IFI logo
Se flere bilder
Husmaling gjort raskere enn noensinne

Foto: Chera Westman/ifi.no, Mari Andersen Rosenberg/ifi.no

Husmaling gjort raskere enn noensinne

En god pensel hjelper deg til perfekt resultat når du skal male fasaden. Jordan har komponert en helt ny penselbust som lar deg male raskere, og med et bedre resultat enn noensinne.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med det beste verktøyet

Med det beste verktøyet i hånden, oppnår du best beskyttelse for fasaden. Godt verktøy gjør også at jobben går raskt, slik at det blir mer tid til det du heller vil gjøre.

Satt på spissen er det bortkastet å investere i en dyr maling, om du bruker dårlig verktøy til påføringen av den. Godt verktøy kan være avgjørende for resultatet til slutt, forteller Jostein Brekka, produkt- og kategoriutviklingssjef i Jordan.

LES OGSÅ: Verktøyet du trenger utendørs

Mindre motstand

Nå som sesongen for utendørs vedlikehold står på trappen, har verktøyleverandøren lansert en helt ny pensel, som hjelper deg å nå et godt resultat på kortere tid og med mindre arbeidsinnsats en noen gang før.

Vi har satt sammen busten på en helt ny måte. Resultatet er en pensel som du maler både raskere og jevnere med. Penselen tar opp mer maling og fordeler den både raskere og jevnere over underlaget. Derfor går husmalingen fortere, samtidig som resultatet blir bedre, sier han.

Bustkvaliteten gjør at motstanden mot underlaget blir mindre, slik at penselen glir lett over også ru underlag. Samtidig tømmer den seg mer og flytter med seg malingen, forklarer ansvarlig malermester i Jordan, Morten Fehn.

Se flere bilder
Opptak av maling

Foto: Mare Andersen Rosenberg/ifi.no

OPPTAK: Den nye bustsammensetningen sikrer at penselen tar opp mye maling, og fordeler den jevnt ut over underlaget.

Se flere bilder
Jevner ut

Foto: Mari Andersen Rosenberg/ifi.no

JEVNER UT: Bruk rull på forlengerskaft til å flytte malingen fra bøtta til veggen. Med en god pensel stryker du ut rullemønsteret, og sikrer god dekk på alle kanter.

Beskytter busten

Den nye penselen går under navnet Jordan Ultimate, og har sølvfarget og sort håndtak, sort bust og en praktisk oppbevaringsboks som beskytter busten før og etter bruk.

Etter bruk kan penselen oppbevares enkelt i oppbevaringsboksen. Den står da stødig og busten holdes fuktig i opptil to uker. Det gjør at du kan ta deg tid til en pause uten at penselen tørker, sier Fehn.

Se flere bilder
Beskyttelse

Foto: Chera Westman/ifi.no

BESKYTTELSE: Plastlokket beskytter busten både før du maler, og holder den fuktig hvis du tar en pause.

Riktig sjikttykkelse

Penselen er beregnet for alle huseiere som vil holde fasaden pen og i god stand, uten å bruke unødvendig mye tid på å male. For å oppnå lengst mulig vedlikeholdsintervall og best beskyttelse for kledningen, er malingens sjikttykkelse en viktig faktor. Spesielt viktig – og vanskelig – er det å få på nok maling på høvlet kledning og kanter. 

Med kombinasjonen av påføring av malingen med utendørsrull og forlengerskaft, og etterstryking med den nye penselen, kan også du som aldri har malt før være sikker på å legge på nok maling.

Dette er penselen som gjør at også den som aldri har malt hus før lykkes. Dessuten går jobben raskt, slik at du får tid til å nyte sommeren. Dette er vår raskeste pensel noensinne, konstaterer markedssjef Natalie Herland. 

Se flere bilder
Stødig

Foto: Chera Westman/ifi.no

STÅR STØDIG: I plastlokket kan penselen stå stødt.

Tips!

Ikke smør for tynt!

 

Følg med på forbruket av maling. På emballasjen står det angitt hvor mange kvadratmeter en liter av malingen skal dekke. Mål opp en liter maling og tilsvarende veggflate, så kjenner du lett hvor tykt du skal male.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.