Kategorier

Meny

Konto

Populære parkettruter i nye varianter

Mønster får parketten til å skinne litt ekstra. Nå utvides Noble-serien med parkettruter med børstet overflate og en fargesetting som gir en eksklusiv og moderne følelse. Velg mellom klassisk rutebredde og to ulike kvadratiske mønstre i en fargeskala fra helt lyst til helt mørkt!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Populære parkettruter i nye varianter

Foto: Tarkett

Tarkett lanserer nye rutemønstrede parkettgulv i serien Noble. De to kvadratiske rutemønstrene er 9,5 centimeter eller 19 centimeter store og finnes i flere farger – fra helt lys til helt mørk innfarging.

– Gulvene er en hyllest til historisk håndverkstradisjon samtidig som de fanger tidsånden innen årets interiørtrender, sier Lill-Ann Mo, salgsjef konsument i Tarkett.

Noble-serien består fra før av det klassiske hollandske rutemønsteret der staver i to ulike korte lengder legges vinkelrett mot hverandre og danner et flott mønster med aner tilbake til 1600-tallet. I det nye blokkrutete formatet er eikekvadratene håndmontert med fiberretningen vinkelrett mot hverandre. Kjernen i gulvet er fortsatt Tarketts formstabile lamellkonstruksjon, som legges enkelt med en klikk-metode. 

Dele på Pinterest LYSENDRING: Nyheten «Noble Eik Broadway» er et svart tregulv i hollandsk rutemønster i kvadrater på 19x19 cm. Det tidløse gulvet har en lekker overflate som påvirkes av det stadig skiftende lyset.

LYSENDRING: Nyheten «Noble Eik Broadway» er et svart tregulv i hollandsk rutemønster i kvadrater på 19x19 cm. Det tidløse gulvet har en lekker overflate som påvirkes av det stadig skiftende lyset.

Børstet overflate

Den børstede overflaten gjør at tremønsteret kommer godt frem og at lyset og fargene gir et vakkert mønster til gulvet.

– Rutemønster i gulvet gir en spesiell karakter til rommet og skaper vakre effekter. Parkettens overflate er børstet og behandlet med hardvoksolje, og kombinert med mønsteret i treet gjør dette at hver enkelt rute løftes frem, sier Mo. 

Dele på Pinterest VARM BEIGE: «Noble Eik Manhattan», som består av ruter på 9,5x9,5 cm, endrer nyanser fra eggeskall til varm beige, som gir et moderne og eksklusivt uttrykk.

VARM BEIGE: «Noble Eik Manhattan», som består av ruter på 9,5x9,5 cm, endrer nyanser fra eggeskall til varm beige, som gir et moderne og eksklusivt uttrykk.

Nøye utvalgt

Trestavene er nøye utvalgt, og bearbeidet med en ny, spesiell børsteteknikk og behandlet med hardvoksolje. Resultatet er et trendy retrogulv med fantastisk vakker overflatestruktur.

De større rutene i Noble-kolleksjonen finnes i tre ulike nyanser: den perlemorlignende «Greenwich», den naturlig korngule «Soho» som er behandlet med et hvitt pigment, samt den sorte innfargingen «Broadway». Mønsteret i gulvet forsterkes av den børstede overflaten, som er behandlet med hardvoksolje.

De mindre kvadratene finnes i den bruntonede «Chelsea» og «Manhattan», som skifter farge fra eggeskall til varm beige. 

Dele på Pinterest RØYKEROM: «Noble Eik Chelsea» i vakre brune nyanser er inspirert av det tradisjonelle røykeværelset. Rutene kommer i kvadrater på 9,5x9,5 cm

RØYKEROM: «Noble Eik Chelsea» i vakre brune nyanser er inspirert av det tradisjonelle røykeværelset. Rutene kommer i kvadrater på 9,5x9,5 cm

Håndbearbeidet

Noble-serien inngår i Tarketts Atelier Collection der klassiske gulv skal gi en luksuriøs følelse med materialer som er bearbeidet for hånd. Gulvene har et slitesjikt av ekte tre, som kan slipes 3–4 ganger hvis behov oppstår. Ved daglig rengjøring brukes gjerne tørre metoder som støvsuging eller tørrmopping. Ved behov for grundigere rengjøring, brukes et spesielt vaskemiddel som også opprettholder overflaten. Gulvet er tilpasset det nordiske klimaet for minimal krymp og svelling etter sesong, til tross for at det er store ulikheter i luftfuktighet mellom sommer og vinter.

Dele på Pinterest <b«Noble Eik Soho» har en lekker korngul nyanse, behandlet med en lett hvitpigmentert hardvoksolje. Rutene er på 19x19 cm.

<b«Noble Eik Soho» har en lekker korngul nyanse, behandlet med en lett hvitpigmentert hardvoksolje. Rutene er på 19x19 cm.

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

Dele på Pinterest PERLEMOR: Den perlemorlignende nyansen i gulvet «Noble Eik Greenwich» kombinerer klassisk mønstertradisjon med et moderne designuttrykk.

PERLEMOR: Den perlemorlignende nyansen i gulvet «Noble Eik Greenwich» kombinerer klassisk mønstertradisjon med et moderne designuttrykk.

Mer informasjon:

Tarkett 

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]