Porsgrund Bad annons
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Hele hus, leiligheter og hytter

La deg inspirere av hvordan andre har pusset opp sine hus, leiligheter og hytter.

Artikler

Nytt liv til hytta

Nytt liv til hytta

Tre år med iherdig egeninnsats har gjort den gamle hytta nesten ugjenkjennelig, i all sin nyoppussede prakt.

En sanselig affære

En sanselig affære

En nyoppusset leilighet, der materialene i stor grad har fått bestemme, og påvirket både stil og farger. Motsetninger er spennende, og er det gjort med stø hånd, som her, blir resultatet både nydelig og lekkert!

Lyst og mørkt i lekker balanse

Lyst og mørkt i lekker balanse

Det hvite huset i klassisk, herskapelig stil er nyoppusset til fingerspissene. Stiilmessig byr det på en overraskelse når du går over dørstokken!

Hjem til trygge rom

Hjem til trygge rom

Om få timer flytter familien Flata fra Bamble inn et hus som er tilrettelagt for deres datter med nedsatt funksjonsevne. – Endelig får vi et hjem som jenta vår vil trives i, sier mamma Linda (32).

Med atmosfæren i behold

Med atmosfæren i behold

Hytta i Hemsedal har en beliggenhet mange bare drømmer om – med skiløypene så godt som på trappa. Interiøret var imidlertid blitt i mørkeste laget, og iherdige dugnadstimer senere fremstår det som nytt.

Kunsten å bo med farger

Kunsten å bo med farger

I denne leiligheten beherskes den kunsten virkelig til fulle. For mye eller for lite – alt krever balanse, og de som er så heldige å bo her stortrives med å ha foretatt noen fargevalg de fleste av oss bare drømmer om.

Herskapelig bonderomantikk

Herskapelig bonderomantikk

Huset var stort og i gjennomført stil fra det glade 1990-tallet – ikke minst på fargefronten. De nye eierne ønsket å sette sitt eget preg på det, og gikk for en klassisk stil i kombinasjon med gammelt og nytt, da de pusset opp det gamle huset.

Lys basis med overraskelser bak lukkede dører

Lys basis med overraskelser bak lukkede dører

Eieren av denne leiligheten vokste opp i et minimalistisk hjem, men flyttet til England som fjortenåring der husene var fylt med tepper, farger og mønster. Impulser fra to så ulike stilretninger ble mikset fint sammen da hun flyttet inn i egen leilighet.

Hjemme hos  «Hver gang vi møtes»

Hjemme hos «Hver gang vi møtes»

Hver lørdag benker bortimot en million nordmenn seg foran tv-skjermen og koser seg med feelgood-programmet «Hver gang vi møtes» på TV2. Bli med inn på den koselige gården!

Heftig og begeistret

Heftig og begeistret

Den møter oss idet vi trår over dørstokken, den hyggelige atmosfæren som ønsker oss velkommen. Her oser det av trivsel og kreativitet, og hvite rom er fullstendig fraværende - og på ingen måte savnet.

Totalforvandling på lavbudsjett

Totalforvandling på lavbudsjett

Det trenger ikke koste det hvite i øyet å pusse opp hjemmet med splitter nye overflater. Ei heller behøver oppussingen å ta lang tid. For Monica Ljunggren ble løsningen rimelige og raske klikksystemer både på gulv og vegger da familien skulle flytte i nytt hus.

Med historien på veggene

Med historien på veggene

Gamle tapeter kan bli som nye. På Hovelsrud gård på Helgøya i Ringsaker fant Marianne Olssøn tippoldefarens tapeter under panel og flere lag med nyere veggdekor. Originalene ble brukt som modell for helt nye tapeter ved rehabiliteringen av gården.

Åpent hus - med kreative løsninger

Åpent hus - med kreative løsninger

Modernisert, «fresht», mer ungdommelig, helthet - dette er noen av forandringene huseierne ønsket for sitt nyinnkjøpte bo. Et ukjent antall arbeidstimer senere fremstår huset i ny drakt. Med godt følge av interiørkonsulenten er de vel i havn.

Utsøkt inn i minste detalj

Utsøkt inn i minste detalj

De brukte mange år på finne riktig leilighet, og et drøyt år på å pusse den opp. I dag har den før så slitte terrasseleiligheten en moden, klassisk stil, der ensfargede tapeter fremhever bilder, møbler og innredning. Alt malearbeid er delikat gjennomført ned til minste detalj.

Perfeksjon med riktig produktvalg

Perfeksjon med riktig produktvalg

Å velge riktig maling eller fugemasse, kan utgjøre hele forskjellen mellom et vellykket og et mislykket oppussingsprosjekt. Her valgte huseierne å bruke produkter de kjenner og liker - og er vært fornøyd med resultatet.

Flere artikler

Relatert moodboards

Finn din nærmeste