Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Nå er det teppetid

Temperaturen kryper nedover, og vi kryper inn i hulene våre. Da er det tid for å kle gulvet med tepper.

 • Alpen er håndvevde tepper fra InHouse Group.

  Foto: InHouse Group

 • <b>KONTRAST:</b> Et mykt teppe i samme farge som steingulvet skaper en fin kontrasteffekt. Velurteppet er Avalon silver fra Golvabia.

  Foto: Golvabia

 • <b>HØST:</b> Når temperaturen synker, trives vi best med noe lunt under føttene. Teppeleverandørene har et bredt utvalg, med noe for alle typer føtter. Dette er Lounge fra Golvabia.

  Foto: Golvabia

 • <b>FRYNSEFINT:</b> Kanskje et ullteppe varmer ekstra godt med korallfargede frynser. Ullteppet Nima er fra Brink & Campman og føres i Norge av Tapethuset.

  Foto: Tapethuset

 • <b>TOVET:</b> En skikkelig shaggy opplevelse for fot og gulv her med kraftige «tråder» laget av tovet naturfarget garn. Tapethuset fører teppet Rocks fra Brink & Campman.

  Foto: Tapethuset

 • <b>HÅNDVEVD:</b> Alpen er et håndvevd tosidig teppe i håndspunnet ull. Det finnes i en lang rekke størrelser og farger. InHouse Group har teppet.

  Foto: InHouse Group

Annonse
Annonse
Mykt teppe på steingulv

KONTRAST: Et mykt teppe i samme farge som steingulvet skaper en fin kontrasteffekt. Velurteppet er Avalon silver fra Golvabia.
(Golvabia)

Noe av det mest fascinerende med landet vårt er de skiftende sesongene. De gir oss variasjon i hverdagen som er uvurderlig. Vi flexer mellom sommer og vinter, vår og høst. Med største selvfølgelighet kler vi oss etter kalender, vær og føre, og når det gjelder boligen gjør vi også en del sesongjusteringer.

Mens det om sommeren er befriende å tasse rundt på svale gulv, kjenner vi raskt behovet for noe lunere og varmere når høstvindene uler rundt hjørnene på hytter og hus.

Da er det teppetid.

LES OGSÅ: Forbered deg på kaldere tider

Lunt og hyggelig

Teppe med frynser

FRYNSEFINT: Kanskje et ullteppe varmer ekstra godt med korallfargede frynser. Ullteppet Nima er fra Brink & Campman og føres i Norge av Tapethuset.
(Tapethuset)

Det er ikke mye trivsel i et kaldt gulv. Her gjør et teppe, eller kanskje to eller tre, underverker. Teppe er et must for å gjøre et rom lunt og hyggelig.

Et teppe kan være så mangt; alt fra oldemors gamle fillerye til et kostbart orientalsk teppe. Det kan være knyttet eller vevet, rufset eller flatt, ensfarget eller mønstret. Det finnes tepper for alle typer stiler og smaker. Det er bare å bestemme seg for stil og uttrykk, så kan en teppeforhandler hjelpe deg med det meste.

Teppetrend

Håndvevd ulleteppe

HÅNDVEVD: Alpen er et håndvevd tosidig teppe i håndspunnet ull. Det finnes i en lang rekke størrelser og farger. InHouse Group har teppet.
(InHouse Group)

Interiørmoten heller generelt mot det varme og lune, og både avpassede og heldekkende tepper er en del av dette nye taktile uttrykket.

Blant de store favorittene er tepper med eksklusivt utseende som viskosetepper og liknende, det er mye i mørke nyanser. Vil du ha et slik teppe i gylne varme toner, eller dempede lyse nyanser, så har du også mye å velge blant. Vevde tepper i myk ull er også blant høstens varmende favoritter.

Noe for alle

Tilpasset teppe

STØRRELSE: Ikke fortvil om du ikke finner teppet som passer veggfargen. Det er flere muligheter blant de heldekkende teppene. Leverandørene kapper, kanter og leverer på mål. Dette er Montana 1320040 i 100% ull fra Danfloor.
(Bjørg Owren/ifi.no)

Teppene finnes i hvilken størrelse og fasong som helst. Hvis du ikke finner riktig størrelse eller farge, så er det mange leverandører som har et bredt utvalg, og kapper og kanter på mål. Hva passer best hos deg? Kvadratisk, rektangulært, rundt eller ovalt? Finn ut hvilken farge og kvalitet som passer, ta mål, og kontakt en teppeleverandør. De har større utvalg enn du aner.

LES OGSÅ: Velg riktige teppe i stuen

Oppdatert: 17.12.2019  

Dette ble brukt

Hovedbildet:

Tepper: Alpen fra INHOUSE GROUP

KONTRAST (grått velurteppe):

Teppe: Avalon fra GOLVABIA

HØST (blått rundt teppe):

Teppe: Lounge, farge Petrol – GOLVABIA

FRYNSEFINT (beige frynseteppe):

Teppe: Nima fra Brink & Campman – TAPETHUSET

TOVET (Oransje/naturfarget "shabby" teppe):

Teppe: Rocks fra Brink & Campman – TAPETHUSET

HÅNDVEVD (Stående ulltepper):

Tepper: Alpen fra INHOUSE GROUP

DELIKAT (Fargede viskosetepper):

Tepper: Charles fra INHOUSE GROUP

STØRRELSE (Teppe med fargeprøver):

Teppe: Montana 1320040 fra DANFLOOR

Fargeprøver: Nøytral lysbeige, Nøytral lysgul, rustikk lysgul og klassisk beige – NORDSJÖ IDÉ OG DESIGN

FARGEVALG (Blågrønt teppe):

Teppe: Ambition fra GOLVABIA

GULL (Gullgult teppe):

Teppe: Satara Gold fra Jacaranda – INTAG

MYKT (Grått teppe i hvitt miljø):

Teppe: Alpen fra INHOUSE GROUP

VISCOSE (Gråblått viskoseteppe):

Teppe: Santushti Ash fra Jacaranda – INTAG

SOVEROM (Oransje teppe og blått sengetøy):

Teppe: Designet av Halvor Bakke – BOHUS

Sengetøy: Designet av Halvor Bakke – BOHUS

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]