Porsgrund Bad annons
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Maling

Artikler

Få orden på livet

Få orden på livet

En lett tilgjengelig kalender bringer oversikt over familiemedlemmenes ulike aktiviteter. Mal ukeplanen på kjøleskapsdøren, så får du orden på livet – fra frokost til kvelds.

Gi bedre slitestyrke utsatte steder

Gi bedre slitestyrke utsatte steder

Med panelbeis, panellakk og interiørbeis setter du enkelt farge til, eller lysner, innvendig panel. For å sikre deg mot uønsket slitasje på utsatte steder, kan de transparente behandlingene forsegles med en klar lakk som gjør flaten mer robust og vaskbar.

Pose bedre enn fryser for pensel

Pose bedre enn fryser for pensel

Fryseren er ikke stedet å oppbevare maleverktøyet mellom maleøktene. Hvis du vil holde busten i god form mellom strøkene, er det bedre å legge penselen i en luftett pose.

Så lyset i Longyearbyen

Så lyset i Longyearbyen

På Svalbard ligger et hotell som satset på kalkmaling. − Gjestene kommenterer veggene, sier nestkommanderende på Svalbard-hotellet, Anne Kari Dalstø.

Dette er forarbeidet

Dette er forarbeidet

Et par strøk maling på veggen skjuler hverken skader eller ujevnheter – mer trolig fremheves de. Og fjerner du ikke støv og smuss før du maler, blir resultatet dårlig og malingen kan flasse. Underlaget har med andre ord stor avgjørelse for sluttresultatet.

En personlig fargeopplevelse

En personlig fargeopplevelse

Bruk farger på veggen for å understreke din personlige stil! La fargene snakke sammen med interiørdetaljer, møbler og resten av overflatene for å skape en helhet med karakter.

Slik finner du den rette malingen

Slik finner du den rette malingen

Det finnes et hav av ulike malingprodukter som alle er beregnet på ulike oppgaver. Det er ikke sikkert at malingen vi bruker til kjøkkenskapene, er like godt egnet til veggene i stuen. Her er en guide til hvordan du finner riktig maling til det du har tenkt å gjøre.

Flere artikler

Finn din nærmeste