Beckers annons
Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/16 Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/15 Inspirasjon nr. 2/14
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Legging/fornyelse av gulv

Underkategorier

Artikler

Når nettene blir lange

Når nettene blir lange

Julen kan være en tung tid. Særlig for gulv som må tåle vekten av stappmette gjester på høye hæler. Slik fikser du hakk, hull, riper og merker i parketten.

Kan vi legge parkett på ujevnt underlag?

Kan vi legge parkett på ujevnt underlag?

Vi skal legge parkett på betonggulv der har vært parkett før. Men vår gulvlegger mener gulvet ikke er flatt nok, og at det vil være fare for "knirk". Men det var da aldri et problem tidligere. Hvorfor skal det bli et problem nå? Skal vi akseptere at gulvlegger ikke vil påta seg ansvar rundt dette, eller finne et annet firma?

Forvandling for harmoni

Forvandling for harmoni

Den 30 år gamle gulnede stueparketten harmonerte ikke med det nye kjøkkengulvet. I stedet for å kjøpe nytt, slipte og behandlet huseierne parketten, slik at gulvene nå står i stil med hverandre.

IFITV: Lakke gulv

IFITV: Lakke gulv

Lakk kan være redningen det gamle gulvet ditt trenger. I denne videoen kan du se hvor enkelt det er å få et nylakkert gulv.

Førstehjelp til mørknet gulv

Førstehjelp til mørknet gulv

Vi skulle gjerne ha lysnet eikeparketten i stuen og lurer på om det finnes hvitpigmentert gulvlakk som kan legges oppå den gamle lakken slik at vi slipper å slipe?

Feriestart på gulvet

Feriestart på gulvet

Skal du lakkere eller male gulvet i sommer? Ta det før du drar på ferie, da får gulvet god tid til å herde før det tas i bruk.

Finn din nærmeste  

Tarkett annons