Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Innendørs

Interiørtrender, inspirasjon, tips og gode råd for alle som skal pusse opp innendørs.

Underkategorier

Artikler

Med jevnlig rengjøring av komfyr og stekeovn, står du alltid klar til kokkelering av de lekreste måltider.

Piggsko tar livet av norske gulv. – Jeg forstår at butikkeiere blir oppgitt over kunder som går inne med broddene ute, sier gulvekspert Espen Josten.

Planter fra tropiske strøk er en stor hit i interiørmarkedet for tiden. Og skikkelig frodig blir det når de kombineres med tapet i tropiske mønster.

Kreative, innovative gulv som speiler identiteten til huseier øker i popularitet. Med teppefliser er det store muligheter til eget design av gulvet, samtidig som du velger et bærekraftig produkt.

Etter at julegavene er kjøpt inn og romjulssalget er over, er det nok mange som sitter igjen med litt tynnere lommebøker. Men lysten på fornying forsvinner ikke av den grunn. Vi har derfor samlet fem tips til kjøkkenoppussing på lavbudsjett.

Gulvbransjens store møteplass heter «Domotex» og arrangeres i Hannover hvert år i januar. Messedirektør Susanne Klaproth gleder seg til å vise frem alle nyhetene.

Det er ikke så dumt å starte det nye året med en ny farge på veggen. Å male en vegg er enkelt og inspirerende. Her er oppskriften på et godt nytt år med ro i sjelen!

Flere artikler

Finn din nærmeste  

Norsol annons