Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Mykt og godt i Stockholm

Et besøk til «Stockholm Furniture and light fair» er en reise gjennom rom, stoff og tid.

cloud_download
fullscreen
 • <b>GOD AKUSTIKK:</b> Kurage utvikler gardin- og akustikkløsninger. – Vi har et stort utvalg lydabsorberende tavler. Disse kan du for eksempel bruke som sengegavl, og da velger du et vaskbart stoff, sier Elizabeth Brännström Jacobson.

  Foto: Kristian Owren/ifi.no

 • <b>STILLE ROM:</b> Creation Bauman designer og produserer interiørtekstiler. – Vi har en akustikkgardin som også kan brukes som romdeler. Gardinet er vevd dobbelt og har dermed to sider. Vi kaller det for «Silent», forteller Eva-Lott Lydholm.

  Foto: Robert Walmann/ifi.no

 • <b>SKITUR:</b> Ola Wiklund fra Forbo Flooring skjønner godt at høyfjellet bruker Flotex-tepper. – Flotex er et nylonteppe som tåler tøffe forhold. Med sin vanntette bakside, er dette en «hit» på høyfjellet i Norge der alle går på ski, sier han.

  Foto: Kristian Owren/ifi.no

 • <b>REN LUKSUS:</b> Petra Nilsson fra Geberit har nettopp lansert dusjtoalettet på det svenske markedet. – Dette er fremtidens toalett. Vi har ikke hatt dette produktet i Sverige før. Nå kan også vi få spa-følelsen på badet, sier hun.

  Foto: Kristian Owren/ifi.no

 • <b>FLØYELSMYK:</b> Gjermund Kristiansen hos Modulyss mener folk velger fløyel og velur fordi det gir velvære. Også til føttene. – Med vår «velvet» kan du også gi føttene velvære. Fordelen med teppefliser er også at du kan mikse og matche din stil, sier han.

  Foto: Kristian Owren/ifi.no

 • <b>SJELERO:</b> Skal vi tro årets utstillere i Stockholm, kan det tyde på at vi skal ha det enda lunere og roligere rundt oss. Vi skal også bruke avstemte farger - og natur og tekstiler skal inn for å gi oss sjelero.

  Foto: Robert Walmann/ifi.no

Annonse
Annonse

Under årets «Stockholm Furniture and light fair» fikk vi se hvilke møbler, gulv, interiør, tekstiler og lys som skal prege markedet fremover. Skal vi tro årets utstillere, kan det tyde på at vi skal ha det enda lunere og roligere rundt oss. Vi skal også bruke avstemte farger – og natur og tekstiler skal inn for å gi oss sjelero. Harde kanter, sterke farger, betong og rust er på vei ut.

Mykt og lunt med tekstiler

SJELERO: Skal vi tro årets utstillere i Stockholm, kan det tyde på at vi skal ha det enda lunere og roligere rundt oss. Vi skal også bruke avstemte farger - og natur og tekstiler skal inn for å gi oss sjelero.
camera_alt (Robert Walmann/ifi.no)

Kurage

gardin- og akustikkløsninger

GOD AKUSTIKK: Kurage utvikler gardin- og akustikkløsninger. – Vi har et stort utvalg lydabsorberende tavler. Disse kan du for eksempel bruke som sengegavl, og da velger du et vaskbart stoff, sier Elizabeth Brännström Jacobson.
camera_alt (Kristian Owren/ifi.no)

Et liv i sus og dus betyr også mindre støy. Det vet danske Kurage, som selger sine produkter gjennom Intag – Interiøragenturer J. Sveen AS i Norge. Elizabeth Brännström Jacobson forteller at de utvikler gardin- og akustikkløsninger til blant annet bedriftshovedkvarterer, restauranter, hoteller, institusjoner, universiteter og skoler. De har sin egen fabrikk i Litauen.

Creation Bauman

En annen aktør som også selger sine akustikkprodukter gjennom Intag i Norge er Creation Bauman. Det er et sveitsisk familieeid selskap som designer og produserer interiørtekstiler av høy kvalitet.

– Her er et nytt lydprodukt. En akustikkgardin som også kan brukes som romdeler. Gardinet er vevd dobbelt og har dermed to sider. Vi kaller det for «Silent». Dette er et teknisk tekstil som også er estetisk vakkert, forteller Eva-Lott Lydholm.

Forbo Flooring

Flotex-teppe på skidestinasjoner

SKITUR: Ola Wiklund fra Forbo Flooring skjønner godt at høyfjellet bruker Flotex-tepper. – Flotex er et nylonteppe som tåler tøffe forhold. Med sin vanntette bakside, er dette en «hit» på høyfjellet i Norge der alle går på ski, sier han.
camera_alt (Kristian Owren/ifi.no)

Ola Wiklund fra Forbo Flooring forteller om naturlige råvarer og bærekraftig produksjon. Men han vil også vise frem tepper som har slått spesielt godt an på norske ski-destinasjoner.

– Flotex er et nylonteppe som tåler tøffe forhold. Det er ekstremt slitesterkt og også svært lett å rengjøre. Med sin vanntette bakside, er dette en «hit» på høyfjellet i Norge der alle går på ski, sier han.

LES OGSÅ: Tramp trygt inn med skiskoene på

Geberit

Petra Nilsson fra Geberit i Sverge er i fyr og flamme. Hun har nettopp lansert dusjtoalettet på det svenske markedet. Nå kan også svenskene få sin spa-opplevelse på do.

– Dette er fremtidens toalett. Vi har ikke hatt dette produktet i Sverige før. I Norge har Geberits Aqua Clean vært tilgengelig lenge. Det er spennende at også vi tar steget inn i fremtiden, sier hun og viser hvordan toalettet hele fungerer.

Geberit dusjtoalett

REN LUKSUS: Petra Nilsson fra Geberit har nettopp lansert dusjtoalettet på det svenske markedet. – Dette er fremtidens toalett. Vi har ikke hatt dette produktet i Sverige før. Nå kan også vi få spa-følelsen på badet, sier hun.
camera_alt (Kristian Owren/ifi.no)

Modulyss

Velur hos Modulyss

FLØYELSMYK: Gjermund Kristiansen hos Modulyss mener folk velger fløyel og velur fordi det gir velvære. Også til føttene. – Med vår «velvet» kan du også gi føttene velvære. Fordelen med teppefliser er også at du kan mikse og matche din stil, sier ha
camera_alt (Kristian Owren/ifi.no)

– Velvære er «Velvet», sier Gjermund Kristiansen hos Modulyss. Han forteller at trendene på møbler og tekstiler er mye fløyel og velur.

– Vi har også teppefliser som går rett inn i motebildet. «Velvet» er en kolleksjon som vil være pent i en hotell-lounge. Fordelen med teppefliser er også at du kan mikse og matche, sier han.

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]