Natre  annons
Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/15 Inspirasjon nr. 2/14 Inspirasjon nr. 1/14
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Vedlikehold av hagemøbler og uteplassen

Artikler

Når kan vi starte utendørsarbeidet?

Når kan vi starte utendørsarbeidet?

Solen varmer godt flere steder i landet, og kanskje verker det i kroppen etter å komme i gang med utendørsarbeidet. Her er rådene du trenger for å vite når du kan starte.

Beskyttelse for ny terrasse

Beskyttelse for ny terrasse

Har du bygd terrasse med trykkimpregnert tre, og vil vente til neste år med å beise den? For å unngå at treverket sprekker eller vrir seg i mellomtiden, kan du sette det inn med en midlertidig beskyttelse.

Velg vindusmaling til hagemøblene

Velg vindusmaling til hagemøblene

Etter en sommer med vekslende sol og regn, kan tremøblene på terrassen se slitte og værbitte ut. Men det er fremdeles tid til å nyte varme kvelder og solfylte dager på uteplassen – i nymalte møbler!

Små mirakler på boks

Små mirakler på boks

Blant bokser og kanner i butikken der du kjøper maling, finnes en rekke litt ukjente oljer som kan gjøre underverker på uante måter. Du kan blant annet skremme vekk snegler, friske opp falmende slagstøvler og smøre sykkelkjeden uten at den blir en klebrig støvsamler!

Unngå de vanligste terrassetabbene

Unngå de vanligste terrassetabbene

Omtrent annethvert år trenger treplattingen på terrassen ny behandling. Jobben er enkel og fort gjort – men det er mulig å trå litt feil. Her er tabbene du bør unngå!

Sammen om stakittet

Sammen om stakittet

Sommer betyr kvalitetstid med familien. Hva med å gjøre noe nyttig samtidig som dere tilbringer tid sammen? Få med deg kjæresten, nevøen eller tenåringen i huset og mal gjerdet sammen!

Finn din nærmeste  

Krefting annons