Kategorier

Meny

Konto

Visualiser drømmeboligen

Lek deg med farger, mønstre og interiør i ifi.no sitt moodboard. Det er det perfekte verktøyet for deg som er i planleggingsfasen av et oppussingsprosjekt, eller for deg som bare liker å leke deg med farger og interiør.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Visualiser drømmeboligen

Foto: ifi.no/moodboard

For litt under ett år siden lanserte ifi.no et eget moodboardverktøy. Her kan du lage egne collager gratis, med de fargene, bildene, tekstene og produktene du selv ønsker. Det skal nemlig være gøy å planlegge oppussingen.

Bli tryggere

Vi beveger oss inn i en tid der flere ønsker å sette farge på hjemmene sine. Men har du levd med hvite vegger i tjue år, er det ikke alltid helt enkelt å vite hvor du skal begynne. Det kan være litt skummelt å ta det første steget mot et fargerikt hjem. Da kan et moodboard hjelpe deg til å bli tryggere på egne valg. Her kan du leke deg med ulike stiler og nyanser, til du finner noe du liker. Ikke vær redd for å prøve deg frem med farger i alle tenkelige kombinasjoner. Her kan du ikke gjøre feil.

Dele på Pinterest Ikke vær redd for farger! Prøv deg fram selv.

Ikke vær redd for farger! Prøv deg fram selv.

En rekke muligheter

Moodboardløsningen har et omfattende bildegalleri, samtidig som du kan benytte deg av alle bildene som er publisert på ifi.no. Dette gjør du ved å klikke på «Legg til Moodbox»-knappen som vises på bildene når du er logget inn. I tillegg er det mulig å laste opp egne bilder, så her finnes det ikke mange begrensninger.

Verktøyet skal gjøre det enkelt for deg å finne ut nøyaktig hva du vil ha og hvor du kan skaffe det. Derfor har vi åpnet for at medlemmene våre nå kan laste opp sine egne produkter, slik at du også kan benytte deg av disse til inspirasjon. Løsningen er i tillegg knyttet til mange av malingsprodusentenes fargekart, noe som gjør det enkelt for deg å inkludere disse fargene i moodboardet. Dette gjør også prosessen lettere når du skal gå fra å visualisere til å realisere boligen.

Så bare kast deg ut i det! La deg inspirere og lag dine egne moodboards. Prøv også å publisere og dele moodboardet når du er ferdig, slik at andre kan bli inspirert av deg også!

Klikk her for å lage ditt første moodboard nå.

Dele på Pinterest Du kan velge mellom mange ulike farger fra flere malingsprodusenters fargekart.

Du kan velge mellom mange ulike farger fra flere malingsprodusenters fargekart.

 

 

Dele på Pinterest Lag ditt første moodboard nå!

Lag ditt første moodboard nå!

Lag ditt eget moodboard:

Ifi.no sitt moodboard

LES OGSÅ
FLERE ARTIKLER FRA...
Interiørtips
Trender
Planlegging

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]