Kategorier

Meny

Konto

Raffinert på kjøkkenet

Utgangspunktet var et enkelt, velbrukt kjøkken i en gammel sveitservilla. Resultatet er noe ganske annet.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Raffinert på kjøkkenet

Foto: Anne Manglerud/ifi.no

Varme gråfarger på skap, tapet og tekstil mot svale, rosa vegger gir et meget delikat uttrykk, som passer seg på et kjøkken. Her er det tatt vare på den gamle innredningen, som var helt i orden, og noen strøk maling i den sofistikerte, varmgrå fargen gjør den strammere i stilen. En miks av gammelt og nytt skaper stemning, og det er ingen tvil om at dette er et moderne, funksjonelt kjøkken, selv om alle elementene ikke er byttet ut. Fargene harmonerer med fargene i huset for øvrig, noe som gjør sitt til å skape helhet når man går fra rom til rom. 

Dele på Pinterest Gardinen består av to veldig forskjellige tekstiler; hovedsakelig et blandingstekstil, kantet med blank sateng, med lekkert resultat!

Gardinen består av to veldig forskjellige tekstiler; hovedsakelig et blandingstekstil, kantet med blank sateng, med lekkert resultat!

Den smale veggstripen

Et spennende innslag er tapetet mellom over- og underskap. Med flere farger og et broket mønster, kunne det lett ha gitt et rotete inntrykk. De rolige fargene, som også finnes ellers i rommet, sørger imidlertid for at det ikke skjer. Tapetet er i vinyl, noe som er veldig praktisk på et kjøkken, hvor man fort kan få behov for å vaske vekk flekker. 

Gardinen hever inntrykket

Vinduet er heller ikke overlatt til seg selv, så det er ikke noe hva som helst av en liftgardin som er hengt opp. Tekstilene og fargene i gardinen har vært planlagt sammen med resten av rommet. Hoveddelen består av et blandingstekstil, som er kantet med blank sateng, i en lekker grå farge. Den «fete», blanke kanten mot det mattere stoffet er spennende og lekkert, og et bra eksempel på hvor fint det kan bli når man legger litt tanke og jobb i det man gjør!  

Dele på Pinterest Varmgrå farger mot svale, rosa vegger er en nydelig kombinasjon. Tapetet binder fargene sammen.

Varmgrå farger mot svale, rosa vegger er en nydelig kombinasjon. Tapetet binder fargene sammen.

Mer informasjon

Green Apple

Dette ble brukt

Malte vegger: farge S 1005-R10B

Tapetsert vegg: vinyltapet fra Casamance – GREEN APPLE

Kjøkkeninnredning: farge S 5005-Y20R

Liftgardin: tekstil fra Casamance, kantet med sateng fra Güell Lamadrid – GREEN APPLE

Møbler, tekanne og annet løsøre: PRIVAT

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]