Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Arkiv: oktober 2017


Innendørs

Kos og hygge er de mest trendy ordene i interiørbildet for tiden, og med det følger gardinenes tilbakekomst i hjemmet. Her er ekspertenes beste gardintips til stua.

Før du begynner

Har du en fondvegg i stua som står alene som kontrast i ellers nøytralt rom? Her er noen tips til hvordan du får veggen til å harmonere med resten av rommet.

Offentlig miljø

Det finnes gode og dårlige løsninger når akustikk blir et problem. Hos arkitektkontoret Studio NSW på Hamar valgte de den gode løsningen: Teppefliser!

Innendørs

Stuen er rommet for avslapning og senkede skuldre. Her står hygge og trivsel i sentrum. Men hva som er hyggelig og avslappende kan være så forskjellig.

Offentlig miljø

De fleste skader i befolkningen skyldes fall, både hjemme og på institusjoner. Forebygges glatte gulv, blir også risikoen for alvorlige skader redusert.

Innendørs

La en fargeklatt av en dør være det siste du ser før du går ut om morgenen, så får du garantert litt ekstra energi til å starte arbeidsdagen med.

Innendørs

Å velge feil underlag til parketten eller laminatet er den største og vanligste feilen som en gulvkjøper gjør. En liten kostnadsbesparelse kan føre til store ulemper.

Innendørs

Lise Beate og Jon Inge Ringsby får ofte besøk på gården i Østfold. Da soverommene skulle pusses opp, ville de beholde det gamle.

Fargesetting

Når du skal sette sammen farger i et interiør, kan du spille på kontrasten mellom varme og kalde farger for å få en levende og god palett. Men hvilke farger er varme og hvilke er kalde? Vi har bedt Kine Angelo, interiørarkitekt og fargeforsker ved NTNU, om å hjelpe oss.

Innendørs

Spørsmålet om hvor lenge malingen er holdbar dukker opp når boden eller garasjen skal ryddes, og hyllen med gamle malingsrester er full. Fortsatt lagre eller kaste?

Slik gjøres det

Etter en regnfylt sommer og fuktig høst, kan fasaden ha fått skjemmende begroing. Svertesopp og alger trives i fuktige forhold, og kan på sikt ødelegge malingen. Derfor bør du vaske huset nå.