Kategorier
Meny
Konto
Annonse

Finn fargen på nett

cloud_download
fullscreen
 • Finn fargen på nett

  Foto: Flügger, Nordsjö, Beckers, Butinox

 • Finn fargen på nett

  Foto:

 • Finn fargen på nett

  Foto:

 • Finn fargen på nett

  Foto:

Er du lei av å bla deg gjennom hundrevis av farger, uten å få noe inntrykk av hvordan de vil se ut på veggen? Nå kan du male din egen eller andres stuevegg i ro og mak på nett. Flere og flere malingsleverandører presenterer egne fargevelgere, slik at du kan visualisere hvordan rommene vil se ut med nye farger.

Annonse

Både Flügger, Beckers, Nordsjö og Butinox har egne fargevelgere på sine nettsider. Her kan du fargesette allerede ferdige rom og vegger, eller laste opp et bilde av eget rom og fargesette dette. Slik kan du se hvordan din favorittfarge ser ut på veggen. Du kan prøve ut hundrevis av farger og la deg inspirere, slik at du har en bedre fornemmelse av hva du ønsker når du kommer i butikk.

<p>Den interaktive fargevelgeren til Beckers, gjør det mulig å se hvordan ulike farger påvirkes av dagslyset.</p>

Den interaktive fargevelgeren til Beckers, gjør det mulig å se hvordan ulike farger påvirkes av dagslyset.

Farger ser forskjellige ut i ulike rom og i ulikt lys. Opplevelsen av en farge varierer blant annet med dagslyset, noe Beckers har tatt høyde for. Der kan du nemlig også teste ut ulike farger i et interaktivt fargekart, som viser hvordan fargene blir påvirket av lyset som kommer gjennom vinduet i løpet av dagen.

<p>Nordsjö har en egen app, Visualizer, som gjør det mulig å se egne rom kledd i ulike farger.</p>

Nordsjö har en egen app, Visualizer, som gjør det mulig å se egne rom kledd i ulike farger.

I tillegg til den vanlige fargevelgeren på nett, har Norsjö også en egen app, Visualizer. Appen gjør det mulig for deg å visualisere rommene i ditt eget hus i mange forskjellige farger, kun med bruk av en smartphone eller et nettbrett. Den gjenkjenner møbler og annen innredning, slik at den kan male rundt gjenstander. Da får du et reelt inntrykk av hvordan rommet vil se ut.

keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse

Siste artikler

Annonse
[Some text some message]