Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Når parketten setter stemningen

Velger du eksklusiv parkett får du et solid utgangspunkt for å skape en unik og personlig stil i hjemmet.

cloud_download
fullscreen
  • <b>ELEGANT ENKELT:</b> «Heritage Eik Limestone» fra Tarkett kan legges på gulvvarme og er enkelt å legge med klikksystemet 2-lock.

    Foto: Tarkett

  • <b>SOLID LUKSUS:</b> Gulvoverflaten i «Noble Eik Soho» er behandlet med hardvoksolje som gir et solid og eksklusivt uttrykk i rutene.

    Foto: Tarkett

  • <b>LYST OG LEKKERT:</b> Kvistmerker og variasjon i trevirket gir det hvitpigmenterte gulvet «Eik Opal White» en unik karakter.

    Foto: Tarkett

Annonse
Annonse

Utvalget av eksklusive parkettgulv er stort. Her finnes alt fra livlig og eksklusivt til elegant og klassisk, eller lyst og sofistikert. Eksklusive parkettgulv byr ofte på det lille ekstra med sine naturlige detaljer. Sommersesongen er også en smart tid å legge parkett. Legger du gulvet nå, får det god tid til å tilpasse seg det klimaet det skal være i.

Det lille ekstra

Svensk-franske Tarkett har holdt på med gulv i over 130 år. De vet at nordmenn vil ha det fint hjemme. Derfor lanserer de gulv som har det lille ekstra.

Naturlige variasjoner

Lys, naturlig parkett

ELEGANT ENKELT: «Heritage Eik Limestone» fra Tarkett kan legges på gulvvarme og er enkelt å legge med klikksystemet 2-lock.
camera_alt (Tarkett)

«Heritage Eik Limestone» er et tregulv der kvistkarakter og naturlige variasjoner i trevirket gir gulvet et livlig uttrykk. I tillegg har gulvet en håndlaget minifas. Gulvet er behandlet med hvitpigmentert hardvoksolje, og den børstede overflaten løfter treets struktur.

De klassiske rutene

Mønsterparkett

SOLID LUKSUS: Gulvoverflaten i «Noble Eik Soho» er behandlet med hardvoksolje som gir et solid og eksklusivt uttrykk i rutene.
camera_alt (Tarkett)

Vil du ha et rutemønstret tregulv, kan «Noble Eik Soho» være et alternativ. Det kombinerer det klassiske rutestavsmønsteret med et moderne og oppdatert uttrykk som harmonerer med skandinaviske designklassikere. Rutemønsteret består av både små og store kvadrater, og mønsteret oppstår ved at kvadratene er plassert med treretningen mot hverandre.

LES OGSÅ: Gammel tradisjon trendy på gulvet

Lyst og lystig

Et lyst gulv gir et luftig og sofistikert uttrykk og passer inn i den nordiske designtradisjonen. «Eik Opal White» er et gulv fra den eksklusive serien Heritage, der en hvitpigmentert hardvoksolje gir en lys og vakker overflate. Kvistmerker og variasjon i trevirket gir gulvet en unik karakter.

LYST OG LEKKERT: Kvistmerker og variasjon i trevirket gir det hvitpigmenterte gulvet «Eik Opal White» en unik karakter.

LYST OG LEKKERT: Kvistmerker og variasjon i trevirket gir det hvitpigmenterte gulvet «Eik Opal White» en unik karakter.
camera_alt (Tarkett)

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]