IFI logo
Se flere bilder
Nye farger i fin forening

Foto: Beckers

Nye farger i fin forening

Til de nye toppkvalitative produktene i Mood-serien hos Beckers, kommer et flunkende nytt fargekart. De 18 fargene er delt inn i tre ulike tema der de kan kombineres fritt for og gi et harmonisk og velkomponert interiør.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sammen med de første Mood-produktene i Beckers' nye premiumsortiment for interiør, kommer et flunkende nytt fargekart med 10 helt nye farger. Fargekartet bygger på tre rom og tre ulike stemninger. Til sammen vises 18 farger, delt inn etter tema.

Fargene er i første rekke tatt frem for å fremheve den nye Mood Velvet Color for ultramatte veggflater, og Mood Profesional Finish, som gir fin utflyt og en hardfør overflate på lister og treverk innendørs. Men fargene i fargekartet kan også brukes på produsentens øvrige interiørmalinger. 

Se flere bilder
Dus rosa maling

Foto: Beckers

I MOOD FOR FARGER: Beckers' nye fargekart, Mood, viser tre tema for interiør, med seks farger i hvert tema. Alle farger innenfor samme tema kan kombineres med hverandre.

Dempet og mykt

Se flere bilder
Nedtonet kjøkken

Foto: Beckers

NEDTONET: Myke pasteller i grått, støvete rosa og naturlig grønn gir en lun, sval og luftig følelse. Veggen har fargen «Lycka 860» og «Aubergine 710», mens vindusposten er malt med fargen «Anemon 656».

I det første temaet finnes nedtonede pasteller i myke grå og grønne toner, pluss en dempet rosafarge gir et svalt og luftig inntrykk. Mykt grå, støvete rosa og naturlige grønnfarger i myk pastellversjon kan gjerne kombineres med lyst eller ubehandlet treverk, linstoff og frodige vekster.

Her er blant annet fire nye farger i ulike grønne toner: «Trofast», «Visdom», «Lycka» og «Harmoni».

Varm jord

Se flere bilder
Jordtema

Foto: Beckers

JORDTEMA: Med jordnære farger inspirert av tegl, nougat og rødt vin som kombineres med mørkt treverk, lær og røykfarget glass gir et moderne 70-tallspreg. Fargene heter «Mohair 653» og «Impulsiv 864».

Tema to består av varme jordfarger i rødt, brunt og beige som gir lunhet, ro og hygge. Nyansene er jordnære og fargesterke og kombineres med fordel med mørkt treverk og naturfarget lær.

Paletten har fire nye farger: de to bruntonene «Frid» og «Evig», samt de to røde fargene «Impulsiv» og «Passion».

 

Sofistikert

Det tredje tema har farger som dyp lilla og sotet rosa, som kan kombineres med brent oransje og himmelblå og gi et avslappet og sofistikert interiør. Fargene brukes gjerne sammen med silke, fløyel, og elegante møbler.

To av palettens seks farger er nye; den støvete rosa «Innerlig» og «Livlig» som går i oransje.

Se flere bilder
Sofistikert

Foto: Beckers

SOFISTIKERT: Lavendel og sotet rosa passer godt sammen med brent oransje og himmelblått. Veggen er malt med fargen «Lavendel 726».

Svenske navn

Beckers malinger produseres i Sverige i en moderne og miljøvennlig fabrikk. Siden 1865 har Beckers inspirert mennesker til å male sine hjem, og malingsprodusenten er kjent for høykvalitative produkter og en miljøvennlig strategi med målsetning om å redusere karbondioksidutslippene med 50 prosent innen 2020. 99 prosent av malingen er i dag vanntynnet.  

– Fargene har svenske navn. Det har jo fungert godt for IKEA, som bruker svenske navn over hele kloden, og er nok med på å bygge identiteten vår, sier Nina Gangnes, salgssjef konsument i Beckers Norge.

– Mange nordmenn har også et meget godt forhold til det svenske språket. Det oppfattes som «mysigt», legger markedssjef Kristin Haug Merkesdal til.

Se flere bilder
Moderne pasteller

Foto: Beckers

MODERNE PASTELL: Det første temaet i fargekartet inneholder nedtonede pasteller med moderne vri. Eksempler er fargene «Trofast 861», «Lycka 860» og «Anemon 656».

Mer informasjon:

Beckers

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.