Porsgrund Bad annons
Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/16 Inspirasjon - Rom for rom nr. 1/15 Inspirasjon nr. 2/14
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Gulv

Underkategorier

Beckers annons

Artikler

Populære parkettruter i nye varianter

Populære parkettruter i nye varianter

Mønster får parketten til å skinne litt ekstra. Nå utvides Noble-serien med parkettruter med børstet overflate og en fargesetting som gir en eksklusiv og moderne følelse. Velg mellom klassisk rutebredde og to ulike kvadratiske mønstre i en fargeskala fra helt lyst til helt mørkt!

Flytsparkling forenkler og forbedrer

Flytsparkling forenkler og forbedrer

Et belegg av vinyl, linoleum eller gummi og tekstile gulv skjuler ingen ujevnheter i underlaget. Ved å sparkle eller avrette gulvet får man både et plant underlag og god og jevnt innsug av limet. Men hvilken metode bør velges?

Det er helheten som teller

Det er helheten som teller

Når du skal pusse opp et rom, gjelder det å tenke helhet. En blåmalt vegg vil få et helt annet uttrykk mot et mørkt mønstergulv enn mot en hvitpigmentert 1-stavsparkett.

Bli mer fornøyd uten gulvkompromiss

Bli mer fornøyd uten gulvkompromiss

Langt fra alle gulvtyper er like godt egnet i alle boligens rom. Derfor bør du velge gulv til hvert enkelt rom ut fra egen familiesituasjon, hva rommet brukes til og gulvets egenskaper. Ikke lag et kompromiss der hele huset får samme gulv – også om det kan virke som det enkleste valget.

«Nytt» merbaugulv

«Nytt» merbaugulv

Jeg har et heltre merbaugulv som jeg ikke ønsker å skifte ut, fordi det var kostbart ved innkjøp. Hvordan kan jeg bli kvitt den røde fargen og få gulvet litt røffere?

Bra belegg for bikkjer og barn

Bra belegg for bikkjer og barn

Enten du liker geometriske mønstre, tradisjonelle tredesign eller kule betongflater, finnes et vinylgulv for deg. I tillegg til moderne utseende, får du et gulv som tåler det fleste utfordringer familiehverdagen kan utsette gulvet for.

Vågal med vinyl

Vågal med vinyl

Vinyl er gulvbelegget som ikke bare lar seg tråkke på. − Det kan også brukes som dekor og kunst, sier Hanne Jørgensen hos Polyflor.

Finn din nærmeste  

Tarkett annons