Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Tapet og veggdekor

Få tips, trender og inspirasjon til ulike typer tapeter - vinyltapet, fibertapet, papirtapet, tekstiltapet og våtromstapet - samt annen veggdekor, som folie og stickers.

Artikler

Planter fra tropiske strøk er en stor hit i interiørmarkedet for tiden. Og skikkelig frodig blir det når de kombineres med tapet i tropiske mønster.

Dette er et tips til alle som skal tapetsere. Om veggfargen er veldig forskjellig fra fargen på tapetet, bør veggen grunnmales i tapetets bunnfarge for best resultat.

Tapet kan tåle både «slag og spark», og for tapetekspertene er det et helt naturlig valg i entreen. Vi har bedt et knippe av dem velge sin favoritt blant høstens tapetnyheter.

Gjør velkomsten til en opplevelse – både for deg som bor der og for de som kommer på besøk! Det er ingen grunn til å spare på kruttet i gangen.

Veggflater med kalket utseende er en av de heteste trendene i øyeblikket. Og det har aldri vært enklere å gi rommet den rette looken: Tapet med kalkeffekt gir raskt en holdbar og harmonisk vegg.

Det finnes mange alternativer for overflatene på badet – så kanskje det er på tide å tenke litt nytt? Med våtromstapet i flotte design kan du lage et trendy og personlig uttrykk.

Flere artikler

Finn din nærmeste  

Norsol annons