velge blant 1- til 3-stavs utførelser.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]