Kategorier

Meny

Konto

Vegger som lever

Mange ønsker matte, levende overflater i hjemmene sine, og kalkmaling har derfor for lengst sluppet inn i varmen. Nå kommer den trendy malingen i ny drakt.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Vegger som lever

Foto: Pure & Original

Den matte bølgen har skylt inn over oss. Sminke, biler, fasader og stuevegger skal være matte. Med kalkmaling og «chalk paint» får de matte veggene innendørs liv. Malingenes unike evne til å gi matte overflater som samtidig er levende, har gjort at mange har fått dilla på kalkmaling og «chalk paint».

– Ved å kun bruke naturlige fargepigmenter, får du en dybde og autentisitet du ikke finner i noen annen maling, sier Idar Stensvold hos Pure & Original.

Nå kan du få de levende overflatene i enda flere farger.

Dele på Pinterest Mange har fått sansen for den trendy kalkmalingen, som gir liv til matte flater. Her er fargen Silver Clay.

Mange har fått sansen for den trendy kalkmalingen, som gir liv til matte flater. Her er fargen Silver Clay.

Dele på Pinterest Den unike malingen gir liv til ensfargede, matte flater.

Den unike malingen gir liv til ensfargede, matte flater.

16 nye farger

– Ja, nå har det kommet en ny fargepalett, som består av 16 nye herlige farger. Tidligere har fargene kun vært lansert som en Limited Edition-serie i Nederland, men nå er de endelig tilgjengelig hos forhandlere i Norge også, sier Stensvold.

Samarbeid

Fargene er et samarbeidsprosjekt mellom Pure & Original og Nederlands største interiørmagasin, Wonen Landelijke Stijl.

– Vi har kommet fram til fargene sammen, som et supplement til de allerede eksisterende 180 fargene våre, forteller han.

Dele på Pinterest Den nye fargepaletten til Pure & Original har hatt en kjempesuksess. Nå kan du finne fargene hos alle Fargerike-butikker samt andre utvalgte interiør- og fargehandlere.

Den nye fargepaletten til Pure & Original har hatt en kjempesuksess. Nå kan du finne fargene hos alle Fargerike-butikker samt andre utvalgte interiør- og fargehandlere.

Dele på Pinterest Sammen med det nederlandske interiørmagasinet, Wonen Landelijke Stijl, har Pure & Original kommet frem til 16 nye farger.

Sammen med det nederlandske interiørmagasinet, Wonen Landelijke Stijl, har Pure & Original kommet frem til 16 nye farger.

Kjempesuksess

Målet var å finne noen nye farger og nyanser ut fra de allerede mest populære fargene til Pure & Original.

– De nye fargene har hatt kjempesuksess, og mange av dem er nå blant de mest solgte fargene våre, sier Stensvold.

Alle de nye fargene er nå å finne i Fargerike-butikker rundt om i landet, samt i andre utvalgte interiør- og fargehandlere.

Dele på Pinterest I malingene er det kun naturlige fargepigmenter. Dette gir en autentisitet du ikke får ellers.

I malingene er det kun naturlige fargepigmenter. Dette gir en autentisitet du ikke får ellers.

Mer informasjon:

Pure & Original

 

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]