I DAG
  °
I MORGEN
  °

Oppussing av møbler

Underkategorier

Artikler

Raskt og reversibelt med folie

Raskt og reversibelt med folie

Med dekorfolie pusser du raskt opp kjøkkenet, trappa, kommoden eller kakeboksen. Ekstra pluss er at oppussingen er forholdsvis rimelig og at det du forandrer på, like enkelt kan tilbakestilles.

Mal kommoden

Mal kommoden

Har du en sliten teak-kommode stående? Gi den nytt liv med et par strøk maling og litt maskeringstape.

IFITV: Slik maler du bordet

IFITV: Slik maler du bordet

Har du et slitent bord som drar ned helhetsinntrykket i spisestuen? Med godt forarbeid, en god maling og det rette verktøyet blir det som nytt igjen. I denne videoen kan du se hvordan du raskt kan male kjøkken- eller spisestuebordet.

Stolben med sjarm

Stolben med sjarm

Skap en annerledes og morsom effekt på stolene dine ved å la stolbena få en annen farge enn resten av stolen. Her kan du se den enkle fremgangsmåten!

Mal det som kan males!

Mal det som kan males!

Her kommer tips til hvordan du kan sette mer farge på hverdagen. Se hvordan du kan male blant annet blomsterkrukker, hagemøbler og sykkelen.

God som ny

God som ny

Er dette et velkjent syn? Denne gamle kirkegårdsbenken fra før krigen er ikke hva den en gang var. Men med litt magi og malingsfjerner, fikk den tilbake sitt opprinnelige utseende.

Sett farge på utelivet!

Sett farge på utelivet!

Grip fatt i pensel, rull og malingsbokser, for nå er det tid for å sette farge på utemiljøet! Bord, benker, hagestoler, koster og trillebår som males i spreke farger gir unektelig vårstemning i hagen.

Spray deg til julestemning

Spray deg til julestemning

Har du et par lysestaker som har sett sine beste dager? Eller kanskje en rusten lysekrone? På bare noen minutter kan gammelt skrot bli til nye skatter. Spray det i julens farger, og du har julepynt som ikke bare ser flunkende nytt ut, men som også er miljøvennlig og rimelig.

Tapetser kommoden

Tapetser kommoden

Har du en gammel kommode eller noen slitne nattbord som trenger en «ansiktsløftning»? Mye kan gjøres raskt med en tapetrest, litt lim og noe egeninnsats.

Én kommode, to forvandlinger

Én kommode, to forvandlinger

En vanlig kommode i lakkert furu kan gjøres helt forskjellig, med bruk av litt maling og fantasi. Her er den samme IKEA-kommoden gjort om til et lekent barnemøbel med bruk av blant annet skoletavlemaling, og til et flott oppbevaringsmøbel for gangen, malt i sesongens trendfarger.

Flere artikler

Finn din nærmeste