Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Blomstertrenden har kommet hjem

I sommer slo blomstermoten ut i fullt flor. Vi kledde oss i blomstrete kjoler, skjorter og bukser. De fleste var med på notene. Nå tar vi blomstermoten hjem.

 • <b>TANGO:</b> Med dette tapetet på veggen jages vinterkulden på dør. Her er fullt av eksotisk liv mellom blomsterhodene. Tapetet Tango fra Linwood føres av Intag.

  Foto: Intag

 • <b>POPULÆRT:</b> Mange har latt seg friste av dette blomsterteppet. Her har interiørstylisten blitt inspirert og plukket opp farger fra teppet til resten av interiøret. Teppet er fra Storeys. Interiørstylist er Siv Brenne.

  Foto: Storeys

 • <b>MØBELTREND:</b> En blomstrete sofa eller stol kan bli prikken over i-en i stuen. Denne er trukket i et stoff fra Sandersons kolleksjon Elysian. Det føres av Intag.

  Foto: Intag

 • <b>MØRK:</b> I denne kroken er det trøkk og tyngde nok til å invitere gutter som vanligvis ikke går for tapet. Tapetet fra Flavorpaper for Arte, fra Green Apple.

  Foto: Green Apple

 • <b>PUTE:</b> Start med en pute i sofaen dersom du er usikker på om blomster er noe for deg. Denne er fra Tapethuset, tekstil fra Harlequin/Zapara.

  Foto: Tapethuset

 • <b>LITT SOMMER:</b> Med en blomstrete liftgardin og matchende puter har du litt sommer i kjøkkenkroken hele året. Tekstilene er fra kolleksjonen Country Garden hos Borge.

  Foto: Borge

Annonse
Annonse
Blomstrete teppe

POPULÆRT: Mange har latt seg friste av dette blomsterteppet. Her har interiørstylisten blitt inspirert og plukket opp farger fra teppet til resten av interiøret. Teppet er fra Storeys. Interiørstylist er Siv Brenne.
(Storeys)

Det er flere sesonger siden vi meldte at blomstermoten er på vei, men det tar litt tid før det nye setter seg. Nå er trenden over oss for fullt. Ikke bare på klær, tilbehør og nips, nå er det fritt fram for blomster til vegger og gulv, på tapet, tekstiler og møbler. Det er store blomster og små blomster, fantasiblomster, klassiske hageblomster og sommerblomster. Blomstertrenden kommer som en etterlengtet vitamindose og vil gi nytt liv til våre ellers så ensfargede bomiljø.

Søtt og yndig eller røft og rocka?

Tøft tapet med blomster

MØRK: I denne kroken er det trøkk og tyngde nok til å invitere gutter som vanligvis ikke går for tapet. Tapetet fra Flavorpaper for Arte, fra Green Apple.
(Green Apple)

Tenker du at blomster kun er for sommerkjoler eller interiør hos tandre tanter? Da må tro om igjen. For det finnes blomster for enhver stil og smak. Det florale er på ingen måte forbeholdt de feminine stilene. Du som liker der mer røft og rocka kan også finne dine blomster.

Begynn med en liten dose

Er du usikker om blomster er noe for deg, så start med en liten dose. Da kan du finne ut hvor mye du tåler, også kan du legge til etter hvert. Bare en pute eller to i sofaen. Trekk om en gammel stol i blomsterstoff. Sy en liftgardin eller skaff deg et blomsterteppe.

Blomster på sofaputa

PUTE: Start med en pute i sofaen dersom du er usikker på om blomster er noe for deg. Denne er fra Tapethuset, tekstil fra Harlequin/Zapara.
(Tapethuset)

Et blomsterrom

Sommer hele året

LITT SOMMER: Med en blomstrete liftgardin og matchende puter har du litt sommer i kjøkkenkroken hele året. Tekstilene er fra kolleksjonen Country Garden hos Borge.
(Borge)

Er du en type som mistrives i vintermørket? Hvorfor ikke gi deg selv et blomsterrom i gave? Et sted der det er sommer hele året og du kan trekke deg tilbake når det blir for kaldt og trist utendørs. Her er det mange muligheter fra tapet med sommerlige blomstermønster, til store motiver som bringer hele sommerlandskap inn.

Stort mønster i lite rom

Stormønstret tapet

MISFORSTÅELSE: Ikke vær redd for store blomstermotiv i små rom. Forsøk gjerne disse store syrinblomstene fra Cole & Son, som føres av Borge.
(Borge)

At store mønster ikke passer i små rom, er en stor misforståelse. Store mønster er som skapt for små rom. Med det rette mønsteret kan du virkelig skape opplevelse av å være i hagen. Her kan du skape din egen drømmeverden. Frodige blomster kan gi friskt liv til en trang spisekrok på kjøkkenet, en mørk gang, toalettet, eller et lite soverom.

Har du lyst, så gjør det

Blomster på teppet

TEPPEKUNST: Dette teppet blir som et maleri på gulvet, og kommer til sin fulle rett når det kan ligge fritt i rommet. Teppet Shadow Floral er fra Ted Baker, og føres av Tapethuset.
(Tapethuset)

Ta utgangspunkt i den stilen og de fargene du liker. Og bruk tid til å finne riktige kombinasjoner. Mønster og farger legger føringer, men det er den totale materialmiksen som skaper stilen og atmosfæren.

Og hva som er riktig, vet bare du. Her gjelder å gå for farger og mønster som du liker, og som stemmer med den atmosfæren du ønsker.

Kast frykten for at det kan bli galt over bord, og kjør i vei. Blomstene er for alle!

Oppdatert: 17.12.2019  

Dette ble brukt

TANGO:

Tapet: Linwood, Tango – INTAG

PUTE:

Tekstil i pute: Harlequin, Zapara, Saona – TAPETHUSET

LYS IRIS:

Tapet: Elisir, Iris Whisper – FANTASI INTERIØR

MØRK:

Tapet: Flavorpaper for Arte – GREEN APPLE

TEPPEKUNST:

Teppe: Ted Baker, Shadow Floral – TAPETHUSET

HAGESTUE:

Tapet og tekstiler: Sanderson, Waterperry, Magnolia & Blossom – INTAG

LITT SOMMER:

Tekstiler: Country Garden – BORGE

MØBELTREND:

Stoltrekk: Sanderson, Elysian – INTAG

MISFORSTÅELSE:

Tapet: Cole & Son, Botanical Botanica, Lilac Grandiflora Syringa vulgaris 115-15045 – BORGE

HUMOR:

Tapet: Flavorpaper for Arte, Vigilant Floral 1051 – GREEN APPLE

HEL VEGG:

Tapet: Vivid – STOREYS

HISTORISK:

Tapet: Blush – STOREYS

POPULÆRT:

Teppe: STOREYS

GRØNT:

Hacienda – FANTASI INTERIØR

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]