Porsgrund Bad annons
Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/16 Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/15 Inspirasjon nr. 2/14
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Det viktige terrassegulvet

Galleri
Riktig farge på gulvet gir mye gratis i jakten på den gode atmosfæren. Trender påvirker oss i stor grad, men det er omgivelser og huset som bør få siste ord i diskusjonen om fargevalg.

Selv om din personlige smak tilsier at du skal gå for en sort terrassefarge, er det ikke sikkert at denne vil gå så godt til borettslagets gule eksteriørfarge. En farge som matcher hus og omgivelser vil sannsynligvis gjøre deg mer fornøyd når resultatet er ferdig. Heldigvis er fargeutvalget større enn noen sinne, slik at det ikke er vanskelig å tilfredsstille begge behov.

Farger i tiden

En grå gjennomgangsfarge er populært på uteplassen, og mange går derfor for grå nyanser når de skal fargesette terrassen. Og til den nordiske stilen velges det ofte lyse gulv. Men ifølge fargesjef hos Jotun, Lisbeth Larsen, vil vi se mer av de mørke fargene fremover.

- Jeg har tro på at vi vil se en litt varmere stil fremover, og at mange terrasser vil bli mørkere og brunere. Spesielt til moderne arkitektur ser vi at det velges en mørkere palett til terrassene, sier hun.

Bredt fargespekter

Fra lys sand til nesten sort; fargeutvalget innen terrassebeis er stort. Gjennom å variere antall strøk kan man justere fargestyrken, men det er viktig å ha i tankene at treets egenfarge og evne til å trekke inn beis også påvirker sluttresultatet.

Hold deg oppdatert  

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer informasjon

www.jotun.no

Les også

Mest lest

Anbefalt for deg

Nyeste artikler

Krefting annons