Kategorier
Meny
Konto
Annonse
HappyHomes annons

Visualiser drømmeboligen

cloud_download
fullscreen
 • Visualiser drømmeboligen

  Foto: ifi.no/moodboard

 • Visualiser drømmeboligen

  Foto:

 • Visualiser drømmeboligen

  Foto:

 • Visualiser drømmeboligen

  Foto:

Lek deg med farger, mønstre og interiør i ifi.no sitt moodboard. Det er det perfekte verktøyet for deg som er i planleggingsfasen av et oppussingsprosjekt, eller for deg som bare liker å leke deg med farger og interiør.

Annonse

For litt under ett år siden lanserte ifi.no et eget moodboardverktøy. Her kan du lage egne collager gratis, med de fargene, bildene, tekstene og produktene du selv ønsker. Det skal nemlig være gøy å planlegge oppussingen.

Bli tryggere
Ikke vær redd for farger! Prøv deg fram selv.

Ikke vær redd for farger! Prøv deg fram selv.

Vi beveger oss inn i en tid der flere ønsker å sette farge på hjemmene sine. Men har du levd med hvite vegger i tjue år, er det ikke alltid helt enkelt å vite hvor du skal begynne. Det kan være litt skummelt å ta det første steget mot et fargerikt hjem. Da kan et moodboard hjelpe deg til å bli tryggere på egne valg. Her kan du leke deg med ulike stiler og nyanser, til du finner noe du liker. Ikke vær redd for å prøve deg frem med farger i alle tenkelige kombinasjoner. Her kan du ikke gjøre feil.

En rekke muligheter
Du kan velge mellom mange ulike farger fra flere malingsprodusenters fargekart.

Du kan velge mellom mange ulike farger fra flere malingsprodusenters fargekart.

Moodboardløsningen har et omfattende bildegalleri, samtidig som du kan benytte deg av alle bildene som er publisert på ifi.no. Dette gjør du ved å klikke på «Legg til Moodbox»-knappen som vises på bildene når du er logget inn. I tillegg er det mulig å laste opp egne bilder, så her finnes det ikke mange begrensninger.

Verktøyet skal gjøre det enkelt for deg å finne ut nøyaktig hva du vil ha og hvor du kan skaffe det. Derfor har vi åpnet for at medlemmene våre nå kan laste opp sine egne produkter, slik at du også kan benytte deg av disse til inspirasjon. Løsningen er i tillegg knyttet til mange av malingsprodusentenes fargekart, noe som gjør det enkelt for deg å inkludere disse fargene i moodboardet. Dette gjør også prosessen lettere når du skal gå fra å visualisere til å realisere boligen.

Så bare kast deg ut i det! La deg inspirere og lag dine egne moodboards. Prøv også å publisere og dele moodboardet når du er ferdig, slik at andre kan bli inspirert av deg også!

Klikk her for å lage ditt første moodboard nå.

Mer informasjon

Lag ditt eget moodboard:

Ifi.no sitt moodboard

keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse

Siste artikler

Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]