IFI annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Male lister, vinduer og dører

Artikler

La en fargeklatt av en dør være det siste du ser før du går ut om morgenen, så får du garantert litt ekstra energi til å starte arbeidsdagen med.

Det er ingen regel som sier at listene må være hvite. Sett ditt personlige preg på rommet ved å male listene i en annen farge!

Når du skal male en slett dør, satser du på godt verktøy hvis du vil ha et pent resultat og få jobben effektivt unna.

Å velge farge når lister, dører og vinduer skal males, kan være vrient. Hvitt er et vanlig alternativ – men hvilken hvitfarge passer, det finnes jo så mange? Her er ekspertenes gode råd!

Skal du kjøpe nye vinduer, eller nettopp satt inn nye? Da er dette et tips til deg. Det er kjempeirriterende, men lett å få små skader og sår på det nymalte treverket under montering. Dessverre er det lett å overse det i farten, men det er mye å spare på å ta reparasjonen med en gang.

Det finnes innepensler og det finnes utepensler - hver med sine egenskaper, beregnet til sitt bruk. Men skal du male vinduer utendørs, er det beste å overse hele inne/ute-merkingen.

Har du umalte lister i boligen din? Med riktig utstyr og fremgangsmåte er det ikke vanskelig å male dem. Her er tipsene som gjør jobben enkel og gir et godt resultat!

Hurtigtørkende vindusmaling gjør at du kan lukke vinduet samme dag som du har malt - du kan attpåtil rekke to strøk om du vil.

Flere artikler

Finn din nærmeste