Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Legging/fornyelse av gulv

Underkategorier

Beckers annons

Artikler

Å velge feil underlag til parketten eller laminatet er den største og vanligste feilen som en gulvkjøper gjør. En liten kostnadsbesparelse kan føre til store ulemper.

Å gi rommet et nytt gulv kan de fleste klare på en dag. Med klikksystem kan gulvleggingen utføres nesten uten verktøy, uten å rive det gamle gulvet og uten at dører og terskler må justeres i etterkant.

Julen kan være en tung tid. Særlig for gulv som må tåle vekten av stappmette gjester på høye hæler. Slik fikser du hakk, hull, riper og merker i parketten.

Vi skal legge parkett på betonggulv der har vært parkett før. Men vår gulvlegger mener gulvet ikke er flatt nok, og at det vil være fare for "knirk". Men det var da aldri et problem tidligere. Hvorfor skal det bli et problem nå? Skal vi akseptere at gulvlegger ikke vil påta seg ansvar rundt dette, eller finne et annet firma?

Den 30 år gamle gulnede stueparketten harmonerte ikke med det nye kjøkkengulvet. I stedet for å kjøpe nytt, slipte og behandlet huseierne parketten, slik at gulvene nå står i stil med hverandre.

Lakk kan være redningen det gamle gulvet ditt trenger. I denne videoen kan du se hvor enkelt det er å få et nylakkert gulv.

Vi skulle gjerne ha lysnet eikeparketten i stuen og lurer på om det finnes hvitpigmentert gulvlakk som kan legges oppå den gamle lakken slik at vi slipper å slipe?

Skal du lakkere eller male gulvet i sommer? Ta det før du drar på ferie, da får gulvet god tid til å herde før det tas i bruk.

Med hardvoksoljet overflate får treverket et naturlig matt utseende og man opplever god kontakt med materialet. Samtidig er flaten slitesterk og enkel å holde ved like. Hardvoksoljede flater vil vi se mer av på både tregulv og kjøkkenbenker fremover.

Laminatgulv er tilnærmet vedlikeholdsfrie, men kan bli matte av slitasje på utsatte steder. «Vaskeladden» har løsningen som får glansen tilbake.

Enkelt vedlikehold er nøkkelen til fremgang for Osmo. Selskapet er ledende leverandør av hardvoksoljer for industriell påføring på gulv, og for forbrukere som vil ha en smussavvisende og slitesterk flate med naturlig utseende på gulv, kjøkkenbenk, møbler og vegger både i og utenfor boligen.

Flere artikler

Finn din nærmeste  

Tarkett annons