Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Arkiv: februar 2018


Fargesetting

Når du skal velge farge til veggene i et rom, er det like viktig å tenke på nyanser som hvilken farge du skal velge.

Innendørs

Mikrotuft, minituft eller kompakttuft. Kjært barn har mange navn. I Skandinavia er denne typen tepper svært populær. Kanskje ikke så rart når det gir god akustikk, minimalistisk design og enkelt renhold.

Utendørs

Miljømal er i ferd med å etablere seg som en fullverdig bygningsvernbutikk i Oslo. I nye og større lokaler på samme adresse rommer butikken et stadig større sortiment produkter for både nye og gamle hus.

Før du begynner

Thomas Øyen Kristiansen har aldri angret på at han utdannet seg til overflatetekniker. Nå har han også deltatt i NM. Han håper flere vil få øynene opp for det spennende faget.

Slik gjøres det

Gardintrenden har kommet over oss igjen, og mange tar tekstilene inn i varmen. Men er du av dem som trenger å bli overbevist? Her er seks gode grunner til at du bør kjøpe deg gardiner.

Innendørs

Vinylbelegg er et praktisk og slitesterkt gulv for kjøkken andre steder i boligen der gulvet utsettes for røff bruk. Med nye design som passer like godt i stuen og soverommet, flytter vinylgulvene inn i boligens alle rom.

Slik gjøres det

Du kan få veggmaling fra helt matt til blankt for både trepanel og slette platevegger. Hvilken glansgrad du skal velge avhenger av hvordan du vil at fargen skal se ut, og til en viss grad hvor hardfør du vil at malingen skal være.

Innendørs

Maskeringstape kan være til stor hjelp når du maler. Men feil tape, og feil bruk av den, er til liten nytte.

Innendørs

Veggene på kjøkkenet utsettes gjerne for større slitasje enn på soverommet og stuen. Med riktig overflatebehandling unngår du skjolder ved rengjøring og når stolen skraper borti veggen.

Norsol annons