Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Malejobben går fortere når man er to

Dette maletipset er både hyggelig og praktisk: Mal alltid to og to, da går jobben mye raskere.

  • Malejobben går fortere når man er to

    Foto: Robert Walmann/ifi.no og Butinox

  • <b>TO OG TO:</b> En går foran med rulle på forlengerskaft eller med en malesprøyte, og den andre går bak med en fordriver for å stryke ut malingen.

    Foto: Robert Walmann/ifi.no

Annonse
Annonse
Male huset to og to

TO OG TO: En går foran med rulle på forlengerskaft eller med en malesprøyte, og den andre går bak med en fordriver for å stryke ut malingen.
(Robert Walmann/ifi.no)

Det å male et helt hus kan være en stor jobb. Den gode nyheten er at det går mye raskere om man er to om jobben. Med en god plan, rett utstyr og litt selskap blir det både enklere, hyggeligere og man blir raskere ferdig.

To på samme vegg

Dere kan godt være flere som maler huset, men gå sammen to og to på ett område. Hvis den ene går foran med en rull på forlengerskaft og legger malingen på veggen, mens den andre går etter og stryker ut rullemønsteret med en bred pensel på forlengerskaft, er det fort gjort å male en vegg.

Riktig utstyr

Gang på gang gjentar vi noen kloke ord: Godt verktøy er halve jobben. Og det er ikke uten grunn. For det er faktisk helt sant. Sørg for at begge har verktøy av god kvalitet, pensel som tar opp mye maling og fordeler den raskt og jevnt, eller en skikkelig utendørsrull. Forlengerskaft er også et "must"

LES OGSÅ: Husmaling gjort raskere enn noensinne

For å få best mulig flyt i arbeidet, sørg for å ha alt av verktøy og utstyr før du inviterer til dugnad. Da kommer alle raskt i gang med sine oppgaver og malejobben går unna i en fei.

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]