Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse

Design ditt eget mønstergulv

Med det modulære tregulvet «Segno» fra Tarkett kan du skreddersy gulvet til ditt hjem. Det kan legges på mange måter, enten du ønsker fiskebeinsmønster, ruter, flettemønster eller noe helt eget.

cloud_download
fullscreen
 • <b>ELEGANT:</b> For dem som ønsker et skandinavisk, enkelt og elegant uttrykk, er Segno Eik Blonde et godt valg. Det er svakt pigmentert med et naturlig uttrykk.

  Foto: Tarkett

 • <b>ELEGANT:</b> For dem som ønsker et skandinavisk, enkelt og elegant uttrykk, er Segno Eik Blonde et godt valg. Det er svakt pigmentert med et naturlig uttrykk.

  Foto: Tarkett

 • <b>INDUSTRIELT:</b> Segno Eik Old Grey kan gi rommet et mer moderne og industrielt uttrykk. Det har et naturlig og rustikt utseende med tydelig innspill av kvister og årer.

  Foto: Tarkett

 • <b>LYST:</b> Segno Eik Limestone er behandlet med en hvitpigmentert hardvoksolje som gir en dus nyanse som minner om kalkstein. Gulvet passer til alt fra den klassiske bygårdsleligheten til det arkitekttegnede, moderne huset.

  Foto: Tarkett

 • <b>RUSTIKK:</b> Det mørke gulvet Segno Eik Old Brown gir hjemmet et mer rustikt uttrykk, og får frem den klassiske og varme følelsen. Den børstede overflaten er behandlet med hardvoksolje, og de lette fasene forsterker det rustikke uttrykket.

  Foto: Tarkett

 • <b>TIDLØST:</b> Segno Eik er naturlig og tidløst, og treets naturlige utseende kommer godt frem. Den mykt børstede overflaten og de skrå kantene skaper et uttrykksfullt og vakkert gulv.

  Foto: Tarkett

Annonse
Mørk parkett i fiskebein

INDUSTRIELT: Segno Eik Old Grey kan gi rommet et mer moderne og industrielt uttrykk. Det har et naturlig og rustikt utseende med tydelig innspill av kvister og årer.
camera_alt (Tarkett)

Mønstergulv har fått en renessanse de siste årene. Den klassiske fiskebeinsparketten har inntatt mange hjem, og de hollandske rutene begynner også for alvor å prege interiørbildet.

– Det er en klar tendens at flere i større grad ønsker, og drømmer, om mønstergulv, sier Ingeborg Bigum Borgen, markedssjef hos Tarkett.

Lag ditt mønster

Med den nye parkettkolleksjonen fra Tarkett, Segno, kan du legge både fiskebeinsmønstret og rutete gulv – og gulv i andre typer mønstre.

– Segno består av høyreplanker og venstreplanker i et format som muliggjør at du kan legge mange ulike mønstre, og også skreddersy gulvet slik som du vil ha det, forteller Bigum Borgen.

Tarkett har en oppskriftsbok med forslag til ulike mønstre du kan legge gulvet i, og i tillegg kan du lage dine helt egne, nye mønstre.

– Formatet på planken og fargeutvalget gjør at det åpnes for ganske mange muligheter. Det er egentlig bare kreativiteten som kan sette grenser, sier hun.

Brun parkett i fiskebeinmønster

RUSTIKK: Det mørke gulvet Segno Eik Old Brown gir hjemmet et mer rustikt uttrykk, og får frem den klassiske og varme følelsen. Den børstede overflaten er behandlet med hardvoksolje, og de lette fasene forsterker det rustikke uttrykket.
camera_alt (Tarkett)

Vakkert spill

Eikeparkett i mønster

TIDLØST: Segno Eik er naturlig og tidløst, og treets naturlige utseende kommer godt frem. Den mykt børstede overflaten og de skrå kantene skaper et uttrykksfullt og vakkert gulv.
camera_alt (Tarkett)

– Segno kombinerer Tarkett sin kvalitet på materiale og finish med det modulære designkonseptet som gjør det mulig å skape unike gulvmønster for ulike miljøer, sier Bigum Borgen.

Kolleksjonen består av fem vakre farger, basert på bestselgere i kolleksjonen Heritage; Eik Limestone, Eik Blonde, Eik, Eik Old Grey og Eik Old Brown.

– Gulvplankene har en børstet og hardvoksoljet overflate som gir vakkert spill i treverket. Når gulvet legges i ulike vinkler gir et innfallende lys et ytterligere designelement til plankene, som skaper en dynamisk og vakker visuell effekt, forteller Bigum Borgen.

Plankene har lett fas og er 120 mm brede, 600 mm lange og 11 mm tykke. Gulvet må limes og bør legges av en kyndig håndverker.

Oppdatert: 17.12.2019  

Disse gulvene er brukt:

Hovedbilde og ELEGANT:

Segno Eik Blonde – TARKETT

remove_circle_outline
INDUSTRIELT:

Segno Eik Old Grey – TARKETT

remove_circle_outline
RUSTIKK:

Segno Eik Old Brown – TARKETT

remove_circle_outline
TIDLØST:

Segno Eik – TARKETT

remove_circle_outline
LYST:

Segno Eik Limestone – TARKETT

remove_circle_outline
Annonse
Obligatorisk felt
Annonse
Annonse
[Some text some message]