Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Parkett i naturlige nyanser

Velger du et parkettgulv, kan du enten få et lyst eller mørkt gulv, brede plank, bord med tre staver eller flere ulike overflatebehandlinger. Nå vokser kolleksjonen Shade ytterligere med flere tidsriktige gulv.

cloud_download
fullscreen
 • Parkett i naturlige nyanser

  Foto: Tarkett

 • <b>ITALIENSK BRUN: </b>Navnet Shade kommer av kolleksjonens spenn i farger, fra det lyse og delikate Eik Snow Flake Plank til det mørke og spennende Eik Italian Brown (vist på bildet).

  Foto: Tarkett

 • <b>UTVALGT: </b>Shade-kolleksjonen er nylig utvidet med syv design i nøye utvalgt eik.

  Foto: Tarkett

 • <b>SNØHVIT: </b>Tarkett Shade Eik Snow Flake Plank er et bærekraftig alternativ behandlet med hvitlasert matt lakk. Andre varianter er overflatebehandlet med hardvoksolje.

  Foto: Tarkett

 • <b>RIPEFRITT: </b>Lasert eller oljet i forskjellige nyanser, og kan slipes dersom det oppstår hakk og riper etter lang tids bruk.

  Foto: Tarkett

 • <b>32 ULIKE GULV: </b>Shades elegante gulv leveres med et bredt utvalg av naturlige farger. Kolleksjonen er trendy, funksjonell og holdbar, og du kan velge blant 1- til 3-stavs utførelser i både ask og eik.

  Foto: Tarkett

 • <b>TA MED NATUREN INN: </b>Tarkett utvider nå sortimentet i kolleksjonen Shade, med enda flere vakre og tidsriktige nyanser i eik.

  Foto: Tarkett

Annonse
Annonse
Italiensk brun

ITALIENSK BRUN: Navnet Shade kommer av kolleksjonens spenn i farger, fra det lyse og delikate Eik Snow Flake Plank til det mørke og spennende Eik Italian Brown (vist på bildet).
camera_alt (Tarkett)

Kolleksjonen Shade fra Tarkett, består av en lang rekke parkettgulv i ulike design, farger, tykkelser og bredder.

– Gulvet er overflatebehandlet med lakk eller hardvoksolje i forskjellige nyanser, og Tarkett har hatt fokus på å beholde de naturlige fargene i trevirket, sier Ingeborg Bigum Borgen hos Tarkett.

RIPEFRITT

RIPEFRITT: Lasert eller oljet i forskjellige nyanser, og kan slipes dersom det oppstår hakk og riper etter lang tids bruk.
camera_alt (Tarkett)

Tregulv, naturligvis!

Snøhvit

SNØHVIT: Tarkett Shade Eik Snow Flake Plank er et bærekraftig alternativ behandlet med hvitlasert matt lakk. Andre varianter er overflatebehandlet med hardvoksolje.
camera_alt (Tarkett)

Shade finnes i 32 ulike utførelser i ask og eik som på ulike måte gjenspeiler naturens eget design med elegante og naturlige fargetoner. Kolleksjonen er nylig utvidet med syn design i nøye utvalgt eik. Her er både lyse og mørke gulv, gulv med synlige kvister i overflaten og en oppbygging som gjør at gulvet kan slipes og er derfor et bærekraftig valg også på lang sikt.

Designet er autentisk og upretensiøst, og både ser ut og er i tråd med naturen.

– I likhet med alle Tarketts parkettgulv, kan også Shade-gulvene resirkuleres. Samtidig som man inviterer naturen inn, tar man også et miljøvennlig valg for planeten vår, sier hun.

 

Ta med naturen inn

TA MED NATUREN INN: Tarkett utvider nå sortimentet i kolleksjonen Shade, med enda flere vakre og tidsriktige nyanser.
camera_alt (Tarkett)

Takler norsk vinter

Nyanserikdom

NYANSERIKDOM: Shade er en kolleksjon med elegante parkettgulv som uttrykker treets lunhet gjennom varme og naturlige fargenyanser. Det brede og varierte utvalget skaper flere muligheter for vakre og lune rom i harmoni med ulike interiørstiler.
camera_alt (Tarkett)

Kolleksjonen bærer preg av å være ekte og ærlig, og alle gulvene i serien er laget av nøye utvalgt eik og ask.

Tre er et naturlig materiale, som påvirkes av luftfuktigheten  i rommet. Med over 130 års erfaring fra treverk og nordisk klima, er Tarketts gulv stabilt hele året. Gulvene legges med et brukervennlig 2-lock klikksystem uten lim, og er funksjonelle og bærekraftige gulv – tilpasset det nordiske klimaet.

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]