Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Gulv

Få med deg gulvtrender- og inspirasjon, samt gode råd om hvordan du skal velge riktig gulv til ditt rom.

Underkategorier

Beckers annons

Artikler

Mikrotuft, minituft eller kompakttuft. Kjært barn har mange navn. I Skandinavia er denne typen tepper svært populær. Kanskje ikke så rart når det gir god akustikk, minimalistisk design og enkelt renhold.

Vinylbelegg er et praktisk og slitesterkt gulv for kjøkken andre steder i boligen der gulvet utsettes for røff bruk. Med nye design som passer like godt i stuen og soverommet, flytter vinylgulvene inn i boligens alle rom.

Et avpasset teppe kan være prikken over i-en i et rom, og blant annet bidra til å skape klare soner. Men du kan også «jukse» deg til et teppe på gulvet.

Kjøkkenet er for mange husets viktigste rom. Her trengs et gulv som tåler hverdagens utfordringer. Dette er ekspertenes tips til hva du bør tenke på når du skal velge gulv til kjøkkenet.

Piggsko tar livet av norske gulv. – Jeg forstår at butikkeiere blir oppgitt over kunder som går inne med broddene ute, sier gulvekspert Espen Josten.

Kreative, innovative gulv som speiler identiteten til huseier øker i popularitet. Med teppefliser er det store muligheter til eget design av gulvet, samtidig som du velger et bærekraftig produkt.

Gulvbransjens store møteplass heter «Domotex» og arrangeres i Hannover hvert år i januar. Messedirektør Susanne Klaproth gleder seg til å vise frem alle nyhetene.

Flere artikler

Finn din nærmeste  

Norsol annons