Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Drøm deg bort til vår, sol og frodige blomsterenger

Vi går inn i den første vårmåneden, og selv om det fremdeles er minusgrader mange steder, er det lov å drømme seg bort til varmere tider.

cloud_download
fullscreen
 • <b>BOTANISK:</b> Tapet King Protea fra kolleksjonen Glasshouse fra Sanderson, føres av Intag.

  Foto: Intag

 • <b>LYST OG LETT:</b> Lyst, varmt treverk og frodige omgivelser bringer tankene rett til den lyse, lette våren. Det mønstrete gulvet er HQR fra Gerflor.

  Foto: Gerflor

 • <b>VÅREN ER HER:</b> Med grønne vegger, tekstiler med klare farger, varmt tregulv og planter som liver opp, er våren hjemme. Tekstiler fra Scion, Japandi Akira, som føres av Tapethuset.

  Foto: Tapethuset

 • <b>FRODIG:</b> Hva skriker vel mer vår enn en frodig grønn sitronplante foran et blomstrete tapet? Tapetet er fra Eijffinger sin kolleksjon Rice, som føres av Storeys.

  Foto: Storeys

 • <b>SYRIN:</b> Våren er på sitt flotteste når syrinene står i full blomst. Med tapetet Lilac fra Cole & Son sin kolleksjon Botanical Botanica lever blomstene hele året. Føres av Borge.

  Foto: Borge

 • <b>GRØNT:</b> Grønt finnes i mange nyanser, og kan dras mot både blått og gult og gi henholdsvis et kaldere og varmere inntrykk. Grønt med mye gult i får tankene til å trekkes mot varmere tider. Her er fargene Ärta, Krokodil og Oregano fra Beckers.

  Foto: Beckers

Annonse
Annonse
Lyst gulv og mønstergulv

LYST OG LETT: Lyst, varmt treverk og frodige omgivelser bringer tankene rett til den lyse, lette våren. Det mønstrete gulvet er HQR fra Gerflor.
camera_alt (Gerflor)

Selv om man kanskje ikke skulle tro det basert på hvordan det ser ut utenfor vinduet, er mars faktisk den første tradisjonelle vårmåneden. Det betyr at vi går mot lysere, varmere og ikke minst frodigere tider. Våren forbindes gjerne med oppblomstring, det blir grønnere og mer fargerikt rundt oss, vi hører fuglekvitter om morgenen og vi leter etter vårtegn.

Og når vi leter etter vårlig inspirasjon blant tapet-, maling- og gulvprodusentenes kolleksjoner, er det ikke rart at vi trekkes mot de gule og grønne palettene, varme farger, lyst treverk og botaniske motiv. Her er det mye å ta av!

Blomster, blomster og mer blomster

Grønt småblomstret tapet

FRODIG: Hva skriker vel mer vår enn en frodig grønn sitronplante foran et blomstrete tapet? Tapetet er fra Eijffinger sin kolleksjon Rice, som føres av Storeys.
camera_alt (Storeys)

Blomstermotiv har vært populært i interiøret lenge, både på tapeter og tekstiler. Og de siste årene har trenden fått en real oppblomstring. Både småblomstret og store blomstermotiv finner veien opp på vegger, inn i sofaer, foran vinduer og ned på gulv. De finnes blomster for deg som liker den søte, romantiske stilen og for deg som vil ha det røffere, med store blomster og mørkere farger. Du finner motiv og farger som passer de fleste ulike stilarter og personligheter.

Grønt og gult

Grønt interiør

GRØNT: Grønt finnes i mange nyanser, og kan dras mot både blått og gult og gi henholdsvis et kaldere og varmere inntrykk. Grønt med mye gult i får tankene til å trekkes mot varmere tider. Her er fargene Ärta, Krokodil og Oregano fra Beckers.
camera_alt (Beckers)

Vi er alle forskjellige, og kan få mange ulike assosiasjoner når vi tenker på våren. Men det er vanskelig å komme utenom de grønne og gule friske, men varme fargene. Det er lyse farger, gjerne i den varme endene av skalaen, og de kan være både dempede og mer klare.

Finn barnet i deg

Rød mønstret stol

FRISKE INNSLAG: Innslag av lekne mønstre, rødt, rosa, oransje eller andre farger, er med på å skape liv til den friske vårpaletten. Tekstil fra Thibaut, som føres av Green Apple.
camera_alt (Green Apple)

Våren er tiden for nye begynnelser, lek og eksperimentering! Et vårlig interiør kan godt være preget av lekenhet, ureddhet og friske innslag. En smilende undertone er viktig, og kan løfte oss opp når hverdagens stress blir for mye å takle. Ikke vær redd for muntre innslag og å teste ut lekne ideer. Prøv deg fram med farger, mønstre og kominasjoner.

Lyst tre

Klikkvinyl i tregulv

IMITASJONER: Den lyse trelooken skal skapes med mange ulike gulv. Her er klikkvinyl fra Tarkett, Starfloor Click Ultimate.
camera_alt (Tarkett)

På gulvfronten er det gjerne være en overvekt av lyst tre i den vårlige paletten – eller imitasjoner av lyst tre. Det gir en lett og ledig stemning, og bidrar til den vårlige følelsen. Også lyse belegg kan gi den atmosfæren du ønsker å skape. Med lyst på gulvet, varme, lyse grønn- og gulfarger og botaniske tapeter og tekstiler, blir det garantert vår året rundt.

Oppdatert: 17.12.2019  

Dette ble brukt

Hovedbilde/BOTANISK:

Tapet: King Protea, Glasshouse, Sanderson – INTAG

remove_circle_outline
LYST OG LETT:

Mønstret gulv: HQR fra GERFLOR

remove_circle_outline
VÅREN ER HER:

Tekstiler: Japandi Akira, Scion – TAPETHUSET

remove_circle_outline
FRODIG:

Tapet: Rice, Eijffinger – STOREYS

remove_circle_outline
SYRIN:

Tapet: Lilac, Botanical Botanica, Cole & Son – BORGE

remove_circle_outline
GRØNT:

Farger: Ärta, Krokodil og Oregano fra BECKERS

remove_circle_outline
SNART SOMMER:

Tapet: My Garden fra FANTASI INTERIØR

remove_circle_outline
FRISKE INNSLAG:

Tekstil: Thibaut – GREEN APPLE

remove_circle_outline
LEK:

Farger: Colour Futures 2019, «A place to Act» – NORDSJÖ

remove_circle_outline
IMITASJONER:

Klikkvinyl: Starfloor Click Ultimate – TARKETT

remove_circle_outline
LYST TRE:

Parkett: Langeland – PERGO

remove_circle_outline
DRØM:

Tapet: Heritage 600314, Fiona – FLÜGGER

remove_circle_outline
VELKOMMEN INN:

Tapet: Lounge, Eijffinger – STOREYS

remove_circle_outline
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]