Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Vedlikehold av hagemøbler og uteplassen

Artikler

Terrasselivet er selve symbolet på «utekos» om sommeren. Men før vi får satt barbeinte føtter på treplankene må det gjøres en jobb.

Gamle utemøbler i tre kan bli som nye igjen. Står de ute i all slags vær, skitnes overflaten til og treverket brytes ned og blir grått og flisete. Etter en dyprens får treverket tilbake den gylne fargen!

Det finnes håp for også den styggeste og mest slitte treplattingen. Etter rens og fjerning av flis og rester av gammel beis, kan et nytt strøk beis påføres. Slik holder plattingen seg fin i flere år.

I dag, torsdag 4. mai, markeres Fargedagen over hele landet! Ta turen innom din lokale fargehandel og gjør deg klar til å sette farge på utelivet. #Fargedagen2017

Drømmer du om en varm sommer på din nyoljede terrasse? Gjør du forberedelsene nå, kan du nyte av alle de late og varme dagene som kommer.

Solen varmer godt flere steder i landet, og kanskje verker det i kroppen etter å komme i gang med utendørsarbeidet. Her er rådene du trenger for å vite når du kan starte.

Flere artikler

Finn din nærmeste  

Tarkett annons