Porsgrund Bad annons
Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/16 Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/15 Inspirasjon nr. 2/14
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Rengjøring og vedlikehold

Artikler

Unngå fallskader på glatta

Unngå fallskader på glatta

Underkjølt regn er ikke til å tulle med. Veier, fortau, oppkjørsler og trapper blir speilglatte, og besøkstallene hos legevakten stiger til værs etter stygge fall. Da gjelder det å ta forholdsregler.

Trygt nytt år

Trygt nytt år

Tryg Forsikring melder at nå kommer branner, uvær og husskader på løpende bånd. – Vekk din indre vaktmester, oppfordrer Espen Opedal i Tryg.

Slik blir du kvitt julen

Slik blir du kvitt julen

Julen setter sine spor, med fettflekker på duken, tette rør og rødvinssøl på sofaputene. Her er tipsene du trenger for å kvitte deg med sporene.

Gulvvask til den store gullmedalje

Gulvvask til den store gullmedalje

Kombinasjonen av støvsuger og tørr eller godt oppvridd mopp gjør parkettgulvet rent, uten å skade treverket. Vil du vaske med vann og rengjøringsmiddel, må kluten vris opp godt og vaskemiddelet være beregnet for overflatebehandlingen.

Høytid for tette rør

Høytid for tette rør

I julen går ribbe, pinnekjøtt og bacon til lutefisken ned på høykant. Og fettet som er til overs heller vi ut i kjøkkenvasken. Det setter ikke avløpsrørene pris på.

Rask julevask i siste liten

Rask julevask i siste liten

Det er bare få dager til ribba står i ovnen og julebordet dekkes. Da er den store julerengjøringen allerede unnagjort, og du er klar for å ta imot gjester. Men før det ringer på døren, bør du ta en rask vask og gå over de mest synlige flatene, så huset skinner ekstra på julekvelden.

Finn din nærmeste  

Tarkett annons