Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Lim og diverse

Les om lim, sparkel, teip og andre nyttige hjelpemidler til oppussingen.

Artikler

Underkjølt regn er ikke til å tulle med. Veier, fortau, oppkjørsler og trapper blir speilglatte, og besøkstallene hos legevakten stiger til værs etter stygge fall. Da gjelder det å ta forholdsregler.

Jeg har en malt teglsteinsmur/brannmur som jeg gjerne vil flislegge. Hvordan går jeg frem for å helsparkle muren for å få det beste grunnlaget for flisleggingen?

Nå som tallene på gradestokken kryper nedover, øker sjansen for uønsket besøk i boligen. Besøk som kan gjøre store skader. Da er det viktig å vite hva du kan gjøre for å minske risikoen for at skadedyrene kommer – og hva du bør gjøre hvis de først er på plass.

At vinteren kan føre med seg både is og snø, burde ikke være en overraskelse. Men glattisen kommer allikevel overrumplende på mange. Her er tre tips som gjør deg trygg, både på veien og til fots.

Kikker du deg litt ekstra rundt hos fargehandleren eller byggvarehuset kan du finne praktiske saker som forenkler oppussingen, men som du kanskje aldri har hørt om. Her er tre slike ting:

Betonglook har satt seg godt som en skikkelig interiørtrend. Noen bor med naturlig betong, andre med tapet som ser ut som betong eller maler i betongfarge. En løsning som har blitt mer og mer aktuell er en naturtro betongsparkel som kan legges på de fleste underlag: Beton Cire.

Flere artikler

Finn din nærmeste  

Krefting annons