Kategorier

Meny

Konto

Når parketten setter stemningen

Velger du eksklusiv parkett får du et solid utgangspunkt for å skape en unik og personlig stil i hjemmet.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Når parketten setter stemningen

Foto: Tarkett

Utvalget av eksklusive parkettgulv er stort. Her finnes alt fra livlig og eksklusivt til elegant og klassisk, eller lyst og sofistikert. Eksklusive parkettgulv byr ofte på det lille ekstra med sine naturlige detaljer. Sommersesongen er også en smart tid å legge parkett. Legger du gulvet nå, får det god tid til å tilpasse seg det klimaet det skal være i.

Det lille ekstra

Svensk-franske Tarkett har holdt på med gulv i over 130 år. De vet at nordmenn vil ha det fint hjemme. Derfor lanserer de gulv som har det lille ekstra.

Naturlige variasjoner

«Heritage Eik Limestone» er et tregulv der kvistkarakter og naturlige variasjoner i trevirket gir gulvet et livlig uttrykk. I tillegg har gulvet en håndlaget minifas. Gulvet er behandlet med hvitpigmentert hardvoksolje, og den børstede overflaten løfter treets struktur.

Dele på Pinterest Lys, naturlig parkett

Foto: Tarkett

ELEGANT ENKELT: «Heritage Eik Limestone» fra Tarkett kan legges på gulvvarme og er enkelt å legge med klikksystemet 2-lock.

De klassiske rutene

Vil du ha et rutemønstret tregulv, kan «Noble Eik Soho» være et alternativ. Det kombinerer det klassiske rutestavsmønsteret med et moderne og oppdatert uttrykk som harmonerer med skandinaviske designklassikere. Rutemønsteret består av både små og store kvadrater, og mønsteret oppstår ved at kvadratene er plassert med treretningen mot hverandre.

LES OGSÅ: Gammel tradisjon trendy på gulvet

Dele på Pinterest Mønsterparkett

Foto: Tarkett

SOLID LUKSUS: Gulvoverflaten i «Noble Eik Soho» er behandlet med hardvoksolje som gir et solid og eksklusivt uttrykk i rutene.

Lyst og lystig

Et lyst gulv gir et luftig og sofistikert uttrykk og passer inn i den nordiske designtradisjonen. «Eik Opal White» er et gulv fra den eksklusive serien Heritage, der en hvitpigmentert hardvoksolje gir en lys og vakker overflate. Kvistmerker og variasjon i trevirket gir gulvet en unik karakter.

Dele på Pinterest LYST OG LEKKERT: Kvistmerker og variasjon i trevirket gir det hvitpigmenterte gulvet «Eik Opal White» en unik karakter.

Foto: Tarkett

LYST OG LEKKERT: Kvistmerker og variasjon i trevirket gir det hvitpigmenterte gulvet «Eik Opal White» en unik karakter.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]