Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Nye farger i fin forening

Til de nye toppkvalitative produktene i Mood-serien hos Beckers, kommer et flunkende nytt fargekart. De 18 fargene er delt inn i tre ulike tema der de kan kombineres fritt for og gi et harmonisk og velkomponert interiør.

 • <b>ELEGANT: </b>Miks gjerne elegante materialer som silke og fløyel med blomstermønster og sofistikerte farger slik som «Livlig 867» og «Tornado 854».

  Foto: Beckers

 • <b>FRIDFULL: </b>Mørke, jordnære farger tar seg fint ut sammen med mørkt tre og grønne planter. Fargen på veggen er en av de nye fargene og heter «Frid 863».

  Foto: Beckers

 • <b>JORDTEMA: </b>Med jordnære farger inspirert av tegl, nougat og rødvin, kombinert med mørkt treverk, lær og røykfarget glass, får interiøret et moderne 70-tallspreg. Fargene heter «Mohair 653» og «Impulsiv 864».

  Foto: Beckers

 • <b>MODERNE PASTELL: </b>Det første temaet i fargekartet inneholder nedtonede pasteller med moderne vri. Eksempler er fargene «Trofast 861», «Lycka 860» og «Anemon 656».

  Foto: Beckers

 • <b>I MOOD FOR FARGER: </b>Beckers' nye fargekart, Mood, viser tre tema for interiør, med seks farger i hvert tema. Alle farger innenfor samme tema kan kombineres med hverandre.

  Foto: Beckers

 • <b>NEDTONET: </b>Myke pasteller i grått, støvete rosa og naturlig grønn gir en lun, sval og luftig følelse. Veggen har fargen «Lycka 860» og «Aubergine 710», mens vindusposten er malt med fargen «Anemon 656».

  Foto: Beckers

Annonse
Annonse
Dus rosa maling

I MOOD FOR FARGER: Beckers' nye fargekart, Mood, viser tre tema for interiør, med seks farger i hvert tema. Alle farger innenfor samme tema kan kombineres med hverandre.
(Beckers)

Sammen med de første Mood-produktene i Beckers' nye premiumsortiment for interiør, kommer et flunkende nytt fargekart med 10 helt nye farger. Fargekartet bygger på tre rom og tre ulike stemninger. Til sammen vises 18 farger, delt inn etter tema.

Fargene er i første rekke tatt frem for å fremheve den nye Mood Velvet Color for ultramatte veggflater, og Mood Profesional Finish, som gir fin utflyt og en hardfør overflate på lister og treverk innendørs. Men fargene i fargekartet kan også brukes på produsentens øvrige interiørmalinger. 

Dempet og mykt

Nedtonet kjøkken

NEDTONET: Myke pasteller i grått, støvete rosa og naturlig grønn gir en lun, sval og luftig følelse. Veggen har fargen «Lycka 860» og «Aubergine 710», mens vindusposten er malt med fargen «Anemon 656».
(Beckers)

I det første temaet finnes nedtonede pasteller i myke grå og grønne toner, pluss en dempet rosafarge gir et svalt og luftig inntrykk. Mykt grå, støvete rosa og naturlige grønnfarger i myk pastellversjon kan gjerne kombineres med lyst eller ubehandlet treverk, linstoff og frodige vekster.

Her er blant annet fire nye farger i ulike grønne toner: «Trofast», «Visdom», «Lycka» og «Harmoni».

Varm jord

Jordtema

JORDTEMA: Med jordnære farger inspirert av tegl, nougat og rødt vin som kombineres med mørkt treverk, lær og røykfarget glass gir et moderne 70-tallspreg. Fargene heter «Mohair 653» og «Impulsiv 864».
(Beckers)

Tema to består av varme jordfarger i rødt, brunt og beige som gir lunhet, ro og hygge. Nyansene er jordnære og fargesterke og kombineres med fordel med mørkt treverk og naturfarget lær.

Paletten har fire nye farger: de to bruntonene «Frid» og «Evig», samt de to røde fargene «Impulsiv» og «Passion».

 

Sofistikert

Sofistikert

SOFISTIKERT: Lavendel og sotet rosa passer godt sammen med brent oransje og himmelblått. Veggen er malt med fargen «Lavendel 726».
(Beckers)

Det tredje tema har farger som dyp lilla og sotet rosa, som kan kombineres med brent oransje og himmelblå og gi et avslappet og sofistikert interiør. Fargene brukes gjerne sammen med silke, fløyel, og elegante møbler.

To av palettens seks farger er nye; den støvete rosa «Innerlig» og «Livlig» som går i oransje.

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon:

Beckers

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]